• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Ďábelský Pangasius
Napište svůj komentář k receptu

Ďábelský Pangasius

autor: Anicha
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 35
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Ďábelský Pangasius
Nahrát fotku
 

Suroviny

3 porce
    • 3
      ks filety Pangasius
    • 50
      g slanina
    • 2
      ks česnek paličky
    • 1
      ks cibule velká
    • 1
      ks petrželová nať kytička
    • olivový olej
    • sůl
    • chilli
    • alobal

Postup přípravy receptu

1
Petrželovou nať nasekáme na drobno. Na alobal kápneme olivový olej (asi tak 1 - 2 polévkové lžíce) a rovnoměrně ho po něm rozetřeme. Nasypeme na něj petržel a přidáme trochu slaniny nakrájené na malé kostičky. Cibuli nakrájíme na kolečka a pár jich rozprostřeme po směsi.
2
1 filet osolíme, přidáme chilli koření a rovnoměrně rozetřeme česnek, který jsme si nastrouhali nebo namačkali (osobně doporučuji strouhat ho na struhadle). Když to uděláme z obou stran, vložíme jej na připravenou směs a nahoru můžeme ještě přidat kolečka cibule. Celé to zabalíme a odložíme na plech. To stejné uděláme se zbylými filety.Poté dáme plech do lednice a necháme ho tam nejméně hodinu.
3
V předem rozehřáté troubě na 250° pečeme 20 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ďábelský Hermelín s česnekem a chilli pastou

Ďábelský Hermelín s česnekem a chilli…

Zapečený pangasius

Zapečený pangasius

Smažený pangasius trochu netradičně

Smažený pangasius trochu netradičně

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • vuhioed | 10. 10. 2013 13:22

    Rychlé a výborné :-) Taky jsem místo petrželky použila oregáno a nedělala jsem to moc ostré :-))

  • ewelina.hr | 2. 3. 2013 13:53

    Také musím pochválit, opravdu velmi dobré. Sice jsem udělala menší úpravy dle naší chuti, ale i tak to bylo jednoduché a výborné. Moc chválím. V létě určitě vyzkoušíme i venku na grilu.

  • Lucie | 10. 10. 2011 12:35

    vynikající :-)

  • karkulka.a | 20. 6. 2011 14:17

    vynikající....

  • zuzana | 29. 5. 2011 11:17

    chutná to výtečně

  • nikola | 29. 5. 2011 11:12

    je to super

  • Lucka | 26. 5. 2011 08:58

    Výborné!!! Dávám za 1* :-)

  • bumbrdlik333 | 29. 3. 2011 13:54

    Taky nám to chutnalo :-) :-)

  • vysmata.kata | 29. 3. 2011 12:10

    Tak vyzkoušeno a velmi chváleno. Přítel se jen olizoval ;-)

  • vysmata.kata | 24. 3. 2011 16:07

    Tak tohle musím zkusit, přitel miluje ryby a chtělo by to už něco nového. určitě napíšu jak chutnalo! 8-)

  • Atlantik20 | 13. 3. 2011 11:27

    Taky moc dobré!! :-) :-)

  • MartikK
    MartikK | 12. 3. 2011 14:32

    Výborné, děláno bez chilli, aby to mohl baštit i prcek. Místo petrželky použita směs oregano a bazalka a také to bylo moc dobré. Píšu za 1.

  • Venc
    Venc | 3. 12. 2010 14:10

    Také se musím přidat..je to super ...akorát si musím ohlídat pálivost...já to přímo miluji ale co zbytek rodiny....poprvé jsem přidal právé feferonky z Maďarska a výsledek DOSLOVA ĎÁBELSKÝ PANGÁCIUS... :-D napodruhé už tento recept mně vyšel.... O:-)

  • Jan Ludvík | 6. 2. 2010 10:19

    Výborná věc, k tomu čínské kari nudle a budete se olizovat až za ušima.

  • Dana Sobotová | 18. 9. 2009 18:57

    Vyzkoušeno a musím říct, že ryba byla výborná a moc jsme si všichni pochutnali. Protože nemám ráda ostré jídlo, chilli koření jsem nahradila grilovacím a super. Dávám za 1 a do oblíbených.

  • Lucie Konupková | 8. 8. 2009 15:48

    Ďábelský pangasius je opravdu výborný..akorát jsem neměla petrželku, tak jsem to posipala oregánem a nic jsem nezkazila.. chuť výborná;) jako přílohu jsem udělala bramborovou kaši k tomu dušenou brokolici a okurkový salát;) Mnam to byl výbornej oběd..Příště to také vyzkouším ugrilovat..

  • Jana Štuksová | 31. 7. 2009 23:50

    Už jsem pekla v troubě,zítra bude na grilu.Opravdu dobré.

  • Lucie Mlýnková | 1. 7. 2009 15:56

    Takto připravená ryba se dá i ugrilovat :-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Zdravý oběd Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Alobal Česnek Chilli Cibule Filety Olivový olej Petrželová nať Slanina Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tvarohové palačinky s čokoládou

Tvarohové palačinky s čokoládou

Pestrý zeleninový kotlík

Pestrý zeleninový kotlík

Třešňové omeletky

Třešňové omeletky

Tatarka

Tatarka

Jehněčí pečeně s opékanými brambory a omáčkou z červeného vína

Jehněčí pečeně s opékanými brambory a…

Bramborové buchty - kynuté

Bramborové buchty - kynuté

Ovesná kaše s jablky, rozinkami a skořicí

Ovesná kaše s jablky, rozinkami a…

Bylinkový krůtí guláš se žampiony

Bylinkový krůtí guláš se žampiony

Zelný salát se zeleninou

Zelný salát se zeleninou

Doporučujeme

35 minut
Restované žampiony s bramborami a kadeřávkem

Restované žampiony s bramborami a…

45 minut
Tudelská zeleninová polévka

Tudelská zeleninová polévka

45 minut
Thajské rýžové nudle Pad Thai

Thajské rýžové nudle Pad Thai

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

Poslední sledované recepty

591
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
257
Skvělý domácí kváskový chleba
Skvělý domácí kváskový…
75
Sýrovo-smetanové zapékané řízky
Sýrovo-smetanové…
54
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
37
Tikka masala s vejci
Tikka masala s vejci

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Těstoviny hrají prim! 5 večeří, které stihnete do 30 minut
Od pondělí do pátku: Těstoviny hrají prim! 5…
Superpotravina týdne: Rebarbora. 4 dobré důvody, proč si ji právě teď vychutnat, plus sladké recepty
Superpotravina týdne: Rebarbora. 4 dobré důvody,…
Ředkvičky na sedm způsobů: Zkuste recept na pomazánku či ředkvičky s vajíčkem
Ředkvičky na sedm způsobů: Zkuste recept na…
Nejkrásnější svatební dorty v boho stylu: Objevte kouzlo nedokonalosti
Nejkrásnější svatební dorty v boho stylu: Objevte…
Kvíz: Jaké je vaše kuchařské IQ? Otestujte se!
Kvíz: Jaké je vaše kuchařské IQ? Otestujte se!
AHA.cz Boží mlýny melou! Slováček o Novotném po urážce Aničky (†29)

Boží mlýny melou! Slováček o Novotném po urážce Aničky (†29)

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Chyby v oblékání, kvůli kterým vám to tolik nesluší. Neděláte nějakou z nich také?

Chyby v oblékání, kvůli kterým vám to tolik nesluší. Neděláte nějakou z nich také?

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Mezi Pepou ze Survivoru a moderátorem Ondřejem to pořádně vřelo! Nejen před kamerou, ale i v zákulisí

Mezi Pepou ze Survivoru a moderátorem Ondřejem to pořádně vřelo! Nejen před kamerou, ale i v zákulisí

SportRevue.cz FOTO: Kočky k pohledání. 40 (ex)sportovkyň, které stoprocentně splňují ideál ženské krásy

FOTO: Kočky k pohledání. 40 (ex)sportovkyň, které stoprocentně splňují ideál ženské krásy

Maminka.cz 25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

Blesk Horoskopy 7 mystických českých jmen pro ženy: Jaké kouzlo v sobě skrývají?

7 mystických českých jmen pro ženy: Jaké kouzlo v sobě skrývají?

Další doporučené recepty:

Ďábelské mušle
Ďábelské mušle
Ďábelské toasty - směs
Ďábelské toasty - směs
Ďábelský Hermelín s česnekem a chilli pastou
Ďábelský Hermelín s česnekem a chilli…
Ďáblova pochoutka
Ďáblova pochoutka
Daiquiri
Daiquiri
Dal Makhani
Dal Makhani
  • Recepty.cz
  • Ďábelský Pangasius
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact