• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Ďábelský kotlík
Napište svůj komentář k receptu

Ďábelský kotlík

autor: petrasek
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Ďábelský kotlík
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 300
      g hovězí maso
    • 300
      g vepřové maso
    • 1
      ks cibule
    • 1
      sklenice zeleninové lečo
    • pepř mletý
    • 1
      kostka masox
    • 200
      g měkký salám
    • 3
      ks feferonka
    • hladká mouka
    • sádlo
    • 3
      lžíce paprika - sladká
    • 3
      lžíce pálivá paprika
    • 150
      lahev kečup - jemný

Postup přípravy receptu

1
Na sádle osmažíme cibuli, přidáme oba druhy masa nakrájené na nudličky, mletou papriku, pepř masox a dusíme, než je maso měkké.
2
Potom přidáme salám, lečo, feferonky, kečup a ještě povaříme.
3
Nakonec zahustíme moukou.
4
Podáváme s pečeným bramborem, nebo s čerstvým pečivem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ďábelský Pangasius

Ďábelský Pangasius

Ďábelský Hermelín s česnekem a chilli pastou

Ďábelský Hermelín s česnekem a chilli…

Pestrý zeleninový kotlík

Pestrý zeleninový kotlík

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Petra Kučová | 14. 4. 2006 08:14

    Nad očekávání - vynikající !! Malinko jsem ho vylepšila, spolu s cibulkou jsem osmažila slaninu na kousky , dolila černým pivem a zahustila moukou a chlebem. Feferonky jsem dala 2.Manžel neustále obcházel kolem hrnce a ochutnával. Fakt výtečné.

  • Anonym | 31. 3. 2006 20:39

    Moc děkuji , paní Zdenko. M

  • Zdena z JM | 31. 3. 2006 09:21

    Postup v pomalém hrnci je velmi snadný:všechny ingredience,včetně mouky jsem smíchala.Vynechala jsem akorát sádlo,maso nějaký tuk pustilo.Hrnec jsem zapla na nižší teplotu (má 2 stupně,tak na ten nižší) a nechala asi 8 hodin zapnutý.Bylo to vynikající,masíčko se jen rozpadalo.

  • Anonym | 29. 3. 2006 22:25

    Paní Zdeno, můžete napsat ten postup v pomalém hrnci? mockrát děkuji

  • Zdena z JM | 29. 3. 2006 10:46

    Vařila jsem v tzv.pomalém hrnci.Bylo to vynikající.Kečupu jsem dala jen asi 2 dcl a feferonku jen jednu,aby to nebylo zase moc ďábelské.Dávám za 1.

  • Petra Šmejkalová | 1. 3. 2006 19:27

    Ale můžete si ho dát i méně a pak podle sebe přidat.

  • Petra Šmejkalová | 1. 3. 2006 12:58

    Je to počítáno z kečupu,který má 90 dkg.

  • chemik | 1. 3. 2006 10:05

    Zahustit tmavou jíškou.

  • Zdena z JM | 1. 3. 2006 09:51

    Tento recept vyzkouším v tzv.pomalém hrnci,který jsem si před nedávnem pořídila.Akorát ta 1/3 láhve kečupu je pro mě dost nejasný pojem.Prosím o upřesnění a pak dám vědět,jak se kotlík podařil a jak chutnal.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Hovězí
Maso Hovězí Vepřové Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Feferonka Hladká mouka Hovězí maso Kečup - jemný Masox Měkký salám Pálivá paprika Paprika - sladká Pepř mletý Sádlo Vepřové maso Zeleninové lečo
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vepřová pečeně na rozmarýnu

Vepřová pečeně na rozmarýnu

Zakázaná buchta

Zakázaná buchta

Mrkvový salát trochu jinak

Mrkvový salát trochu jinak

Tvarůžková pomazánka extra

Tvarůžková pomazánka extra

Plněná cuketa II

Plněná cuketa II

Melounový sorbet

Melounový sorbet

Cuketová omeleta

Cuketová omeleta

Domácí pizza I.

Domácí pizza I.

Pochoutkový dip k zelenině

Pochoutkový dip k zelenině

Doporučujeme

30 minut
Salát Caesar s kuřetem

Salát Caesar s kuřetem

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

40 minut
Krůtí špízy yakitori

Krůtí špízy yakitori

100 minut
Jahodové nanuky

Jahodové nanuky

20 minut
Cuketovo-brokolicový krém

Cuketovo-brokolicový krém

15 minut
Domácí zázvorovo-citronová limonáda

Domácí zázvorovo-citronová limonáda

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

48
Dýňová tortila
Dýňová tortila
45
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Asijské nudle s…
43
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
42
Brokolicové špagety s ořechy
Brokolicové špagety s…
34
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…

Zajímavé články

Letní recepty s melounem: Využít se dá do dezertů, salátů i ke grilovanému masu a sýrům
Letní recepty s melounem: Využít se dá do dezertů…
Milujete marmelády? Připravte si je s námi, máme pro vás 20 výtečných receptů!
Milujete marmelády? Připravte si je s námi, máme…
Naučte se grilovat maso jako profík: Tipy šéfkuchaře, jak připravit kuře, hovězí steak i ryby, aby byly dokonalé
Naučte se grilovat maso jako profík: Tipy…
Rybízový koláč je letní hit: 10 skvělých receptů, kterými ohromíte i babičku
Rybízový koláč je letní hit: 10 skvělých receptů,…
Zdravý, lehký a jednoduchý na přípravu. Bulgur si jednoduše zamilujete!
Zdravý, lehký a jednoduchý na přípravu. Bulgur si…
AHA.cz První dáma v montérkách si naběhla: Tohle lidi vytočilo nejvíce!

První dáma v montérkách si naběhla: Tohle lidi vytočilo nejvíce!

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Prací prostředky Lovela Baby zatočí se skvrnami a nedráždí ani ekzematickou pokožku

Vyzkoušeli jste: Prací prostředky Lovela Baby zatočí se skvrnami a nedráždí ani ekzematickou pokožku

Dáma.cz Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Blesk pro ženy Móda z filmového koberce bez chybičky: Kdo oblékl nejtěžší model a kdo předvedl hříšný dekolt?

Móda z filmového koberce bez chybičky: Kdo oblékl nejtěžší model a kdo předvedl hříšný dekolt?

Ženy.cz Jak se správně (ne)opálit? Na bronzovou kůži nespěchejte a pořiďte si kšiltovku

Jak se správně (ne)opálit? Na bronzovou kůži nespěchejte a pořiďte si kšiltovku

Blesk.cz Nesmírně emotivní zahájení festivalu: Slzy pro Bartošku! A věta, kterou nikdo nezvládl vyslovit

Nesmírně emotivní zahájení festivalu: Slzy pro Bartošku! A věta, kterou nikdo nezvládl vyslovit

SportRevue.cz FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

Maminka.cz GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

Blesk Horoskopy Nejatraktivnější znamení zvěrokruhu! Které to je a proč je pro ostatní neodolatelné?

Nejatraktivnější znamení zvěrokruhu! Které to je a proč je pro ostatní neodolatelné?

  • Recepty.cz
  • Ďábelský kotlík
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact