Hermelín rozpůlíme a lžičkou vydlabeme měkký střed. Okraje potřeme chilli pastou(buď obě strany nebo jen jednu) podle toho, jak chceme mít Hermelín ďábelský. Měkký střed dáme do misky(skleničky) společně s Nivou a na pár vteřin vložíme do mikrovlnné trouby rozpustit. Promícháme s rozetřeným česnekem a pepřem v hladkou hmotu, kterou vrátíme do středu vydlabaného potřeného Hermelínu, oba díly přitiskneme pevně k sobě a zabalíme zpět do obalu. Necháme proležet alespoń do druhého dne v chladnu.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Alenka
|5. 12. 2016 16:24
Skvěle, odporučuji okořenit kvalitním chilli. Na oslavě od švagra jsem sypala hermelíny práškem z balíčku http://www.superchilli.cz/produkt/chilli-balicek-extrakt-smrti-41505/
Doporučuji, chuťovka!
Domi
|28. 3. 2015 23:23
Delikatesa :-*
Ivus Zednikova
|7. 3. 2014 14:19
Vrele doporucuji vsem kdo radi syry. Pred chvili jsem dala ulezet sest hermelinu na zitrejsi mecheche a jsem si na sto procent jista, ze zase zmizi ze stolu jako prvni. A kdyz budete chtit jinak barevne tak pridejte snitlik, orechy nebo neco jineho, taky je to hodne dobre.
Honza
|27. 2. 2014 12:17
Dělal jsem už něco podobnýho,pálivý můžu tak to zkusim.
Diana
|20. 1. 2013 17:52
VÝBORNÝ <:-)
Monča
|7. 9. 2012 07:00
Děláme ho teď pořád, je to jednoduchý a do vnitřku se dají strčit i ořechy nebo pistácie, výborný sýr!
Anonymous
|29. 7. 2012 11:17
pro mimiska doporucuju polovicni davku cili pasty, jinak si obcas ublinkne, stejne jako po jeho oblibene pivni polevce
Irena
|12. 5. 2012 17:49
very very good <3 :-P :-* :-)
Rejholcová Dagmar
|22. 3. 2012 14:06
Velkou chybu má tenhle hermelín, jeden nikdy nebude stačit ;-)
Navarová K
|26. 1. 2012 14:19
Perfektní!!! Hmota, která se vrátí do hermelínu k němu přilne tak, jako kdyby tam byla odjakživa. Až budu dělat příště dám víc česneku nebo si budu muset pořídit náš český, ten má větší sílu.