• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Ďábelské tousty - absolut super
Napište svůj komentář k receptu

Ďábelské tousty - absolut super

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Ďábelské tousty - absolut super
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      lžička paprika - sladká
    • 5
      rostlinný olej 4-5
    • 250
      g hovězí maso Libové
    • 200
      g salám Gothaj
    • 330
      g zeleninová směs
    • 1
      ks cibule
    • česnek (prolisované) stroužky česneku
    • 1
      lžíce worcestrová omáčka doporučuji Heinz
    • 1
      lžíce kečup - jemný

Postup přípravy receptu

1
Do jedné mísy drobně nakrájíme salám (velikost čtverečků asi jako čočka), scezenou Moravanku (feferonku vyhodíme) bez láku a zrovna tak nakrájené jako předchozí, drobně nakrájené feferonky (dle verze A až C). Přikryjeme, aby neoschlo.
2
Do druhé misky či talíře nameleme na mlínku na maso (v nejhorším případě musíme velice drobně nakrájet) - hovězí maso (drobné nakrájení všech surovin je kvůli tomu, aby po zakousnutí do toustu či topinky se zbytek směsi nerozkutálel a nespadl na koberec či do klína). Opět přikryjeme, aby neoschlo.
3
Na talířek či do mističky utřeme či prolisujeme česnek. Nakrájíme cibuli a připravíme veškeré zbývající ingredience. Maso dáme na zpěněnou cibulku, přidáme sladkou papriku, sůl a dusíme (mírný plamen). Nepodléváme, kdyžtak jen max. 1 lžičku (já ještě nikdy nemusel). V polovině (za cca 4 min). přidáme - 2 lžičky hořčice, 1 lžíci kečupu, 1 lžíci worchesteru, 1/2 lžičky tabasca (či 1 lžičku pálivé papriky),utřený česnek a pepř. Rychle promícháme a než stačíme opět rychle zakryjeme poklicí. Když je maso měkké, přidame obsah mísy se salámem, moravankou a feferony. Promícháme, chvíli necháme přikryté prohřát (cca 4-5 min.) a odstavíme.
4
Recept udává: teplé se maže na topinky či opečenou veku - zdobíme nasekanou petrželovou natí. Já osobně upřednostňuji nechat vystydnout a nechat chutě pořádně rozvinout. A až třeba za půl dne trošku opražit na sucho veku (pár minut na 150 °C) namazat směs a posypat petrželovou natí. Pak ale připravte "hasící prostředky": pivo, víno, atd!
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ďábelské mušle

Ďábelské mušle

Ďábelské toasty - směs

Ďábelské toasty - směs

Ďábelské fazole

Ďábelské fazole

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Petr Novák | 18. 11. 2008 17:20

    Výborný...vřele tento recept doporučuji..sice hodně pálivé nemusim takže sem dělal verzi a. ale bylo to super....díky...

Vyberte, co chcete vytisknout
Zdravě i chutně Svačina Večeře Pozdní večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Hovězí maso Kečup - jemný Paprika - sladká Rostlinný olej Salám Worcestrová omáčka Zeleninová směs
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Brokolicový koláč

Brokolicový koláč

Avokádová pasta

Avokádová pasta

Hrachová kaše (moc dobrá)

Hrachová kaše (moc dobrá)

Cejn na bylinkách

Cejn na bylinkách

Dýně s kořenovou zeleninou na smetaně - dýňová omáčka

Dýně s kořenovou zeleninou na smetaně…

Maso s paprikovou omáčkou

Maso s paprikovou omáčkou

Jednoduchá vajíčková pomazánka se salámem

Jednoduchá vajíčková pomazánka se…

Vegetariánské karbanátky (rýžovo-zeleninové)

Vegetariánské karbanátky (rýžovo…

Černá čočka s tuňákem

Černá čočka s tuňákem

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

30
Kuřecí (nejen) s rajčaty a rýží
Kuřecí (nejen) s rajčaty…
25
Zapečené špagety s mletým masem
Zapečené špagety s…
25
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
17
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
16
Guláš s hráškem
Guláš s hráškem

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Herecký chameleon Petr Uhlík: Z vraha Hojera atletkou, co  se stala mužem!

Herecký chameleon Petr Uhlík: Z vraha Hojera atletkou, co se stala mužem!

SportRevue.cz FOTO : Sexy Soccer! I takhle (kdysi) vypadalo žhavé (a polonahé) fotbalové léto

FOTO : Sexy Soccer! I takhle (kdysi) vypadalo žhavé (a polonahé) fotbalové léto

Maminka.cz Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

  • Recepty.cz
  • Ďábelské tousty - absolut super
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact