• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Ďábelské toasty - směs
Napište svůj komentář k receptu

Ďábelské toasty - směs

autor: W.E.Jana
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 28
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Ďábelské toasty - směs
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg paprika
    • 1
      kg rajčata
    • 0,50
      kg cibule
    • 1
      ks česnek větší palička
    • 1
      kg vepřový bůček libovější
    • 1
      ks feferonka
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka pálivá paprika mletá

Postup přípravy receptu

1
Papriky, rajčata, cibuli a česnek očistíme, trochu překrájíme, trochu osolíme a uvaříme v hrnci do měkka. Bůček vaříme v papiňáku cca 1,5 hod. ve slané vodě s přidáním feferonky. Po uvaření všechno umeleme na masovém strojku, dosolíme, přidáme pepř, pálivou papriku a koření dle vlastní chuti, promícháme a necháme ještě přejít var. Pak plníme do malých skleniček a necháme sterilovat cca 1 1/4 hodiny.
2
Vydrží neskutečně dlouho - pokud je dříve nesníte, jsou vynikající na topinky a tousty. Také je to skvělá zásoba do rezervy pro případ nenadálých návštěv.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ďábelské mušle

Ďábelské mušle

Ďábelské fazole

Ďábelské fazole

Smažené toasty se špenátem a sýrem

Smažené toasty se špenátem a sýrem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • harry1 | 18. 1. 2013 06:50

    je to super ale je opravsdu lepsi buček upect a zeleninu podusit ,palivou papriku jsem nahradil sladkou 1 ku 1 s chilli

  • recepty73
    recepty73 | 20. 9. 2011 13:24

    ...bůček nevařím, ale peču, má mnohem lepší chuť, pak pomelu. Zeleninu melu rovnou syrovou a pak všechno povařím... Je vynikající na špagety a topinky...

  • saxana | 4. 7. 2007 16:40

    Zifka, ja zavaruji v troube uz roky. Pouzivam pouze 1/5l sklenice, aby se s nima dobre manipulovalo, troubu rozehreji na maximum, sklenice naskladam do vyssiho pekace, naspodek dam uterku. Zaliji horkou vodou a dam do trouby na 30 minut.

  • Jana | 28. 7. 2006 11:39

    Není zbytečné vařit bůček 1,5 h v papiňáku?Půlhodina by jistě stačila,zvlášť pokud se pak mele a ještě steriluje.Papriky,cibuli,rajčata a česnek bych podusila na pánvi,taková vařená cibule-fuj.Co se týče sterilování masových konzerv,je třeba je vařit opravdu na 100 st.,nejlépe 1 h,pak nechat 1-2 dny v lednici a znovu sterilovat stejným způsobem-tj.vařit 1h při 100st.Jinak se snadno může stát,že se zkazí.Moje tchyně takhle zavařovala maso po zabíjačce.

  • Žofia | 27. 7. 2006 14:31

    Má niekto skúsenosti sterilizáciiu v rúre, keď sa dávajú poháre do studenej rúre? - kompóty,maso ... na aký stupeň a ako dlho?Môže niekto poradiť, mne sa to proste nedarí.Preto prosím o pomoc, ďakujem.

  • H | 26. 7. 2006 22:21

    Moje matka říkala,že maso které se steriluje se musí dělat ve speciálních sklinkách s červenou gumičkou a sterilovat nejméně 2 hodiny. Je to opravdu nutné?

  • Radka A. | 12. 11. 2005 21:30

    Chtěla bych se k tomuto receptu zeptat: mají se rajčata před vařením loupat a vyndat z nich jadýrka? A jak je uvedeno, že se má zelenina uvařit v hrnci do měkka, tak to znamená ve vodě nebo jen "ve vlastní šťávě"? A feferonka se má také namlít spolu s bůčkem?

  • b | 9. 9. 2005 09:35

    Tak toto vyrábí moje mamka a pak na ní loudíme domů skleničky. Je to opravdu dobré.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Jednohubky
Chuťovky Slané Svačina Večeře Pozdní večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Feferonka Pálivá paprika Paprika Pepř mletý Rajčata Sůl Vepřový bůček
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vepřová pečeně na divoko-nakládaná

Vepřová pečeně na divoko-nakládaná

Růžičková kapusta po indicku

Růžičková kapusta po indicku

Čoko cupcakes

Čoko cupcakes

Fazolová polévka se zakysanou smetanou

Fazolová polévka se zakysanou smetanou

Olomoucká pomazánka s mascarpone - zdravě a chutně

Olomoucká pomazánka s mascarpone -…

Jednoduchá vločková polévka

Jednoduchá vločková polévka

Chutná čína ze sojového masa

Chutná čína ze sojového masa

Kuřecí maso s těstovinami

Kuřecí maso s těstovinami

Zelný salát se zeleninou

Zelný salát se zeleninou

Doporučujeme

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

76
Smetanový dort s ovocem
Smetanový dort s ovocem
31
Domácí kečup
Domácí kečup
23
Kuřecí "Matteo" roládky
Kuřecí "Matteo" roládky
21
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
17
Norský dresing na zeleninové saláty
Norský dresing na…

Zajímavé články

Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat, usušit a zpracovat?
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat,…
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže mohou způsobit ořechy i večeře na dovolené
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže…
AHA.cz Martina Čechová po rozchodu se slavným brankářem: Bez respektu

Martina Čechová po rozchodu se slavným brankářem: Bez respektu

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Blesk pro ženy Bunda, která zastínila trenčkot: Barn jacket milovala už královna Alžběta!

Bunda, která zastínila trenčkot: Barn jacket milovala už královna Alžběta!

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Zpěvák a lékař Marcell o Zrádcích 2: Všichni jsou připravení!

Zpěvák a lékař Marcell o Zrádcích 2: Všichni jsou připravení!

SportRevue.cz FOTO: Amálie Švábíková a 35 dalších nejhezčích (ex)atletek posledních sezon

FOTO: Amálie Švábíková a 35 dalších nejhezčích (ex)atletek posledních sezon

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Těchto 6 věcí z bytu vyhoďte! Zbavte se negativní energie podle feng-šuej

Těchto 6 věcí z bytu vyhoďte! Zbavte se negativní energie podle feng-šuej

Další doporučené recepty:

Ďábelská směs na topinky
Ďábelská směs na topinky
Ďábelské fazole
Ďábelské fazole
Ďábelské mušle
Ďábelské mušle
Ďábelský Hermelín s česnekem a chilli pastou
Ďábelský Hermelín s česnekem a chilli…
Ďábelský Pangasius
Ďábelský Pangasius
Ďáblova pochoutka
Ďáblova pochoutka
  • Recepty.cz
  • Ďábelské toasty - směs
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact