• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Ďábelské toasty - směs
Napište svůj komentář k receptu

Ďábelské toasty - směs

autor: W.E.Jana
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 28
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Ďábelské toasty - směs
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg paprika
    • 1
      kg rajčata
    • 0,50
      kg cibule
    • 1
      ks česnek větší palička
    • 1
      kg vepřový bůček libovější
    • 1
      ks feferonka
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka pálivá paprika mletá

Postup přípravy receptu

1
Papriky, rajčata, cibuli a česnek očistíme, trochu překrájíme, trochu osolíme a uvaříme v hrnci do měkka. Bůček vaříme v papiňáku cca 1,5 hod. ve slané vodě s přidáním feferonky. Po uvaření všechno umeleme na masovém strojku, dosolíme, přidáme pepř, pálivou papriku a koření dle vlastní chuti, promícháme a necháme ještě přejít var. Pak plníme do malých skleniček a necháme sterilovat cca 1 1/4 hodiny.
2
Vydrží neskutečně dlouho - pokud je dříve nesníte, jsou vynikající na topinky a tousty. Také je to skvělá zásoba do rezervy pro případ nenadálých návštěv.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ďábelské mušle

Ďábelské mušle

Ďábelské fazole

Ďábelské fazole

Smažené toasty se špenátem a sýrem

Smažené toasty se špenátem a sýrem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • harry1 | 18. 1. 2013 06:50

    je to super ale je opravsdu lepsi buček upect a zeleninu podusit ,palivou papriku jsem nahradil sladkou 1 ku 1 s chilli

  • recepty73
    recepty73 | 20. 9. 2011 13:24

    ...bůček nevařím, ale peču, má mnohem lepší chuť, pak pomelu. Zeleninu melu rovnou syrovou a pak všechno povařím... Je vynikající na špagety a topinky...

  • saxana | 4. 7. 2007 16:40

    Zifka, ja zavaruji v troube uz roky. Pouzivam pouze 1/5l sklenice, aby se s nima dobre manipulovalo, troubu rozehreji na maximum, sklenice naskladam do vyssiho pekace, naspodek dam uterku. Zaliji horkou vodou a dam do trouby na 30 minut.

  • Jana | 28. 7. 2006 11:39

    Není zbytečné vařit bůček 1,5 h v papiňáku?Půlhodina by jistě stačila,zvlášť pokud se pak mele a ještě steriluje.Papriky,cibuli,rajčata a česnek bych podusila na pánvi,taková vařená cibule-fuj.Co se týče sterilování masových konzerv,je třeba je vařit opravdu na 100 st.,nejlépe 1 h,pak nechat 1-2 dny v lednici a znovu sterilovat stejným způsobem-tj.vařit 1h při 100st.Jinak se snadno může stát,že se zkazí.Moje tchyně takhle zavařovala maso po zabíjačce.

  • Žofia | 27. 7. 2006 14:31

    Má niekto skúsenosti sterilizáciiu v rúre, keď sa dávajú poháre do studenej rúre? - kompóty,maso ... na aký stupeň a ako dlho?Môže niekto poradiť, mne sa to proste nedarí.Preto prosím o pomoc, ďakujem.

  • H | 26. 7. 2006 22:21

    Moje matka říkala,že maso které se steriluje se musí dělat ve speciálních sklinkách s červenou gumičkou a sterilovat nejméně 2 hodiny. Je to opravdu nutné?

  • Radka A. | 12. 11. 2005 21:30

    Chtěla bych se k tomuto receptu zeptat: mají se rajčata před vařením loupat a vyndat z nich jadýrka? A jak je uvedeno, že se má zelenina uvařit v hrnci do měkka, tak to znamená ve vodě nebo jen "ve vlastní šťávě"? A feferonka se má také namlít spolu s bůčkem?

  • b | 9. 9. 2005 09:35

    Tak toto vyrábí moje mamka a pak na ní loudíme domů skleničky. Je to opravdu dobré.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Jednohubky
Chuťovky Slané Svačina Večeře Pozdní večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Feferonka Pálivá paprika Paprika Pepř mletý Rajčata Sůl Vepřový bůček
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Plněné bramborové knedlíky

Plněné bramborové knedlíky

Kuřecí lahůdka

Kuřecí lahůdka

Rösti - smažená nebo pečená příloha

Rösti - smažená nebo pečená příloha

Brokolicové placičky za syrova

Brokolicové placičky za syrova

Nakládaný hermelín VI.

Nakládaný hermelín VI.

Dunajské vlny s třešněmi

Dunajské vlny s třešněmi

Jogurtová krkovička zapečená s bramborem

Jogurtová krkovička zapečená s…

Avokádovo-bazalkové pesto

Avokádovo-bazalkové pesto

Dršťková polévka I.

Dršťková polévka I.

Doporučujeme

35 minut
Restované žampiony s bramborami a kadeřávkem

Restované žampiony s bramborami a…

45 minut
Tudelská zeleninová polévka

Tudelská zeleninová polévka

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

247
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
55
Knedlíky s pečeným masem
Knedlíky s pečeným masem
49
Vepřová pečeně na kysaném zelí s hrnkovými knedlíky
Vepřová pečeně na…
42
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
34
Tikka masala s vejci
Tikka masala s vejci

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Těstoviny hrají prim! 5 večeří, které stihnete do 30 minut
Od pondělí do pátku: Těstoviny hrají prim! 5…
Superpotravina týdne: Rebarbora. 4 dobré důvody, proč si ji právě teď vychutnat, plus sladké recepty
Superpotravina týdne: Rebarbora. 4 dobré důvody,…
Ředkvičky na sedm způsobů: Zkuste recept na pomazánku či ředkvičky s vajíčkem
Ředkvičky na sedm způsobů: Zkuste recept na…
Nejkrásnější svatební dorty v boho stylu: Objevte kouzlo nedokonalosti
Nejkrásnější svatební dorty v boho stylu: Objevte…
Kvíz: Jaké je vaše kuchařské IQ? Otestujte se!
Kvíz: Jaké je vaše kuchařské IQ? Otestujte se!
AHA.cz Boží mlýny melou! Slováček o Novotném po urážce Aničky (†29)

Boží mlýny melou! Slováček o Novotném po urážce Aničky (†29)

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Blesk pro ženy Chyby v oblékání, kvůli kterým vám to tolik nesluší. Neděláte nějakou z nich také?

Chyby v oblékání, kvůli kterým vám to tolik nesluší. Neděláte nějakou z nich také?

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Mezi Pepou ze Survivoru a moderátorem Ondřejem to pořádně vřelo! Nejen před kamerou, ale i v zákulisí

Mezi Pepou ze Survivoru a moderátorem Ondřejem to pořádně vřelo! Nejen před kamerou, ale i v zákulisí

SportRevue.cz FOTO: Silikonová prsa, plavky a vyrýsované svaly – to je Bikini Olympia

FOTO: Silikonová prsa, plavky a vyrýsované svaly – to je Bikini Olympia

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy 7 mystických českých jmen pro ženy: Jaké kouzlo v sobě skrývají?

7 mystických českých jmen pro ženy: Jaké kouzlo v sobě skrývají?

Další doporučené recepty:

Ďábelská směs na topinky
Ďábelská směs na topinky
Ďábelské fazole
Ďábelské fazole
Ďábelské mušle
Ďábelské mušle
Ďábelský Hermelín s česnekem a chilli pastou
Ďábelský Hermelín s česnekem a chilli…
Ďábelský Pangasius
Ďábelský Pangasius
Ďáblova pochoutka
Ďáblova pochoutka
  • Recepty.cz
  • Ďábelské toasty - směs
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact