• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Ďábelské toasty - směs
Napište svůj komentář k receptu

Ďábelské toasty - směs

autor: W.E.Jana
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 28
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Ďábelské toasty - směs
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg paprika
    • 1
      kg rajčata
    • 0,50
      kg cibule
    • 1
      ks česnek větší palička
    • 1
      kg vepřový bůček libovější
    • 1
      ks feferonka
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka pálivá paprika mletá

Postup přípravy receptu

1
Papriky, rajčata, cibuli a česnek očistíme, trochu překrájíme, trochu osolíme a uvaříme v hrnci do měkka. Bůček vaříme v papiňáku cca 1,5 hod. ve slané vodě s přidáním feferonky. Po uvaření všechno umeleme na masovém strojku, dosolíme, přidáme pepř, pálivou papriku a koření dle vlastní chuti, promícháme a necháme ještě přejít var. Pak plníme do malých skleniček a necháme sterilovat cca 1 1/4 hodiny.
2
Vydrží neskutečně dlouho - pokud je dříve nesníte, jsou vynikající na topinky a tousty. Také je to skvělá zásoba do rezervy pro případ nenadálých návštěv.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ďábelské mušle

Ďábelské mušle

Ďábelské fazole

Ďábelské fazole

Smažené toasty se špenátem a sýrem

Smažené toasty se špenátem a sýrem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • harry1 | 18. 1. 2013 06:50

    je to super ale je opravsdu lepsi buček upect a zeleninu podusit ,palivou papriku jsem nahradil sladkou 1 ku 1 s chilli

  • recepty73
    recepty73 | 20. 9. 2011 13:24

    ...bůček nevařím, ale peču, má mnohem lepší chuť, pak pomelu. Zeleninu melu rovnou syrovou a pak všechno povařím... Je vynikající na špagety a topinky...

  • saxana | 4. 7. 2007 16:40

    Zifka, ja zavaruji v troube uz roky. Pouzivam pouze 1/5l sklenice, aby se s nima dobre manipulovalo, troubu rozehreji na maximum, sklenice naskladam do vyssiho pekace, naspodek dam uterku. Zaliji horkou vodou a dam do trouby na 30 minut.

  • Jana | 28. 7. 2006 11:39

    Není zbytečné vařit bůček 1,5 h v papiňáku?Půlhodina by jistě stačila,zvlášť pokud se pak mele a ještě steriluje.Papriky,cibuli,rajčata a česnek bych podusila na pánvi,taková vařená cibule-fuj.Co se týče sterilování masových konzerv,je třeba je vařit opravdu na 100 st.,nejlépe 1 h,pak nechat 1-2 dny v lednici a znovu sterilovat stejným způsobem-tj.vařit 1h při 100st.Jinak se snadno může stát,že se zkazí.Moje tchyně takhle zavařovala maso po zabíjačce.

  • Žofia | 27. 7. 2006 14:31

    Má niekto skúsenosti sterilizáciiu v rúre, keď sa dávajú poháre do studenej rúre? - kompóty,maso ... na aký stupeň a ako dlho?Môže niekto poradiť, mne sa to proste nedarí.Preto prosím o pomoc, ďakujem.

  • H | 26. 7. 2006 22:21

    Moje matka říkala,že maso které se steriluje se musí dělat ve speciálních sklinkách s červenou gumičkou a sterilovat nejméně 2 hodiny. Je to opravdu nutné?

  • Radka A. | 12. 11. 2005 21:30

    Chtěla bych se k tomuto receptu zeptat: mají se rajčata před vařením loupat a vyndat z nich jadýrka? A jak je uvedeno, že se má zelenina uvařit v hrnci do měkka, tak to znamená ve vodě nebo jen "ve vlastní šťávě"? A feferonka se má také namlít spolu s bůčkem?

  • b | 9. 9. 2005 09:35

    Tak toto vyrábí moje mamka a pak na ní loudíme domů skleničky. Je to opravdu dobré.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Jednohubky
Chuťovky Slané Svačina Večeře Pozdní večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Feferonka Pálivá paprika Paprika Pepř mletý Rajčata Sůl Vepřový bůček
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bůčkové závitky se zelím

Bůčkové závitky se zelím

Cuketa na smetaně

Cuketa na smetaně

Červená řepa po řecku

Červená řepa po řecku

Čokoládová bomba bez pečení

Čokoládová bomba bez pečení

Špekáčky na pivě II.

Špekáčky na pivě II.

Ledový salát s česnekovo-koprovou smetanou

Ledový salát s česnekovo-koprovou…

Muffiny s čokoládou

Muffiny s čokoládou

Dýně s kořenovou zeleninou

Dýně s kořenovou zeleninou

Karbanátky nebo sekaná s patizonem

Karbanátky nebo sekaná s patizonem

Doporučujeme

30 minut
Šťavnaté masové koule s parmazánem a rajčaty

Šťavnaté masové koule s parmazánem a…

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

60 minut
Makový dort s malinami

Makový dort s malinami

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

Poslední sledované recepty

40
Dim Sum knedlíčky
Dim Sum knedlíčky
40
Šťavnaté masové koule s parmazánem a rajčaty
Šťavnaté masové koule s…
39
Chřestový salát s vejcem
Chřestový salát s vejcem
34
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
29
Chřest s bešamelovou omáčkou
Chřest s bešamelovou…

Zajímavé články

Dorty ke Dni matek: Nechte se inspirovat těmi nejkrásnějšími
Dorty ke Dni matek: Nechte se inspirovat těmi…
Kvíz: Legrační názvy jídel. Jestlipak víte, co se za nimi skrývá?
Kvíz: Legrační názvy jídel. Jestlipak víte, co se…
Recept na nakládané ředkvičky. Užijte si křupavou superpotravinu po celý rok
Recept na nakládané ředkvičky. Užijte si křupavou…
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
AHA.cz Životní změna u Leoše Mareše: Končí!

Životní změna u Leoše Mareše: Končí!

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Denní horoskop na pátek 9. 5. 2025: Komu se konečně začne dařit a kdo by měl poslouchat svou intuici?

Denní horoskop na pátek 9. 5. 2025: Komu se konečně začne dařit a kdo by měl poslouchat svou intuici?

Ženy.cz Den matek se blíží: Inspirujte se tipy na dárky, které maminku opravdu potěší

Den matek se blíží: Inspirujte se tipy na dárky, které maminku opravdu potěší

Blesk.cz Rodinné tajemství Veroniky Arichtevy: Táta (†71) dělal slavné bijáky s Menzelem

Rodinné tajemství Veroniky Arichtevy: Táta (†71) dělal slavné bijáky s Menzelem

SportRevue.cz Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Maminka.cz Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Blesk Horoskopy Horoskop na víkend 10.–11. 5. 2025: Kdo si srovná myšlenky a na koho čeká dobrodružství?

Horoskop na víkend 10.–11. 5. 2025: Kdo si srovná myšlenky a na koho čeká dobrodružství?

Další doporučené recepty:

Ďábelská směs na topinky
Ďábelská směs na topinky
Ďábelské fazole
Ďábelské fazole
Ďábelské mušle
Ďábelské mušle
Ďábelský Hermelín s česnekem a chilli pastou
Ďábelský Hermelín s česnekem a chilli…
Ďábelský Pangasius
Ďábelský Pangasius
Ďáblova pochoutka
Ďáblova pochoutka
  • Recepty.cz
  • Ďábelské toasty - směs
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact