Špagety uvaříme tak, jak jsme zvyklí. Na oleji orestujeme cibulku na jemno nakrájenou a přidáme vepřovou konzervu a ďabelské tousty. Pořádně zamícháme a necháme povařit. Potom podle chuti přidáme kečup a ještě chvíli necháme povařit. Na konec dáme na talíř a posypeme strouhaným tvrdým sýrem.
Taky delam neco podobnyho, akorat pouzivam jako zaklad jen dabelsky toasty, davam do toho cesnek, smetanu, chilli a jarni cibluku :o)
Andrea Brenkusová
|1. 4. 2007 10:36
Ja delam neco podobneho. Davam tam veprovou konzervu, leco, feferonky, a ostry kecup. Je to vyborne. Andrea.
Žiži
|13. 3. 2007 10:49
dneska je chci vyzkoušet tak jsem zvědavá, ale určitě budou skvělý, pro anonyma - když jsou to Ďábelské špagety musí být ostré!!!
Vratislava Kovaříková
|1. 9. 2006 12:34
Já dělém něco obdobného ale z mletého masa, místo ďábelských toustů dávám čili koření a feferony,kečup taky ostrý, cibuli,česnek,můj přítel se po tomto ostém může utlouct. Vraťka
Tereza
|24. 8. 2006 19:32
Já sem do toho dala 3 malý cibule a navíc česnek, sůl a provensálské koření. Bylo to moc dobrý