• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Ďábelské špagety
Napište svůj komentář k receptu

Ďábelské špagety

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
2.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Ďábelské špagety
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balení špagety
    • 1
      plechovka vepřové maso ve vlastní šťávě
    • 1
      plechovka ďábelská směs na toasty
    • 1
      ks cibule
    • 3
      lžíce kečup - jemný
    • tvrdý sýr na postrouhání

Postup přípravy receptu

1
Špagety uvaříme tak, jak jsme zvyklí. Na oleji orestujeme cibulku na jemno nakrájenou a přidáme vepřovou konzervu a ďabelské tousty. Pořádně zamícháme a necháme povařit. Potom podle chuti přidáme kečup a ještě chvíli necháme povařit. Na konec dáme na talíř a posypeme strouhaným tvrdým sýrem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ďábelské mušle

Ďábelské mušle

Ďábelské toasty - směs

Ďábelské toasty - směs

Ďábelské fazole

Ďábelské fazole

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • MatějP | 18. 10. 2010 17:00

    Moc mi to nechutnalo

  • Alena | 21. 8. 2007 15:13

    Je opravdu lepší konzervu nahradit mletým masem.

  • Vratik | 24. 4. 2007 11:40

    Taky delam neco podobnyho, akorat pouzivam jako zaklad jen dabelsky toasty, davam do toho cesnek, smetanu, chilli a jarni cibluku :o)

  • Andrea Brenkusová | 1. 4. 2007 10:36

    Ja delam neco podobneho. Davam tam veprovou konzervu, leco, feferonky, a ostry kecup. Je to vyborne. Andrea.

  • Žiži | 13. 3. 2007 10:49

    dneska je chci vyzkoušet tak jsem zvědavá, ale určitě budou skvělý, pro anonyma - když jsou to Ďábelské špagety musí být ostré!!!

  • Vratislava Kovaříková | 1. 9. 2006 12:34

    Já dělém něco obdobného ale z mletého masa, místo ďábelských toustů dávám čili koření a feferony,kečup taky ostrý, cibuli,česnek,můj přítel se po tomto ostém může utlouct. Vraťka

  • Tereza | 24. 8. 2006 19:32

    Já sem do toho dala 3 malý cibule a navíc česnek, sůl a provensálské koření. Bylo to moc dobrý

  • Anonym | 2. 5. 2006 13:26

    proc vse z konzervy

  • Anonym | 23. 12. 2005 15:56

    hm nic moc moc vostrý

  • Katka | 14. 12. 2005 09:00

    Já tam přidávám ještě sůl a česnek.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Těstoviny & rizota
Přílohy Těstoviny Večeře Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Ďábelská směs na toasty Kečup - jemný Špagety Tvrdý sýr Vepřové maso ve vlastní šťávě
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bramborová polévka zimní

Bramborová polévka zimní

Podvodnice

Podvodnice

Zapečená krupicová kaše

Zapečená krupicová kaše

Bohaté řízky

Bohaté řízky

Špagety se špenátovým pestem

Špagety se špenátovým pestem

Bazalkové kuře s ořechy

Bazalkové kuře s ořechy

Lilek s rajčaty

Lilek s rajčaty

Žampionová polévka se zakysanou smetanou

Žampionová polévka se zakysanou…

Kiwi smoothie

Kiwi smoothie

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

80
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
70
Meruňkové knedlíky - kynuté
Meruňkové knedlíky -…
57
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
57
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
55
Hrnková bábovka s citronovou kůrou a mákem
Hrnková bábovka s…

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz S králem je zle? Harry má kráčet po boku Williama za rakví jejich otce

S králem je zle? Harry má kráčet po boku Williama za rakví jejich otce

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Blesk pro ženy Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz Hvězdy ve varu na Innogy party: Hrdličky a pařmeni!

Hvězdy ve varu na Innogy party: Hrdličky a pařmeni!

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

  • Recepty.cz
  • Ďábelské špagety
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact