• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Ďábelské špagety
Napište svůj komentář k receptu

Ďábelské špagety

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
2.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Ďábelské špagety
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balení špagety
    • 1
      plechovka vepřové maso ve vlastní šťávě
    • 1
      plechovka ďábelská směs na toasty
    • 1
      ks cibule
    • 3
      lžíce kečup - jemný
    • tvrdý sýr na postrouhání

Postup přípravy receptu

1
Špagety uvaříme tak, jak jsme zvyklí. Na oleji orestujeme cibulku na jemno nakrájenou a přidáme vepřovou konzervu a ďabelské tousty. Pořádně zamícháme a necháme povařit. Potom podle chuti přidáme kečup a ještě chvíli necháme povařit. Na konec dáme na talíř a posypeme strouhaným tvrdým sýrem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ďábelské mušle

Ďábelské mušle

Ďábelské toasty - směs

Ďábelské toasty - směs

Ďábelské fazole

Ďábelské fazole

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • MatějP | 18. 10. 2010 17:00

    Moc mi to nechutnalo

  • Alena | 21. 8. 2007 15:13

    Je opravdu lepší konzervu nahradit mletým masem.

  • Vratik | 24. 4. 2007 11:40

    Taky delam neco podobnyho, akorat pouzivam jako zaklad jen dabelsky toasty, davam do toho cesnek, smetanu, chilli a jarni cibluku :o)

  • Andrea Brenkusová | 1. 4. 2007 10:36

    Ja delam neco podobneho. Davam tam veprovou konzervu, leco, feferonky, a ostry kecup. Je to vyborne. Andrea.

  • Žiži | 13. 3. 2007 10:49

    dneska je chci vyzkoušet tak jsem zvědavá, ale určitě budou skvělý, pro anonyma - když jsou to Ďábelské špagety musí být ostré!!!

  • Vratislava Kovaříková | 1. 9. 2006 12:34

    Já dělém něco obdobného ale z mletého masa, místo ďábelských toustů dávám čili koření a feferony,kečup taky ostrý, cibuli,česnek,můj přítel se po tomto ostém může utlouct. Vraťka

  • Tereza | 24. 8. 2006 19:32

    Já sem do toho dala 3 malý cibule a navíc česnek, sůl a provensálské koření. Bylo to moc dobrý

  • Anonym | 2. 5. 2006 13:26

    proc vse z konzervy

  • Anonym | 23. 12. 2005 15:56

    hm nic moc moc vostrý

  • Katka | 14. 12. 2005 09:00

    Já tam přidávám ještě sůl a česnek.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Těstoviny & rizota
Přílohy Těstoviny Večeře Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Ďábelská směs na toasty Kečup - jemný Špagety Tvrdý sýr Vepřové maso ve vlastní šťávě
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pierogi ‒ pirožky

Pierogi ‒ pirožky

Sladké pirohy

Sladké pirohy

Zapečené těstoviny se špenátem a tofu

Zapečené těstoviny se špenátem a tofu

Bramborové pagáče

Bramborové pagáče

Nivovo-česnekoví slimáci

Nivovo-česnekoví slimáci

Vídeňská cibulka

Vídeňská cibulka

Salát z červeného zelí IV.

Salát z červeného zelí IV.

Škvarkové pečivo - housky, šneci, uzly... nejen z remosky

Škvarkové pečivo - housky, šneci,…

Janina křenová omáčka s hrníčkovými knedlíky z mikrovlnky

Janina křenová omáčka s hrníčkovými…

Doporučujeme

30 minut
Citronové těstoviny s hráškem a lososem

Citronové těstoviny s hráškem a…

Hrnková bublanina s třešněmi

Hrnková bublanina s třešněmi

40 minut
Kofty s tzatziki

Kofty s tzatziki

80 minut
Cheesecake s třešněmi a drobenkou

Cheesecake s třešněmi a drobenkou

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

100 minut
Jahodové nanuky

Jahodové nanuky

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

20 minut
Koláč s ricottou a bílou čokoládou

Koláč s ricottou a bílou čokoládou

Poslední sledované recepty

39
Smothie-Kiwi a banán
Smothie-Kiwi a banán
38
Dýňová tortila
Dýňová tortila
30
Lemon Pie Vanilla Cheesecake
Lemon Pie Vanilla…
24
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
22
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda

Zajímavé články

Domácí mazlíčci jako dorty: Tchajwanská cukrářka vyrábí roztomilé sladké dvojníky pejsků a kočiček
Domácí mazlíčci jako dorty: Tchajwanská cukrářka…
Domácí jahodová zmrzlina: Vyrobte si ji jen ze dvou surovin!
Domácí jahodová zmrzlina: Vyrobte si ji jen ze…
7 nejlepších rizot: Od klasického přes luxusní až po sladké. Které si vyberete?
7 nejlepších rizot: Od klasického přes luxusní až…
Perfektní ledová káva: Návod, jak ji připravit, a nejčastější chyby, které ji mohou pokazit
Perfektní ledová káva: Návod, jak ji připravit, a…
V hlavní roli sladká drobenka: Upečte si ovocný koláč, bublaninu, crumble, šneky nebo palačinky
V hlavní roli sladká drobenka: Upečte si ovocný…
AHA.cz Zpráva o Bohdalové vhání slzy do očí: Stašová promluvila

Zpráva o Bohdalové vhání slzy do očí: Stašová promluvila

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Blesk pro ženy Opravdu je jí 76? Tohle je 7 důvodů, proč Meryl Streep vypadá tak úžasně!

Opravdu je jí 76? Tohle je 7 důvodů, proč Meryl Streep vypadá tak úžasně!

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Hrdý Radek Holub (56): Shodil 15 kilo! Co za proměnou stojí?

Hrdý Radek Holub (56): Shodil 15 kilo! Co za proměnou stojí?

SportRevue.cz Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vzdát večerního přejídání a kdo by měl vážit slova?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vzdát večerního přejídání a kdo by měl vážit slova?

  • Recepty.cz
  • Ďábelské špagety
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact