Mušle uvaříme dle návodu na obalu. Fefronky omyjeme, rozpůlíme, zbavíme semeníku a lusky nakrájíme na nudličky. Okapaná rajčata nakrájíme na kostičky, stejně tak slaninu. Slaninu rozškvaříme, osmahneme na ní prolisovaný česnek a feferonky. Zalijeme vývarem, přidáme rajčata a asi 5 minut povaříme. Vmícháme rajčatový protlak, polovinu oliv, osolíme a opepříme. Scezené a okapané mušle upravíme na talíře, zalijeme omáčkou a ozdobíme zbylými olivami.
Ahojky, recept je vynikajici , delal jsem ho poprve, ale povedl se. Dal jsem tam take prawns ( srimpy) a zjistil jsem, ze se prawns je to mnohem lepsi. No na kazdy pad davam za jedna. Diky. :-\
monika
|26. 2. 2007 18:10
nwm jak vam...ale me to chutnalo....ma to velice zajimavou chut!!!
Liduška
|30. 10. 2006 11:42
Zkusím,vypadá to dobře:-)..Pak Tě Ludovíd třeba pozvu ochutnat :-)))
Geeog Geeog
|19. 3. 2005 14:38
Nejsou špatná jídla pouze špatní kuchaři - ky.Pro Ludovíd