Maso naklepeme, osolíme, opepříme. Česnek prolisujeme, smícháme se 3 lžícemi oleje. Směsí potřeme kotlety a necháme v chladničce 2 hodiny marinovat. Poté je vyjmeme, z jedné strany kotlety osušíme a potřeme protlakem, na který položíme plátek slaniny. Alobal potřeme olejem.
2
Feferonku rozkrojíme, vyjmeme semínka a nakrájíme ji na kousky. Cibuli nakrájíme na tenké plátky, papriku na proužky. Na každý alobal rozdělíme kotlety, posypeme je cibulí, feferonkou a paprikou a dobře zabalíme.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Jurek
|15. 12. 2010 20:46
Tak vyzkoušeno a můžu pochválit, výborné.... ;-)
Michaela Gruberova
|15. 9. 2009 15:34
Dnes jsem je udělala místo na grilu v troubě a byly vynikající.Ke konci mi došla paprika tak jsem místo ní dala salát.okurku a byly super.Všem doporučuji moc nám chutnalo