Papriky, feferonky a cibule dvakrát pomeleme na masovém strojku. Poté vše smícháme v hrnci a vaříme cca 20 minut. Plníme do sklenic a dalších 20 minut sterilujeme.
2
Doporučuji pomazat topinky taveným sýrem a potřít touto směsí. Lze použít i při přípravě masa a masových směsí, fantazii se meze nekladou.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Kristýna Englová
|11. 6. 2008 21:31
Protlaku je lépe přidat více, volím tedy větší konzervu. Dodá to směsi pěknou barvu a trošku ji zahustí, protože papriky pustí hodně šťávy. :-)
Tereza J.
|6. 6. 2008 14:06
Majka, nebolo. Chuť a konzistencia paradajok a pretlaku je úplne iná. Doporučovala by som sa držať receptu, z čerstvých paradajok urobíš niečo iné :)))
Majka Rončáková
|6. 6. 2008 09:59
V létě jsou rajčata, nebylo by to lepší?
Danka Snášelová
|5. 6. 2008 17:29
Kristýnko, rajčatové protlaky prodávají v různých hmotnostech. Jak velké protlaky myslíte? Místo protlaku může být i kečup? Kečup mě připadá lahodnější než protlak. Děkuji za odpověď