• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Ďábelská pomazánka na tousty
Napište svůj komentář k receptu

Ďábelská pomazánka na tousty

autor: Zdena z JM
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Ďábelská pomazánka na tousty
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg paprika
    • 1
      kg rajčata
    • 750
      g cibule
    • 6
      ks feferonka
    • 500
      g tvrdý sýr
    • 1
      ks luncheon meat
    • vepřové maso 1 konzerva
    • česnek 1 stroužek
    • 0,50
      ks deko balíčku

Postup přípravy receptu

1
Vše pomeleme, smícháme a vaříme 1 hodinu. Potom plníme do skleniček a zavařujeme cca 1 hodinu na 100 °C.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ďábelská pomazánka na topinky

Ďábelská pomazánka na topinky

Ďábelská pomazánka z krabího masa

Ďábelská pomazánka z krabího masa

Ďábelská směs na topinky

Ďábelská směs na topinky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • danyi@mf.cz
    danyi@mf.cz | 18. 1. 2011 11:10

    Už je to opraveno, díky za upozornění ;-)

  • recepty73
    recepty73 | 17. 1. 2011 17:53

    Chybí množství u vepřového masa ;-) .

  • recepty73
    recepty73 | 17. 1. 2011 17:51

    Luncheon meat nedávám,jen pomelu vepřové maso,které nejdřív upeču-je to chuťově mnohem lepší!

  • vladka kubalíková | 14. 10. 2008 11:42

    opravdu mňamka

  • Irena | 6. 9. 2007 13:29

    Ahoj,upečte maso a pomelte místo toho fujtajblu vepřového

  • eva,eva | 4. 8. 2007 21:08

    Dělám něco podobného a nakonec přidávám umletý turistický salám a umletou cihlu.

  • renata kolářová | 6. 2. 2007 15:57

    Prosím o radu, nevěřím kupovaným vepřovým ani hovězím konzervám, dají se prosím v tomto receptu nahradit jinak? (pečeným masem,vařeným nebo syrovým), poraďte mi. Děkuji

  • marie součkova | 8. 9. 2006 19:40

    je to vyborny recept opravdu vinikající

  • Zdena z JM | 4. 9. 2006 09:24

    Vyrábím různé zeleninové omáčky a ingredience buď mixuju nebo krájím na kostičky.Myslím si,že je to úplně jedno,záleží na tom,jestli chcete směs jemnější,tak vše umixujte nebo pomelte,když ji chcete mít hrubší,tak alespoň část nakrájejte na kostičky.Co se týká masa a sýra-já osobně dávám přednost jen zeleninovým směsím,pokud chci uvařit omáčku s masem,přidávám maso do zavařené zeleninové směsi až před použitím a zrovna tak i sýr.Tuhle pomazánku mám však vyzkoušenou i s masem a sýrem a opravdu se nekazí ani v obyčejných skleničkách od majonézy.Pokud nemámte důvěru k masovým konzervám, zkuste čerstvé mleté maso.

  • Petra Kučerová | 2. 9. 2006 18:25

    Překonzervovat konzervy? Dá se to přežít? Ráda bych to zkusila ale už konzervám moc nevěřím...

  • Zdenička | 23. 8. 2006 21:47

    Recept vypadá skvěle... Cibule se také mele nebo se může nakrájet na drobno, když se to vaří potom hodinu, člověk u toho mletí musí asi pěkně trpět :o) A dá se to zavažovat i bez sýra?Asi bych ho posypala až na tu směs před konzumací.. Děkuji za opověd.

  • Zdena z JM | 27. 7. 2006 06:19

    Já jsem tuto směs zavařovala vždy do různých skleniček od dětské přesnídávky,majonězy apod.Nikdy se tomu nic nestalo.

  • H | 26. 7. 2006 22:33

    Zkoušela jsem tento recept a směs jsem dala do obyčejných malých sklinek od majolky a zavařila na 100 C . Ale potom jsem se dověděla, že na zavařování masa musí být jiné sklinky. Mám to otevřít a dát do jiných sklenic?

  • Jana | 26. 6. 2006 08:18

    Já nevím jak vy,ale já už masové konzervy nekupuju,jsou prostě nepoživatelné.Minule ji ani pes nechtěl.Zkusila bych s čerstvým mletým masem.

  • Petra Plevová | 24. 6. 2006 18:01

    Podobnou směs,ale bez sýru jsem dělala v loňském roce.Moc nám všem chutnala.Sýr máme rádi,takže se tentokrát budu ispirovat Vaším receptem.Mňam!Ráda vyzkouším i nápad paní Jany,jednoduchých a rychlých receptů není nikdy dost.

  • Jana Kutačová | 23. 6. 2006 11:49

    Tohle miluji,dělám z téhle směsi v kombinaci s rajským protlakem výbornou omáčku na špagetky..o)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pomazánky & dipy
Chuťovky Pomazánky Svačina Večeře Pozdní večeře Zavařování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule DeKo Feferonka Luncheon meat Paprika Rajčata Tvrdý sýr Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Višňový šlehačkový dort

Višňový šlehačkový dort

Ďábelské fazole

Ďábelské fazole

Dušené vepřové na provensálském koření

Dušené vepřové na provensálském koření

Nivová pomazánka II.

Nivová pomazánka II.

Mexické fajitas

Mexické fajitas

Kořeněné škubánky-opečenky

Kořeněné škubánky-opečenky

Domácí ovocná limonáda

Domácí ovocná limonáda

Buřty na pivu

Buřty na pivu

Cizrnová polévka - vydatná

Cizrnová polévka - vydatná

Doporučujeme

170 minut
Salát z pečené dýně s trhaným masem a kozím sýrem

Salát z pečené dýně s trhaným masem a…

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

160 minut
Svatomartinská husa

Svatomartinská husa

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

47
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…
15
Míša řezy
Míša řezy
15
Slané pečivo - co dům dal
Slané pečivo - co dům dal
14
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
13
Pečené vepřové ocásky (nejen) s bramborami
Pečené vepřové ocásky …

Zajímavé články

Jak na kynuté těsto, když není čas? Vsaďte na teplou vodní lázeň nebo páru v troubě
Jak na kynuté těsto, když není čas? Vsaďte na…
Znáte lokše? Bramborové placky, kterými můžete nahradit knedlíky!
Znáte lokše? Bramborové placky, kterými můžete…
Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji upéct pomalu, rychle nebo jen pro dva
Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji…
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle bude chtít každý recept!
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle…
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené, moravské, sladké nebo pečené?
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené,…
AHA.cz Manželé Preissovi po dlouhé době na veřejnosti! Důležitá pomoc

Manželé Preissovi po dlouhé době na veřejnosti! Důležitá pomoc

Mimibazar Epidemie krátkozrakosti: Děti špatně vidí čím dál dřív. Proč je důležité jednat už v dětství

Epidemie krátkozrakosti: Děti špatně vidí čím dál dřív. Proč je důležité jednat už v dětství

Dáma.cz Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Blesk pro ženy Módní inspirace podle Veroniky Kašákové: V oblečení se chci cítit žensky, ale zároveň přirozeně

Módní inspirace podle Veroniky Kašákové: V oblečení se chci cítit žensky, ale zároveň přirozeně

Ženy.cz Když venku prší: 4 knihy, které vás nepustí z gauče

Když venku prší: 4 knihy, které vás nepustí z gauče

Blesk.cz Meghan Markleová se vrací k herectví: Co na to Harry?

Meghan Markleová se vrací k herectví: Co na to Harry?

SportRevue.cz Smolaři. 5 legend českého hokeje, které přišly o zlatý turnaj v Naganu

Smolaři. 5 legend českého hokeje, které přišly o zlatý turnaj v Naganu

Maminka.cz Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Blesk Horoskopy Runový horoskop na listopad: Blížence čekají těžké časy, Berani si finančně polepší a Býky potrápí vztahy

Runový horoskop na listopad: Blížence čekají těžké časy, Berani si finančně polepší a Býky potrápí vztahy

  • Recepty.cz
  • Ďábelská pomazánka na tousty
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact