• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Ďábelská pomazánka na tousty
Napište svůj komentář k receptu

Ďábelská pomazánka na tousty

autor: Zdena z JM
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Ďábelská pomazánka na tousty
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg paprika
    • 1
      kg rajčata
    • 750
      g cibule
    • 6
      ks feferonka
    • 500
      g tvrdý sýr
    • 1
      ks luncheon meat
    • vepřové maso 1 konzerva
    • česnek 1 stroužek
    • 0,50
      ks deko balíčku

Postup přípravy receptu

1
Vše pomeleme, smícháme a vaříme 1 hodinu. Potom plníme do skleniček a zavařujeme cca 1 hodinu na 100 °C.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ďábelská pomazánka na topinky

Ďábelská pomazánka na topinky

Ďábelská pomazánka z krabího masa

Ďábelská pomazánka z krabího masa

Ďábelská směs na topinky

Ďábelská směs na topinky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • danyi@mf.cz
    danyi@mf.cz | 18. 1. 2011 11:10

    Už je to opraveno, díky za upozornění ;-)

  • recepty73
    recepty73 | 17. 1. 2011 17:53

    Chybí množství u vepřového masa ;-) .

  • recepty73
    recepty73 | 17. 1. 2011 17:51

    Luncheon meat nedávám,jen pomelu vepřové maso,které nejdřív upeču-je to chuťově mnohem lepší!

  • vladka kubalíková | 14. 10. 2008 11:42

    opravdu mňamka

  • Irena | 6. 9. 2007 13:29

    Ahoj,upečte maso a pomelte místo toho fujtajblu vepřového

  • eva,eva | 4. 8. 2007 21:08

    Dělám něco podobného a nakonec přidávám umletý turistický salám a umletou cihlu.

  • renata kolářová | 6. 2. 2007 15:57

    Prosím o radu, nevěřím kupovaným vepřovým ani hovězím konzervám, dají se prosím v tomto receptu nahradit jinak? (pečeným masem,vařeným nebo syrovým), poraďte mi. Děkuji

  • marie součkova | 8. 9. 2006 19:40

    je to vyborny recept opravdu vinikající

  • Zdena z JM | 4. 9. 2006 09:24

    Vyrábím různé zeleninové omáčky a ingredience buď mixuju nebo krájím na kostičky.Myslím si,že je to úplně jedno,záleží na tom,jestli chcete směs jemnější,tak vše umixujte nebo pomelte,když ji chcete mít hrubší,tak alespoň část nakrájejte na kostičky.Co se týká masa a sýra-já osobně dávám přednost jen zeleninovým směsím,pokud chci uvařit omáčku s masem,přidávám maso do zavařené zeleninové směsi až před použitím a zrovna tak i sýr.Tuhle pomazánku mám však vyzkoušenou i s masem a sýrem a opravdu se nekazí ani v obyčejných skleničkách od majonézy.Pokud nemámte důvěru k masovým konzervám, zkuste čerstvé mleté maso.

  • Petra Kučerová | 2. 9. 2006 18:25

    Překonzervovat konzervy? Dá se to přežít? Ráda bych to zkusila ale už konzervám moc nevěřím...

  • Zdenička | 23. 8. 2006 21:47

    Recept vypadá skvěle... Cibule se také mele nebo se může nakrájet na drobno, když se to vaří potom hodinu, člověk u toho mletí musí asi pěkně trpět :o) A dá se to zavažovat i bez sýra?Asi bych ho posypala až na tu směs před konzumací.. Děkuji za opověd.

  • Zdena z JM | 27. 7. 2006 06:19

    Já jsem tuto směs zavařovala vždy do různých skleniček od dětské přesnídávky,majonězy apod.Nikdy se tomu nic nestalo.

  • H | 26. 7. 2006 22:33

    Zkoušela jsem tento recept a směs jsem dala do obyčejných malých sklinek od majolky a zavařila na 100 C . Ale potom jsem se dověděla, že na zavařování masa musí být jiné sklinky. Mám to otevřít a dát do jiných sklenic?

  • Jana | 26. 6. 2006 08:18

    Já nevím jak vy,ale já už masové konzervy nekupuju,jsou prostě nepoživatelné.Minule ji ani pes nechtěl.Zkusila bych s čerstvým mletým masem.

  • Petra Plevová | 24. 6. 2006 18:01

    Podobnou směs,ale bez sýru jsem dělala v loňském roce.Moc nám všem chutnala.Sýr máme rádi,takže se tentokrát budu ispirovat Vaším receptem.Mňam!Ráda vyzkouším i nápad paní Jany,jednoduchých a rychlých receptů není nikdy dost.

  • Jana Kutačová | 23. 6. 2006 11:49

    Tohle miluji,dělám z téhle směsi v kombinaci s rajským protlakem výbornou omáčku na špagetky..o)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pomazánky & dipy
Chuťovky Pomazánky Svačina Večeře Pozdní večeře Zavařování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule DeKo Feferonka Luncheon meat Paprika Rajčata Tvrdý sýr Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapečené flíčky se šunkou

Zapečené flíčky se šunkou

Kuře na citronech

Kuře na citronech

Meteník

Meteník

Uhlířina II.

Uhlířina II.

Máslové řízky

Máslové řízky

Dukátové buchtičky "mňam"

Dukátové buchtičky "mňam"

Pikantní vepřová pečínka

Pikantní vepřová pečínka

Špaldové sušenky bez cukru

Špaldové sušenky bez cukru

Cibulová sladkokyselá omáčka / zadělávaná cibule

Cibulová sladkokyselá omáčka /…

Doporučujeme

45 minut
Cuketové karbanátky (sekaná)

Cuketové karbanátky (sekaná)

30 minut
Báječná cuketová polévka

Báječná cuketová polévka

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

100 minut
Kynuté borůvkové knedlíky

Kynuté borůvkové knedlíky

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

45 minut
Hrnkový cuketový perník

Hrnkový cuketový perník

40 minut
Pečený květák s uzenou paprikou

Pečený květák s uzenou paprikou

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

Poslední sledované recepty

56
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
28
Báječná cuketová polévka
Báječná cuketová polévka
25
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
25
Dýňová tortila
Dýňová tortila
23
Meruňkové knedlíky - kynuté
Meruňkové knedlíky -…

Zajímavé články

Kytičky vs. zvířátka: Dělená strava slibuje snadné hubnutí i lepší trávení. Může to fungovat?
Kytičky vs. zvířátka: Dělená strava slibuje…
Zavařování okurek v myčce na nádobí: Znáte tento snadný trik?
Zavařování okurek v myčce na nádobí: Znáte tento…
Letní omáčky jsou v kurzu: 7 nejlepších receptů od našich babiček
Letní omáčky jsou v kurzu: 7 nejlepších receptů…
Superpotravina týdne: Meruňky. 6 dobrých důvodů, proč je jíst ve velkém, plus tipy, co z nich upéct nebo uvařit dobrého
Superpotravina týdne: Meruňky. 6 dobrých důvodů,…
Piñata torta: Nejúžasnější dort na dětskou oslavu je ten s překvapením uvnitř
Piñata torta: Nejúžasnější dort na dětskou oslavu…
AHA.cz Karel Šíp přiznal smutek: Odchod nese těžce

Karel Šíp přiznal smutek: Odchod nese těžce

Mimibazar Bojíte se rádi? Navštivte 10 nejbizarnějších a nejděsivějších míst v Česku

Bojíte se rádi? Navštivte 10 nejbizarnějších a nejděsivějších míst v Česku

Dáma.cz Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Blesk pro ženy Těmito přírodními kabelkami jsme posedlé každý rok! Jaké jsou letos?

Těmito přírodními kabelkami jsme posedlé každý rok! Jaké jsou letos?

Ženy.cz Cítíte se provinile kvůli prokrastinaci? Tipy, jak přestat odkládat úkoly

Cítíte se provinile kvůli prokrastinaci? Tipy, jak přestat odkládat úkoly

Blesk.cz Dara Rolins šťastná jako blecha: Svatba!

Dara Rolins šťastná jako blecha: Svatba!

SportRevue.cz FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Přiznání moderátorky Lucie Křížkové: 'Nevím, kde se stala chyba, ale moje děti spolu zatím nemají úplně ideální vztah...'

Přiznání moderátorky Lucie Křížkové: 'Nevím, kde se stala chyba, ale moje děti spolu zatím nemají úplně ideální vztah...'

Blesk Horoskopy Kočičí horoskop: Jaké znamení je váš čtyřnohý miláček a co to on něm vypovídá?

Kočičí horoskop: Jaké znamení je váš čtyřnohý miláček a co to on něm vypovídá?

  • Recepty.cz
  • Ďábelská pomazánka na tousty
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact