• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Ďábelská pomazánka na tousty
Napište svůj komentář k receptu

Ďábelská pomazánka na tousty

autor: Zdena z JM
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Ďábelská pomazánka na tousty
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg paprika
    • 1
      kg rajčata
    • 750
      g cibule
    • 6
      ks feferonka
    • 500
      g tvrdý sýr
    • 1
      ks luncheon meat
    • vepřové maso 1 konzerva
    • česnek 1 stroužek
    • 0,50
      ks deko balíčku

Postup přípravy receptu

1
Vše pomeleme, smícháme a vaříme 1 hodinu. Potom plníme do skleniček a zavařujeme cca 1 hodinu na 100 °C.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ďábelská pomazánka na topinky

Ďábelská pomazánka na topinky

Ďábelská pomazánka z krabího masa

Ďábelská pomazánka z krabího masa

Ďábelská směs na topinky

Ďábelská směs na topinky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • danyi@mf.cz
    danyi@mf.cz | 18. 1. 2011 11:10

    Už je to opraveno, díky za upozornění ;-)

  • recepty73
    recepty73 | 17. 1. 2011 17:53

    Chybí množství u vepřového masa ;-) .

  • recepty73
    recepty73 | 17. 1. 2011 17:51

    Luncheon meat nedávám,jen pomelu vepřové maso,které nejdřív upeču-je to chuťově mnohem lepší!

  • vladka kubalíková | 14. 10. 2008 11:42

    opravdu mňamka

  • Irena | 6. 9. 2007 13:29

    Ahoj,upečte maso a pomelte místo toho fujtajblu vepřového

  • eva,eva | 4. 8. 2007 21:08

    Dělám něco podobného a nakonec přidávám umletý turistický salám a umletou cihlu.

  • renata kolářová | 6. 2. 2007 15:57

    Prosím o radu, nevěřím kupovaným vepřovým ani hovězím konzervám, dají se prosím v tomto receptu nahradit jinak? (pečeným masem,vařeným nebo syrovým), poraďte mi. Děkuji

  • marie součkova | 8. 9. 2006 19:40

    je to vyborny recept opravdu vinikající

  • Zdena z JM | 4. 9. 2006 09:24

    Vyrábím různé zeleninové omáčky a ingredience buď mixuju nebo krájím na kostičky.Myslím si,že je to úplně jedno,záleží na tom,jestli chcete směs jemnější,tak vše umixujte nebo pomelte,když ji chcete mít hrubší,tak alespoň část nakrájejte na kostičky.Co se týká masa a sýra-já osobně dávám přednost jen zeleninovým směsím,pokud chci uvařit omáčku s masem,přidávám maso do zavařené zeleninové směsi až před použitím a zrovna tak i sýr.Tuhle pomazánku mám však vyzkoušenou i s masem a sýrem a opravdu se nekazí ani v obyčejných skleničkách od majonézy.Pokud nemámte důvěru k masovým konzervám, zkuste čerstvé mleté maso.

  • Petra Kučerová | 2. 9. 2006 18:25

    Překonzervovat konzervy? Dá se to přežít? Ráda bych to zkusila ale už konzervám moc nevěřím...

  • Zdenička | 23. 8. 2006 21:47

    Recept vypadá skvěle... Cibule se také mele nebo se může nakrájet na drobno, když se to vaří potom hodinu, člověk u toho mletí musí asi pěkně trpět :o) A dá se to zavažovat i bez sýra?Asi bych ho posypala až na tu směs před konzumací.. Děkuji za opověd.

  • Zdena z JM | 27. 7. 2006 06:19

    Já jsem tuto směs zavařovala vždy do různých skleniček od dětské přesnídávky,majonězy apod.Nikdy se tomu nic nestalo.

  • H | 26. 7. 2006 22:33

    Zkoušela jsem tento recept a směs jsem dala do obyčejných malých sklinek od majolky a zavařila na 100 C . Ale potom jsem se dověděla, že na zavařování masa musí být jiné sklinky. Mám to otevřít a dát do jiných sklenic?

  • Jana | 26. 6. 2006 08:18

    Já nevím jak vy,ale já už masové konzervy nekupuju,jsou prostě nepoživatelné.Minule ji ani pes nechtěl.Zkusila bych s čerstvým mletým masem.

  • Petra Plevová | 24. 6. 2006 18:01

    Podobnou směs,ale bez sýru jsem dělala v loňském roce.Moc nám všem chutnala.Sýr máme rádi,takže se tentokrát budu ispirovat Vaším receptem.Mňam!Ráda vyzkouším i nápad paní Jany,jednoduchých a rychlých receptů není nikdy dost.

  • Jana Kutačová | 23. 6. 2006 11:49

    Tohle miluji,dělám z téhle směsi v kombinaci s rajským protlakem výbornou omáčku na špagetky..o)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pomazánky & dipy
Chuťovky Pomazánky Svačina Večeře Pozdní večeře Zavařování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule DeKo Feferonka Luncheon meat Paprika Rajčata Tvrdý sýr Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Mramorová bábovka

Mramorová bábovka

Dušené hovězí plátky

Dušené hovězí plátky

Šťouchaná buchta

Šťouchaná buchta

Jablkový krémeš

Jablkový krémeš

Karbanátky z pohanky, červené čočky a mrkve

Karbanátky z pohanky, červené čočky a…

Salát z grilované zeleniny

Salát z grilované zeleniny

"Řepáky" bramboráky z červené řepy

"Řepáky" bramboráky z červené řepy

Cuketová nádivka (nákyp) s uzeným masem

Cuketová nádivka (nákyp) s uzeným…

Krůtí chilli con carne

Krůtí chilli con carne

Doporučujeme

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Meruňkové knedlíky - kynuté

Meruňkové knedlíky - kynuté

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

45 minut
Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami

Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

40 minut
Cuketové placky bez lepku

Cuketové placky bez lepku

15 minut
Chalupářské poháry

Chalupářské poháry

45 minut
Buřty na pivě

Buřty na pivě

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Poslední sledované recepty

41
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
37
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
28
Grilované vepřové koleno
Grilované vepřové koleno
27
YESenická kuřecí prsa
YESenická kuřecí prsa
26
Kančí guláš s bramborami
Kančí guláš s bramborami

Zajímavé články

3 nejoblíbenější letní recepty z cukety: Chutnají i těm, kteří zeleninu moc nemusí
3 nejoblíbenější letní recepty z cukety: Chutnají…
Víte, jak připravit pravý šopský salát? Většina z nás to dělá špatně!
Víte, jak připravit pravý šopský salát? Většina z…
Ze zeměměřiče mistrem zmrzlinářem: Začínal mrkvovou, dnes prodává nejvíc pistáciové
Ze zeměměřiče mistrem zmrzlinářem: Začínal…
Superpotravina týdne: Meloun. 6 překvapivých pozitivních účinků plus recepty, které možná neznáte
Superpotravina týdne: Meloun. 6 překvapivých…
Od pondělí do pátku: 5 snadných večeří z cukety
Od pondělí do pátku: 5 snadných večeří z cukety
AHA.cz Markéta Konvičková ukázala světu... Tetování v rozkroku!

Markéta Konvičková ukázala světu... Tetování v rozkroku!

Mimibazar Strie: Proč vznikají a jak je řešit?

Strie: Proč vznikají a jak je řešit?

Dáma.cz Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Blesk pro ženy Letní hity z Wimbledonu: Tyhle ultra trendy kousky nebudete chtít sundat celé léto!

Letní hity z Wimbledonu: Tyhle ultra trendy kousky nebudete chtít sundat celé léto!

Ženy.cz Když hysterka… je váš muž!

Když hysterka… je váš muž!

Blesk.cz Bachelor Solfronk a jeho Sabina zažehnali krizi: Opět přijala jeho růži

Bachelor Solfronk a jeho Sabina zažehnali krizi: Opět přijala jeho růži

SportRevue.cz 15 nejpopulárnějších sportů na světě. Lední hokej v popředí nehledejte

15 nejpopulárnějších sportů na světě. Lední hokej v popředí nehledejte

Maminka.cz „Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

„Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

Blesk Horoskopy Nejlepší manželky podle jména: Patříte mezi ně i vy?

Nejlepší manželky podle jména: Patříte mezi ně i vy?

  • Recepty.cz
  • Ďábelská pomazánka na tousty
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact