Nejsem sice odborník, ale pán má v receptu vepřové z konzervy, tudíž již zřejmě není potřeba nic sterilovat. ;-)
recept super,delam i ruzne druhy mnou vymyslene:)manzelovi na cesty:)jen taky nechapu,ze bez sterilace? :-\ streiluju hodinu a druhy den znovu hodinu
Prosím editorku o opravu v receptu - otestujeme na orestujeme. Kapku jsem se upsala ;-) Děkuji za opravu.
Znám tento recept dlouho a také zavařuji.Sice jen 15minut,ale jistota je jistota,když už si s tím člověk dá práci,tak aby to "nevybouchalo".A pak na topinku ještě volské oko,no lahůdka.
Recept znám, mám téměř totožný, od své maminky, je to výborné!Jen nemůžu uvěřit tomu, že pomazánku autorka nezavařuje.... Je v ní maso a i když je uvařené, musí se sterilovat 2 hod při 100°C nebo jeden den hodinu a druhý den sterilaci zopakovat.
Vytvořeno, ochutnáno a je to skvělé :) Pro jistotu jsem to sterilovala, kvůli tomu masu, tím se nic nezkazí :)
vyborny... ja tio nemlela.. jen zavarila:) a maso nedavam jen dve hovezi konzervy :) nakladala jsem to v prosinci a uz je to sezrany:))) takze davam 1
Moc moc chvalime!! Trochu jsme si recept upravili ohledne mistnich surovin a chutna to az v USA!! Dekujeme, vyborny recept, lepsi nezli z konzervy.
Tam bude chyba,určitě tam patří orestujeme.
Heli , nebudeme slovíčkařit , každý pochopí, že je na mysli orestujeme maso .
Autorka myslí orestujeme...
Prosím, jak se testuje maso?
Muzu se zeptat - nemusi se to tedy sterilovat, kdyz je v tom maso??? Nezkazi se to?
je to opravdová pochoutka
Dává se směs do skleniček teplá nebo studená?
je to opravdu skvělá bašta