Děkuji za recept. Buchtu jsem dnes upekla a i když nejsme příznivci čokoládových polev, měla úspěch. Je nadýchaná, vláčná a jednoduchá.Cuketu jsem nastrouhala na hrubo - opravdu se rozepkla. Udělala jsem chybu, nedbale jsem přečetla postup a zavařeninu jsem nedala do těsta, natřela jsem ji tedy na vychladlou buchtu před politím čokoládou a bylo to zajímavé jak chuťově, tak esteticky. Dávám za jedna.
Pro Andreu : Stačí nastrouhat, je hodně vodnatá. Mám s tím zkušenost, peču něco velmi podobného. Místo sušeného ovoce je dobrá i kandovaná pomerančová kůra a někdy do toho nakrájím na kousky 200 g čokolády na vaření (pak nedávám polevu). A pro paní Airan - pokud máte po cuketách, zkuste s jemně nastrouhanou mrkví nebo až budou letní jablíčka, tak s nimi.
Išla, pani Andrea. Robievam tak koláč už roky, cuketu vždy nastrúham na hrubo a pekne sa rozpečie.
Nešla by ta cuketa jen nastrouhat ?
Pani Ticha, skoda, ze jste to nedala sem trochu drive, ja uz mam po cuketach:-(((