• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Cuketový pekáč
Napište svůj komentář k receptu

Cuketový pekáč

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Cuketový pekáč
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • brambory Syrové
    • cuketa
    • rajčata
    • paprika
    • uzené maso
    • žampiony
    • uzený sýr
    • šlehačka

Postup přípravy receptu

1
Vymažeme hluboký pekáč nebo zapékací misku. Klademe do něj takto vrstvy:
2
1. syrové brambory nakrájené na plátky posolíme, 2.vrstva: oloupané cukety nakrájené na slabé plátky, posypeme kořením 3.vrstva: plátky uzeného sýra, 4.vrstva: směs nakrájené papriky, rajčat, žampionů a uzeného masa. 5.vrstva: opět nakrájené cukety posypané kořením, poslední vrstvu tvoří plátky brambor posolené a vše zalité šlehačkou.
3
Pečeme v troubě. Tento recept jsem získala od své známé a trochu si ho upravila.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Játrová nádivka na pekáč

Játrová nádivka na pekáč

Barevný pekáč

Barevný pekáč

Cuketový koláč II.

Cuketový koláč II.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Elis | 7. 10. 2007 20:29

    Dneska jsme meli k obedu, moc dobre. Dala jsem i cibuli a cesnek a koreni gyros

  • Irena | 18. 7. 2007 10:19

    Skvělé!!! Celá rodinka si pochutnala, místo šlehačky jsem dala bešamel.

  • Lenka S. | 31. 5. 2006 14:14

    Trochu jsem si to upravila-nemela jsem cas, zajit do obchodu. Do 4. vrstvy jsem dala jen rajcata+sunkovy salam a misto uz. syra jsem dala obycejny. Bylo to bajecne..diky za inspiraci!!!

  • Renda | 28. 9. 2005 21:22

    Vyzkoušela jsem, přidala celou cibuli na kolečka nakrájenou a nemělo to chybu. Další den to navíc bylo ještě mnohem lepší. Musí se to ale opravdu hodně dlouho zapékat, aby se více vydusila šťáva z brambor i cukiny a zůstala jen tak zapečená smetana. Vřele doporučuji.

  • Lenka K. | 29. 8. 2005 19:51

    Podle mého názoru se cibulí nic nezkazí, naopak se jí může pokrm jen vylepšit. Recept vypadá zajímavě, vyzkouším.

  • monika | 22. 8. 2005 21:22

    Vzkaz pro paní Věru.Cibuli ani česnek nedávám,ale myslím si ,že cibulí by se určitě nic nepokazilo.

  • Věra | 22. 8. 2005 10:11

    Cibule se tam nedává nebo česnek ?

Vyberte, co chcete vytisknout
Pokrmy Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cuketa Paprika Rajčata Šlehačka Uzené maso Uzený sýr Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bramborové krokety III.

Bramborové krokety III.

Vepřové maso ve vlastní šťávě

Vepřové maso ve vlastní šťávě

Palačinkové řízky s bešamelem

Palačinkové řízky s bešamelem

Panna Cotta s pomeranči

Panna Cotta s pomeranči

Slaný koláč se špenátem a kozím sýrem

Slaný koláč se špenátem a kozím sýrem

Cikánská pečeně na víně s kořenovou zeleninou

Cikánská pečeně na víně s kořenovou…

Přírodní plátek se sýrovou zeleninou - minutka

Přírodní plátek se sýrovou zeleninou …

Broskvová limonáda s melounem

Broskvová limonáda s melounem

Kuřecí steak ze stehna ala čína

Kuřecí steak ze stehna ala čína

Doporučujeme

30 minut
Tortilla wrap s lilkem a halloumi

Tortilla wrap s lilkem a halloumi

30 minut
Meruňková zavařenina s vanilkou

Meruňková zavařenina s vanilkou

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Lehký levandulový sirup

Lehký levandulový sirup

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

45 minut
Meruňkové knedlíky s marcipánem

Meruňkové knedlíky s marcipánem

40 minut
Pečený květák s uzenou paprikou

Pečený květák s uzenou paprikou

55 minut
Višňový koláč s čokoládou

Višňový koláč s čokoládou

60 minut
Rybízová bábovka

Rybízová bábovka

Poslední sledované recepty

87
Dýňová tortila
Dýňová tortila
41
Svíčková z kuřete
Svíčková z kuřete
33
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
32
Máslové řízky
Máslové řízky
29
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: 5 nejlepších pomazánek, které oceníte nejen o letních prázdninách
Od pondělí do pátku: 5 nejlepších pomazánek,…
Superpotravina týdne: Okurka. 6 dobrých důvodů, proč ji jíst každý den, plus svěží recepty
Superpotravina týdne: Okurka. 6 dobrých důvodů,…
Maminka tří dětí vyrábí nádherné jedlé kytice z cupcakes. Všechno se naučila úplně sama!
Maminka tří dětí vyrábí nádherné jedlé kytice z…
Nejlepší saláty z těstovin: Vyzkoušejte tuňákový, s červenou řepou nebo zdravý tabouleh
Nejlepší saláty z těstovin: Vyzkoušejte tuňákový,…
Letní recepty s melounem: Využít se dá do dezertů, salátů i ke grilovanému masu a sýrům
Letní recepty s melounem: Využít se dá do dezertů…
AHA.cz Manželství Brzobohatých v troskách? Ondřej už toká s jinou

Manželství Brzobohatých v troskách? Ondřej už toká s jinou

Mimibazar Červený a černý rybíz: Dva klenoty vaší zahrady plné zdraví a chuti

Červený a černý rybíz: Dva klenoty vaší zahrady plné zdraví a chuti

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Denní horoskop na úterý 8. 7. 2025: Komu dnes půjde práce od ruky a kdo bude stát před těžkým rozhodnutím?

Denní horoskop na úterý 8. 7. 2025: Komu dnes půjde práce od ruky a kdo bude stát před těžkým rozhodnutím?

Ženy.cz Jak se v létě cítit sexy ve svém těle? Nemusíte hubnout do plavek, stačí se řádně hýčkat!

Jak se v létě cítit sexy ve svém těle? Nemusíte hubnout do plavek, stačí se řádně hýčkat!

Blesk.cz Pavel Trávníček, hvězdný princ z Popelky: Kolaps srdce! Okamžitý převoz na sál

Pavel Trávníček, hvězdný princ z Popelky: Kolaps srdce! Okamžitý převoz na sál

SportRevue.cz Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Velký horoskop zdraví na červenec: Komu hrozí úpal a koho potrápí zažívací potíže?

Velký horoskop zdraví na červenec: Komu hrozí úpal a koho potrápí zažívací potíže?

  • Recepty.cz
  • Cuketový pekáč
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact