• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Cuketový nákyp I.
Napište svůj komentář k receptu

Cuketový nákyp I.

autor: rosefun
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Cuketový nákyp I.
Nahrát fotku
 

Suroviny

3 porce
    • 500
      g cuketa
    • 100
      g tvrdý sýr
    • 200
      g měkký salám
    • 3
      ks vejce
    • 3
      lžíce olej
    • 1
      ks cibule
    • 3
      stroužek česnek
    • 5
      lžíce hladká mouka
    • 1
      ks prášek do pečiva
    • sůl
    • tymián
    • majoránka
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Cuketu, sýr, salám nastrouháme nahrubo, přidáme vejce, olej, cibuli, prolisovaný česnek a zahustíme moukou s práškěm do pečiva. Osolíme a dochutíme kořením.
2
Dáme do vymazaného a vysypaného pekáče a pačeme při 150 stupních do růžova (elektrická trouba). My máme nejradši nákyp k bramborám.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Cuketový nákyp

Cuketový nákyp

Cuketový krém (polévka)

Cuketový krém (polévka)

Cuketový koláč se švestkami

Cuketový koláč se švestkami

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Vylda | 30. 4. 2015 21:03

    Pokud jsem se někoho dotkl, že jsem napsal svůj názor, tak se omlouvám. S tou představou o tom, že větší je lepší jsem to nepochopil, nevím o tom, že bych něco takového napsal. A nezlobte se na mě, ale stojím si za svým názorem, že když pomelu hovězí krk od řezníka, tak je to chutnější, zdravější i levnější než s měkkým salámem. Ale opět zdůrazňuji, že je to jen můj názor, který jsem si sem dovolil napsat, snad jsem nikoho neurazil. O:-)

  • Jarka | 29. 4. 2015 21:55

    Někdo má mylnou představu, že větší je lepší :D a neví že i salám se dá koupit bez separátů, sóji a jiných svinstev.

  • Vylda | 29. 4. 2015 20:27

    Pokud je pro Vás nejdůležitější rychlost, tak kupte rovnou nakrájenou vysočinu a máte i pokrájeno. A jestli chcete šmak, tak lžíci vegety, kečup, maggi a sojovku. Děkuji za srovnání se špičkovým českým šéfkuchařem. :-* Přeji hodně úspěchů ve vašem vaření na čas. Neporadil by jste mi, jak uvařit vejce natvrdo do minuty? Děkuji za odpověď mistře <:-)

  • J.Tereza | 27. 4. 2015 15:32

    Nedoporučujem tekutinu zlievať, predsa nie je žiaduce vylievať minerály a vitamíny do kanála. Ostatne, cuketa sa má používať malá, do 25 cm a taká veľa vody neobsahuje. :-)

  • Jarda | 25. 4. 2015 18:57

    No jo jenomže se salámem to má šmak a je to rychlejší než co tady předvádíš ty oPolrajchu z Horní Dolní.

  • Vylda | 25. 4. 2015 10:32

    Doporučuji cuketu nahrubo nastrouhat, osolit a po chvilce slít vodu. Můžete pak dát méně mouky. Z 5 lžic je spíš pevná buchta, ze 3 spíš ragú, ideální za tepla s brambory. Ale hlavně místo salámu dejte třeba 300 gramů mletého hovězího, které si předem orestujte s cibulkou a pak dejte do směsi se zbytkem surovin. Mletý hovězí krk u řezníka vás vyjde levněji než průměrný salám a o kvalitě a zdraví se ani nemusím zmiňovat...

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Jednohubky
Chuťovky Slané Oběd Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Cuketa Hladká mouka Majoránka Měkký salám Olej Pepř mletý Prášek do pečiva Sůl Tvrdý sýr Tymián Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Svíčková Wellington

Svíčková Wellington

Krůtí ragú s brokolicí

Krůtí ragú s brokolicí

Bramborový kuba

Bramborový kuba

Prošívaná deka II.

Prošívaná deka II.

Barvená velikonoční vejce v cibulových slupkách

Barvená velikonoční vejce v…

Cuketové řezy s tvarohovým krémem a polevou

Cuketové řezy s tvarohovým krémem a…

(nejen) Jahodovo-tvarohový dezert z máslových sušenek

(nejen) Jahodovo-tvarohový dezert z…

Králíček na smetaně a hořčici

Králíček na smetaně a hořčici

Sněhové pusinky II.

Sněhové pusinky II.

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

133
Rajčatový salát s fazolemi
Rajčatový salát s…
120
Svíčková omáčka
Svíčková omáčka
74
Jednoduchá omáčka na špagety
Jednoduchá omáčka na…
72
Vepřové s pepřovou omáčkou
Vepřové s pepřovou…
57
Dušené vepřové maso s kedlubnou
Dušené vepřové maso s…

Zajímavé články

4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník: Vsaďte na jednoduchý třešňový kompot!
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník:…
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra, kuře, ryby i steak
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra,…
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě pochutnáte!
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě…
AHA.cz Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Morbidní nález Míši Kuklové: Mrtvola na kuchyňské lince

Morbidní nález Míši Kuklové: Mrtvola na kuchyňské lince

SportRevue.cz FOTO: Tohle chceme vidět na příští zimní olympiádě! Nahotiny v nafukovacích kruzích

FOTO: Tohle chceme vidět na příští zimní olympiádě! Nahotiny v nafukovacích kruzích

Maminka.cz Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Blesk Horoskopy Horoskop na víkend 14.–15. 6. 2025: Kdo zatouží po dobrodružství a komu hrozí konflikt?

Horoskop na víkend 14.–15. 6. 2025: Kdo zatouží po dobrodružství a komu hrozí konflikt?

  • Recepty.cz
  • Cuketový nákyp I.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact