• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Cuketový nákyp I.
Napište svůj komentář k receptu

Cuketový nákyp I.

autor: rosefun
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Cuketový nákyp I.
Nahrát fotku
 

Suroviny

3 porce
    • 500
      g cuketa
    • 100
      g tvrdý sýr
    • 200
      g měkký salám
    • 3
      ks vejce
    • 3
      lžíce olej
    • 1
      ks cibule
    • 3
      stroužek česnek
    • 5
      lžíce hladká mouka
    • 1
      ks prášek do pečiva
    • sůl
    • tymián
    • majoránka
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Cuketu, sýr, salám nastrouháme nahrubo, přidáme vejce, olej, cibuli, prolisovaný česnek a zahustíme moukou s práškěm do pečiva. Osolíme a dochutíme kořením.
2
Dáme do vymazaného a vysypaného pekáče a pačeme při 150 stupních do růžova (elektrická trouba). My máme nejradši nákyp k bramborám.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Cuketový nákyp

Cuketový nákyp

Cuketový krém (polévka)

Cuketový krém (polévka)

Cuketový koláč se švestkami

Cuketový koláč se švestkami

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Vylda | 30. 4. 2015 21:03

    Pokud jsem se někoho dotkl, že jsem napsal svůj názor, tak se omlouvám. S tou představou o tom, že větší je lepší jsem to nepochopil, nevím o tom, že bych něco takového napsal. A nezlobte se na mě, ale stojím si za svým názorem, že když pomelu hovězí krk od řezníka, tak je to chutnější, zdravější i levnější než s měkkým salámem. Ale opět zdůrazňuji, že je to jen můj názor, který jsem si sem dovolil napsat, snad jsem nikoho neurazil. O:-)

  • Jarka | 29. 4. 2015 21:55

    Někdo má mylnou představu, že větší je lepší :D a neví že i salám se dá koupit bez separátů, sóji a jiných svinstev.

  • Vylda | 29. 4. 2015 20:27

    Pokud je pro Vás nejdůležitější rychlost, tak kupte rovnou nakrájenou vysočinu a máte i pokrájeno. A jestli chcete šmak, tak lžíci vegety, kečup, maggi a sojovku. Děkuji za srovnání se špičkovým českým šéfkuchařem. :-* Přeji hodně úspěchů ve vašem vaření na čas. Neporadil by jste mi, jak uvařit vejce natvrdo do minuty? Děkuji za odpověď mistře <:-)

  • J.Tereza | 27. 4. 2015 15:32

    Nedoporučujem tekutinu zlievať, predsa nie je žiaduce vylievať minerály a vitamíny do kanála. Ostatne, cuketa sa má používať malá, do 25 cm a taká veľa vody neobsahuje. :-)

  • Jarda | 25. 4. 2015 18:57

    No jo jenomže se salámem to má šmak a je to rychlejší než co tady předvádíš ty oPolrajchu z Horní Dolní.

  • Vylda | 25. 4. 2015 10:32

    Doporučuji cuketu nahrubo nastrouhat, osolit a po chvilce slít vodu. Můžete pak dát méně mouky. Z 5 lžic je spíš pevná buchta, ze 3 spíš ragú, ideální za tepla s brambory. Ale hlavně místo salámu dejte třeba 300 gramů mletého hovězího, které si předem orestujte s cibulkou a pak dejte do směsi se zbytkem surovin. Mletý hovězí krk u řezníka vás vyjde levněji než průměrný salám a o kvalitě a zdraví se ani nemusím zmiňovat...

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Jednohubky
Chuťovky Slané Oběd Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Cuketa Hladká mouka Majoránka Měkký salám Olej Pepř mletý Prášek do pečiva Sůl Tvrdý sýr Tymián Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Smetanovo kokosový jablečný moučník

Smetanovo kokosový jablečný moučník

Rybí pomazánka z tuňáka

Rybí pomazánka z tuňáka

Pomazánka z Nivy s ořechy

Pomazánka z Nivy s ořechy

Vesnické šunkofleky

Vesnické šunkofleky

Zeleninová česnečka s krutony

Zeleninová česnečka s krutony

Linecký koláč trochu jinak

Linecký koláč trochu jinak

Jemné tvarohové lívance - kynuté

Jemné tvarohové lívance - kynuté

Jahodové muffiny II.

Jahodové muffiny II.

Čokoládové brownies s marshmallows

Čokoládové brownies s marshmallows

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

48
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
37
Škvarkový chléb
Škvarkový chléb
36
Špekáčky na pivu
Špekáčky na pivu
29
Dušené hlávkové zelí
Dušené hlávkové zelí
25
Klasická zelňačka
Klasická zelňačka

Zajímavé články

Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
AHA.cz Štaidl odtajnil život s Bartošovu: Nebylo to příjemné, člověka to obrní

Štaidl odtajnil život s Bartošovu: Nebylo to příjemné, člověka to obrní

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Blesk pro ženy 5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Manželka Kašpárka Andrea v slzách: Zemřel jí tatínek

Manželka Kašpárka Andrea v slzách: Zemřel jí tatínek

SportRevue.cz Z milionáře žebrákem. 11 sportovců, kteří přišli (skoro) o všechno

Z milionáře žebrákem. 11 sportovců, kteří přišli (skoro) o všechno

Maminka.cz Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • Cuketový nákyp I.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact