Měli jsme ho včera, nebyl špatný, ale výborné taky ne. Něco mezi polévkou a gulášem.
Jedlo bolo výborné, zase niečo iné z cukety. Chutilo veľmi, Janka díky.
Já cuketu loupu pokud je velká (je to lepší), malou ne, vnitřek nevydlabávám. Jinak zeleninu dusím na oleji a taky přidávám bazalku a dávám i salám.
Dobré odpoledne, asi jsem trdlo i přes svůj lehce pokročilý věk - proč se má ta cuketa loupat a hlavně dlabat? Jinak jdu na to - vše kromě salámu mám doma - a ten stejně nemusím. A rozhodně přebytek zmrazím (pokud nějaký bude) :-).Komukoliv díky za info.j.
Tady v Anglii se to prodava v plechovkach pod nazvem Ratatoulle. Ja si to vetsinou ohrivam a jim s ryzi. Moje tchyne to vetsinou pouziva pod maso na gril.
není to špatné, ale přidala bych tam brambory, klidně i kdvěták a udělala bych guláš( tedy zeleninový guláš).
Dá se to i zamrazit!
Díky za výborný nápad se zavářením! Pokud bude hodně cuket, určitě zavaříme. O bazalce v kotlíku jsem už slyšela, ale ještě jsem to s ní nevyzkoušela.
Dobrý den, znám podobný recept, bez salámu , ale s bazalkou. Pracovní postup obdobný, konzumace také. V případě, že je nadúroda cuket, vyrábím větší množství a zavařuji v malých skleničkách. V zimě jako když najdeš!