Dobrý oběd, jen se mi ani do největší cukety, co jsem sehnala, nepodařilo vecpat kilo masa. Chce to neřídit se slepě množstvím ingrediencí a odhadnout to podle cukety. Jinak velmi doporučuji, jak psala paní Petra, cuketu předtím krátce povařit. Neudělala jsem to a byla trošku tužší, než by bylo optimální.
Taky už neděláme soudečky jak oJana, ale lodičky, dá se tam více náplně a jsou chutnější, šťavnatější.
Ma bolonska kamaradka take dela tento recept, ale z malych cuket a je to vyborne i kdyz piplacka. <3 Uprimne receno tak velke cukety se tady ani nepestuji =-O
Musím dát za jedna,skvělý nápad ,soudečky po upečení vypadají skvěle a jsou moc dobré.Chutnější jsou menší cukety,aby nebyla slupka tuhá ,dávám celou omytou cuketu na pár minut do vroucí vody vařit,až vychladne teprve potom začínám s receptem.
Zkoušela jsem plnit cukety podobně jak je tady uvedeno,ale po upečení tam pořád byla příliš velká vrstva cukety,ne moc chutná.Tak jsem vzala malé cuketky,rozřízla podél trochu vydlabala,opatrně,jsou měkké.Posolit,naplnit,upéct.Nemají takovou tu tuhou slupku.