Vow, to byla dobrota. Bála jsem se toho,ale nakonec jsem neodolala a udělala je a nelituji. Jedla to i moje tříletá dcerka a to jsme tam měly i trošku česneku ;-) Všem vřele doporučujeme.
Potřít plátky cukety prolisovaným česnekem se solí posipat drceným kmínem a nechat pulhodku odležet poté obalit v trojobalu a výsledek nemá to chybu! ;-) Dávám za 1 :-\
Jak vypotit?? :-)
Jakékoli, které máte rádi. U nás vede prolisovaný česnek a sůl, ale použít můžete fakt jakoukoli směs koření - na trhu je jich spousta.
dekuji za radu s korenim, ale jake koreni se na takove rizky hodi? Poradte mi. Dekuji
Před obalováním a smažením je lepší plátky okořenit a nechat tak hodinku "vypotit"
Taky dělám,opravdu chuťově paráda studené i teplé. Já na každé kolečko nasypu jiné koření koření.