Báječné muffiny z kakaového těsta vylepšeného o strouhanou cuketu jsou výbornou pochoutkou ke kávě nebo k čaji. Ozdobte je hořkou čokoládou a lískovými ořechy a můžete je směle podávat i při slavnostnějších příležitostech.
RADA: VIDEO, jak na nekynuté lívance bez vajec
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak připravit vanilkový extrakt
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Pastinákové muffiny
Letní pokušení: Malinové muffiny
Moje sýrovo-šunkové muffiny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Plněné bramborové knedlíky
Ovocné muffiny
Fofr cuketa na řecký způsob
Koule Raffaelo
Houbovník z Pojizeří
Bramborovo-dýňové placičky
Indický chléb (Naan / Chapati)
Salát Rukola s cherry rajčátky a…
Margot řezy Danča
Topinky se smaženicí
Polévka z lišek
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem
Kyseláče s rozmarýnem a jalovcem
Rizoto s kuřetem a liškami
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Houbová omáčka s bramborovými buchtami