Báječné muffiny z kakaového těsta vylepšeného o strouhanou cuketu jsou výbornou pochoutkou ke kávě nebo k čaji. Ozdobte je hořkou čokoládou a lískovými ořechy a můžete je směle podávat i při slavnostnějších příležitostech.
RADA: VIDEO, jak na nekynuté lívance bez vajec
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak připravit vanilkový extrakt
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Pastinákové muffiny
Letní pokušení: Malinové muffiny
Moje sýrovo-šunkové muffiny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ořechový koláč bez mouky
Jablková bábovka s ořechy.
Květákový nákyp jako příloha
Amur (ryba) v bylinkovém těstíčku
Chlebové "lasagne"
Velikonoční beránek dle časopisu F.O…
Tvarohový mazanec dle Ládi Hrušky
Zapečené brambory s květákem a rajčaty
Čočková polévka ze zbylé čočky II.
Pečené batáty s quinoou
Rychlá mexická fazolová polévka
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…
Francouzské brambory
Strouhaný kakaový koláč
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny
Tvarohová bábovka
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…