Báječné muffiny z kakaového těsta vylepšeného o strouhanou cuketu jsou výbornou pochoutkou ke kávě nebo k čaji. Ozdobte je hořkou čokoládou a lískovými ořechy a můžete je směle podávat i při slavnostnějších příležitostech.
RADA: VIDEO, jak na nekynuté lívance bez vajec
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak připravit vanilkový extrakt
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Pastinákové muffiny
Letní pokušení: Malinové muffiny
Moje sýrovo-šunkové muffiny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ořechový koláč bez mouky
Rýžový pilaf
Marcipán ze sušeného mléka
Guláš z drůbežích žaludků a srdíček
Bramborový špíz s česnekovo-sýrovou…
Zavařenina z višní a ořechů s…
Švejkův salát domácí
Kuřecí guláš na černém pivu s…
Slaný koláč z křehkého těsta (quiche)
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Krémová brokolicová polévka s česnekem
Španělské „španělské ptáčky“…
Tvarohová bábovka s vanilkou a hruškou
Turecká vejce
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Snídaňová tortilla
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci