Báječné muffiny z kakaového těsta vylepšeného o strouhanou cuketu jsou výbornou pochoutkou ke kávě nebo k čaji. Ozdobte je hořkou čokoládou a lískovými ořechy a můžete je směle podávat i při slavnostnějších příležitostech.
RADA: VIDEO, jak na nekynuté lívance bez vajec
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak připravit vanilkový extrakt
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Pastinákové muffiny
Letní pokušení: Malinové muffiny
Moje sýrovo-šunkové muffiny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvarohová buchta s margotkou
Paprikové (nejen) jehněčí špízy s…
Tulácký guláš
Hovězí chilli čína
Veganský thajský sójový guláš
Houbová smetanová omáčka
Jednoduchá lososová pomazánka z Lučiny
Okoun na másle a kmínu
Kuře na bramborách z remosky
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Rebarborový džem s vanilkou
Chřest s křupavou posýpkou a…
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Křehký dort s revení
Sirup ze smrkových výhonků
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Domácí vanilkový a kakaový pribináček
Koláč z rebarbory