Báječné muffiny z kakaového těsta vylepšeného o strouhanou cuketu jsou výbornou pochoutkou ke kávě nebo k čaji. Ozdobte je hořkou čokoládou a lískovými ořechy a můžete je směle podávat i při slavnostnějších příležitostech.
RADA: VIDEO, jak na nekynuté lívance bez vajec
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak připravit vanilkový extrakt
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Pastinákové muffiny
Letní pokušení: Malinové muffiny
Moje sýrovo-šunkové muffiny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Plněné bramborové knedlíky
Drůbková polévka
Listové rychlé sladké tajemství
Salát z okurek
Banánový chlebíček s kokosem
Vepřová líčka na červeném víně s…
Francouzský máslový koláč Chinois
Brambory zapečené se zeleninou
Chia dezert s mangem
Buřty na pivě
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Chřestové Caprese
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…