• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Cuketové knedlíky
Napište svůj komentář k receptu

Cuketové knedlíky

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 10
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Cuketové knedlíky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g cuketa
    • 250
      g hrubá mouka
    • 5
      ks rohlík
    • 2
      ks vejce
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Oloupané cukety nastrouháme nahrubo, přidáme mouku, vejce, sůl, propracujeme a přidáme na kostičky nakrájené rohlíky. Na silně pomoučněný vál tvarujeme knedlíkové šišky a vkládáme do vroucí osolené vody. Vaříme 20 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Cuketové chlupaté knedlíky

Cuketové chlupaté knedlíky

Chlupaté cuketové knedlíky či halušky

Chlupaté cuketové knedlíky či halušky

Cuketové hody

Cuketové hody

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jana Remková | 5. 8. 2008 13:52

    Tak to jsem ráda,že chutnal a Hedviko,s tou mrkví to musí být úžasné.Letos ještě nemám cuketu,ale její využití se čí dál víc rozšiřuje.Laďko,já doufám,že to příště taky vyzkoušíme s tou mrkví,to musí být krása na stole!Zeleno-oranžový knedlík!

  • ladislava staffenová | 5. 8. 2008 11:02

    Dnes ho vařím k obědu,už jsem ochutnala a je výýbornýý :-))Cukety mám letos mraky,tak hledám kdejaké využití.Ještě nějaké masíčko a rodinka bude nadšená Jani,šup do oblíbených :-))))laďka jo a za 1

  • Jana Remková | 29. 3. 2007 09:02

    tento knedlík se dá opravdu použít úplně ke všemu,k čemu se knedlík podává.Přeji všem dobrou chuť.Autorka receptu

  • Jozef T. | 28. 3. 2007 00:24

    Dakujem.

  • Zdeňka | 27. 3. 2007 13:27

    A ještě lepší nápad než mistr kuchař jste měla Hedviko Vy,že jste se s námi o ten jeho podělila.Knedlíky vařím často,při nejbližšší příležitosti vyzkouším s mrkví.Dík.

  • Evangelina Ciprová | 27. 3. 2007 01:03

    Vypadá to velice zajímavě. Já moc kendlíky nedělám, i když je umím dobhře. Ale prostě o ně nestojíme. Ovšem tyhle rozhodně zkusím.Děkuji.

  • Hedvika | 26. 3. 2007 20:24

    U nás se také v sezóně cuket vaří "zelený knedlíky" a návštěvy nestačí koukat.:-))Ale běžně do jakýchkoliv kouskových knedlíků nastrouhám najemno mrkev a ony tam pak jsou takové jemné oranžové nitky,chuť to neovlivní,vypadá to krásně a já tvrdím,že povyšuji obyčejný český knedlík na světovou úroveň:-))Myslím,že jsem to pochytila někde v Apetitu od nějakého Mistra kuchaře:-))Fakt dobrý nápad.

  • Jaroslava Oumarová | 26. 3. 2007 18:05

    Jozefe, podle mne všude tam, kde byste použil klasický bramborový knedlík :-))

  • Jozef T. | 26. 3. 2007 15:04

    Zaujímalo by ma, k comu sa dá takýto "zeleninový" knedlík pouzit. Dakujem.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Knedlíky
Přílohy Knedlíky Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cuketa Hrubá mouka Rohlík Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Česneková polévka III.

Česneková polévka III.

Mramorové maso

Mramorové maso

Makový koláč se sněhem

Makový koláč se sněhem

Mexická polévka - Sopa de Tortilla

Mexická polévka - Sopa de Tortilla

Babiččina postelová rýže

Babiččina postelová rýže

Margot dort - lehoučký

Margot dort - lehoučký

Penne con polo

Penne con polo

Domácí nugát

Domácí nugát

Ovocný dort

Ovocný dort

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

57
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
34
Kanadský králík
Kanadský králík
27
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
27
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
26
Jablečné řezy piškotové
Jablečné řezy piškotové

Zajímavé články

Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s drobenkou, tvarohové řezy s jahodami a rychlý banánový koláč
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s…
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho připravit, aby byl dokonalý
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho…
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
AHA.cz Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Náročné období v práci? 5 tipů, jak ho přežít a nevyhořet

Náročné období v práci? 5 tipů, jak ho přežít a nevyhořet

Ženy.cz Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Blesk.cz Poprvé od porodu ve společnosti: Lela Vémola to roztočila v casinu!

Poprvé od porodu ve společnosti: Lela Vémola to roztočila v casinu!

SportRevue.cz FOTO: Paulina Gretzky – sexy blondýna, která kdysi dráždila (nejen) golfistky

FOTO: Paulina Gretzky – sexy blondýna, která kdysi dráždila (nejen) golfistky

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

  • Recepty.cz
  • Cuketové knedlíky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact