Maso nakrájíme na kostky, osolíme, na oleji zprudka opečeme dozlatova, zaprášíme kari kořením, promícháme, zalijeme vývarem, smetanou, přisypeme pokrájenou cuketu a vaříme al dente (na skus). Nakonec zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě, provaříme, případně dosolíme a podáváme. Podáváme nejlépe s rýží. Lze i s těstovinami nebo gnocchi.
2
Pokud budeme vařit z jiného než kuřecího masa, které je hotové téměř ihned, musíme nejdříve maso podusit doměkka a až poté nechat al dente povařit cuketu.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
toxic
|18. 12. 2016 14:11
skvele
Johanka
|24. 10. 2016 14:54
Skvělá omáčka k dušené rýži, děkuji.
Michaela Racková
|4. 9. 2015 14:22
Byla to dobrá volba, bylo to fakt super a celkem rychlovka.
Áňa
|26. 4. 2015 13:50
Výborný rychlý oběd, dík :-)
A.Šídlová
|30. 12. 2014 08:25
Hledala jsem něco rychlého k večeři,jde bych využila zapomenutou cuketu a našla jsem tento zajímavý recept.Jsem za něj ráda a brzo ho udělám znovu,jelikož nám s manželem kari moc chutnalo.
Anonymous
|21. 12. 2014 11:58
moc dobre pochutnala jsem si
Pavla
|16. 11. 2014 11:17
Recept jsem zkoušela, ale rozhodně mě nenadchl.
Popravdě řečeno já bych omáčku ještě snědla, ale přítel nebyl schopen ji pozřít.
Radka
|19. 8. 2014 12:35
Recept naprosto prvotřídní! Já jako milovník cukety na všechny způsoby jsem jí ochotná ,,nacpat,, všude k mrzutosti chlapské části rodiny, ale tentokrát si i chlapská část přidávala a to jsem teda zírala jak sněhulák na plavky. Díky!
Mirka
|31. 7. 2014 17:53
Výborné a velmi jednoduché jídlo, děkuji za výborný recept :-) .