• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Cuketové karbanátky - utopenci
Napište svůj komentář k receptu

Cuketové karbanátky - utopenci

autor: Hapo
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Cuketové karbanátky - utopenci
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg cuketa nastrouhat a vodu vytlačit
    • 200
      g sýr tvrdý - nastrouhat
    • 2
      lžíce solamyl (bramborový škrob)
    • 4
      lžíce strouhanka
    • 4
      lžíce hladká mouka
    • 3
      ks vejce
    • 2
      stroužek česnek
    • 1
      ks cibule nadrobno nakrájená
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      lžička vegeta
  • Nálev
    • 1
      l voda
    • 0,30
      l ocet
    • 75
      g cukr
    • 13
      ks sacharín
    • 1
      ks nové koření kulička
    • 1
      ks pepř celý kulička
    • 1
      ks hřebíček
    • 1
      špetka hořčičné semínko

Postup přípravy receptu

1
Placičky nebo kuličky obalíme ve strouhance a smažíme. Na proužky nakrájenou cibuli proložíme karbanátky a spaříme horkým nálevem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Cuketové karbanátky s kukuřicí

Cuketové karbanátky s kukuřicí

Cuketové karbanátky (sekaná)

Cuketové karbanátky (sekaná)

Utopenci podle mě

Utopenci podle mě

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Hanka | 15. 9. 2006 13:16

    Může se to nechat uležet nebo taky zavařit do sklenic. Sacharin je umělé sladidlo v tabletách, dá se koupit v potravinách.

  • Anonym | 12. 9. 2006 13:51

    a to se pak nechá uležet a jí třeba za 3 dny studené opravdu jako utopenci nebo jsem to špatně pochopila? A ještě prosím , můžete mi poradit co jsou to ty sachariny a kde je můžu koupit? Děkuji moc za odpověď,ráda bych to vyzkoušela.

  • Marsí | 30. 8. 2006 11:42

    jojo Jani...nechat odležet aspoň tři dny....v receptu mám pět, ale kdo by se na to jenom koukal,že?....:o)))

  • Jana Kutačová | 30. 8. 2006 11:09

    Jsem sice masožrout,ale zeleninkou nikdy nepohrdnu.Asi se to taky musí nechat proležet nějakou dobu,co?To jste si na mě holky vymyslely týráníčko.Ach jo!Tchýně mi zase nabízela cukínu,já ji odmítla,ale teď vidím,že si pro ni budu muset zajet.Přemýšlela jsem,že vynadám on-line kuchařce,jelikož sem chodím tak přibližně půl roku a přibrala jsem 3 kila.No,ono se to asi nedá svést na kuchařku,budu s tím muset něco udělat.Ale jak,když je to tady samá dobrotka?:o)))

  • Marsí | 30. 8. 2006 11:04

    Jéééjda...dámy tohle vřele doporučuji....také je dělám a jsou kvělé. A kdo není masožravec, tak má vyhráno dvojnásob....:o)))..dovolím si hodnotit za 1!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zelenina
Pokrmy Ze zeleniny Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Cuketa Cukr Hladká mouka Hořčičné semínko Hřebíček Nové koření Ocet Pepř celý Pepř mletý Sacharín Solamyl (bramborový škrob) Strouhanka Sýr Vegeta Vejce Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapečené kuřecí řízečky

Zapečené kuřecí řízečky

Jablečná přesnídávka z papiňáku

Jablečná přesnídávka z papiňáku

"Wiener Schnitzel" á la šéfkuchař

"Wiener Schnitzel" á la šéfkuchař

Vepřovka z papiňáku

Vepřovka z papiňáku

Jahodové řezy s bílou čokoládou

Jahodové řezy s bílou čokoládou

Rybí pomazánka od babičky

Rybí pomazánka od babičky

Čokoládová bábovka ze zakysanky

Čokoládová bábovka ze zakysanky

Vepřový jazyk na divoko

Vepřový jazyk na divoko

Domácí šunka ála vepřováček

Domácí šunka ála vepřováček

Doporučujeme

30 minut
Cuketové stripsy s parmazánem

Cuketové stripsy s parmazánem

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

72
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
66
Dýňová tortila
Dýňová tortila
58
Máslové řízky
Máslové řízky
35
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
32
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

Moderní zavařování: Top 5 receptů, které letos musíte vyzkoušet
Moderní zavařování: Top 5 receptů, které letos…
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl hodiny
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které…
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na recepty pro zoufalé babičky
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na…
AHA.cz 5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

Mimibazar Jak a proč rozvíjet dovednosti u předškoláků?

Jak a proč rozvíjet dovednosti u předškoláků?

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Ženy.cz Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Blesk.cz Rozlícená Gregorová: Drsná slova na obranu syna! Kdyby byl gay, tak idiotsky by se neoženil!

Rozlícená Gregorová: Drsná slova na obranu syna! Kdyby byl gay, tak idiotsky by se neoženil!

SportRevue.cz FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

Blesk Horoskopy 5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

  • Recepty.cz
  • Cuketové karbanátky - utopenci
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact