Cuketu oloupeme a vydlabeme jádra. Nastrouháme jí na hrubém struhadle, osolíme a necháme ji půl hodiny proležet. Pak vymačkáme vodu, přidáme vejce, hladkou mouku, vločky, nastrouhaný sýr a prolisovaný česnek. Zamícháme, tvoříme karbanátky, obalíme ve strouhance a osmažíme.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Anonym
|8. 8. 2007 06:46
Já jsem tyto karbenátky dělala a moc nám chutnaly. Dokonce i víc než nádivka. Akorát hodně pustily vodu, ale to možná bylo tím, že jsem čekala jen 20 minut a ne půl hodiny než jsem z nich vodu vymačkala.
Monika
|22. 5. 2007 13:34
Tyhle karbanátky jsou výborné naložené ve sladko - kyselém nálevu