To vypadá jako dobrota, akorát bych je pekla v troubě, sádlo na mě dobře nepůsobí :) A šly by k tomu chuťově hranolky holky? Pečené taktéž v troubě - rozumějte tedy kvalitní přírodní hranolky s minimem tuku a chutí pravých brambor :)
Včera jsem se na karbanátky vrhnul přesně podle receptu. Výsledkem byla bohužel hmota chutí, vzhledem i konzistencí podobná spíše jitrnicovému prejtu :'( Tak nevím, kde se stala chyba :-\
bez škrobu a česneku - měkoučké, šťavnaté a delikatesní! Určitě tip na jednoduchou, výbornou a hlavně rychlou večeři. Jako přílohu jsem zvolila quinou, nevím jestli to v Čechách je (připomíná to kuskus, ale je to maličko křupavější a chutnější), čerstvá rajčata a trochu kečupu - jasnačka, brzy bude opakování!
Mleté maso nemám, zkusím tam dát místo něj sojové maso. Uvidíme...
Anonyme, podle receptu se karbanátky pečou. Jsou určitě lehčí než smažené. Recept jsem ještě nedělala, ale mám ho mezi oblíbenými. Velice brzo vyzkouším a potom ohodnotím a dám vědět. Vyzkouším i podle paní Evy P. (l6.4.2007. Tato obměna mě zaujala.
Bez škróóóbuuu! smažit na oleji a kečup až navrch! (A představila bych si k tomu jakejkoliv salátek, ale kompot těžko.)
Zrovna to smažím a je to výýýýbornéééé:-)))).Přidala jsem podušené houby.Manžel cuketu moc nemusí,ale po tomhle se bude určitě olizovat:-)))
Tak jsem dnes zkusila malou obmenu. Pridala jsem jednu nastrouhanou mrkev, misto protlaku dala kecup, zalila troskou slehacky (to jsem videla v jiném receptu) a to vse dala zapect v misce do trouby. Byla to mnamka !
Moc dobré, mela jsem s tim uspech. Zopakuji !
Výborné, rychlé, šťavnaté :).
Je to dobrý,moc nám to chutná.
Dobrý a jednoduchý- teď jsem je dodělala.