• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Cuketové čatní II
Napište svůj komentář k receptu

Cuketové čatní II

autor: jatea
0.0
moje hodnoceni
3.9
hodnotilo: 9
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Cuketové čatní II
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      kg cuketa
    • 1
      kg rajčata
    • 1
      kg paprika
    • sůl
    • beraní rohy nemusí být
    • feferonka nemusí být

Postup přípravy receptu

1
Cukety oloupeme a vybereme střed (mladé cukety můžeme použít celé), nastrouháme je na hrubém struhadle, papriky a rajčata nakrájíme nadrobno. Dáme je do hrnce, přidáme sůl a vaříme nepřikryté, dokud všecko nezměkne.
2
Potom je vložíme do sklenic a sterilizujeme 20 minut při 80°C. Vloni sem do toho dávala ješte i nakrájenou brokolici a ačokču, protože se mi jí urodilo hodně.
3
Čatní používam místo kečupu na špagety. Připravuji to tak, že na olej a cibulku dám čatní, nechám převařit a rozmixuji ponorným mixérem nebo roztlačím "mačkadlem" na brambory, nechám zase jen převařit a potom přidám roztlačený česnek, ale ten už nevařím.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jablečné čatní

Jablečné čatní

Jehněčí panenka s višňovým čatní

Jehněčí panenka s višňovým čatní

Rebarborové čatní

Rebarborové čatní

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ladia - | 19. 1. 2010 15:00

    Prosím o upravení v receptu, nejedná se o čočku, ale ačokču. Viz. komentář autorky z 4.8.2009

  • Jana Pátková | 4. 8. 2009 19:48

    Jsou to opravdu takové malé "plody" mezi listem, já kolem toho chodím a studuji to podle pravítka, jsou zatím takové malé plody-2 cm, budou větší,snad se dočkám i u nás doma a potom si budu moci vyzkoušet váš recept.

  • Jarmila P. | 4. 8. 2009 19:24

    Ja už ačokču pestujem asi tretí rok. Keď to začne rodiť, tak neviem čo s toľkým množstvom. Takže to pridávam do všetkého, kam sa dá. Zaváram ako uhorky, pridávam do leča, do čatné, do zeleninových šalátov, k mäsu, ale najviac nám chutí malá así 3 - 4 centimetrová surová. A najlepšie na tom je, že to nechytí pleseň ako uhorky a rodí do mrazov.

  • Jana Pátková | 4. 8. 2009 19:13

    Jarmilko, to jsem ráda, že jste to opravila na ačokču, já už chtěla diskutovat na téma, jak tam tu čočku přidáváte, zda vařenou nebo syrovou, takže je to v pohodě, já už také vidím malé ačokčy, které se mi rodí na listech, máme to poprvé, tak to studuji s lupou., čátní zkusím až se mě urodí ty naše "ačokové"

  • Jarmila P. | 4. 8. 2009 18:56

    Prosím upraviť recept, nepridala som tam "čočku" ale ačokču - http://www.achocha.unas.cz/. Ďakujem.

Vyberte, co chcete vytisknout
Zdravě i chutně Zelenina Zavařování Vegetariáni Vegani Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Beraní rohy Cuketa Feferonka Paprika Rajčata Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Litý koláč s tvarohem

Litý koláč s tvarohem

Brambory s kuřecím masem na kari a šlehačce

Brambory s kuřecím masem na kari a…

Halušky se zelím a vařeným masem

Halušky se zelím a vařeným masem

Kokosky se strouhankou

Kokosky se strouhankou

Výborný losos

Výborný losos

Bramborový špíz s česnekovo-sýrovou omáčkou

Bramborový špíz s česnekovo-sýrovou…

Steak Chateaubriand

Steak Chateaubriand

Grilovaný řapíkatý celer

Grilovaný řapíkatý celer

Krůtí roláda plněná hříbky

Krůtí roláda plněná hříbky

Doporučujeme

50 minut
Krůtí pečeně

Krůtí pečeně

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

40 minut
Lamington

Lamington

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

220
Máslové řízky
Máslové řízky
219
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
117
Dýňová tortila
Dýňová tortila
44
Kuřecí "Matteo" roládky
Kuřecí "Matteo" roládky
41
Švestková povidla bez míchání
Švestková povidla bez…

Zajímavé články

Jak péct maso s provázkem? Naučte se ho svázat správně!
Jak péct maso s provázkem? Naučte se ho svázat…
5 skvělých nápadů, jak zavařit jablka: Vyrobte si kompot, džem, ocet nebo přísadu nejen do koláčů
5 skvělých nápadů, jak zavařit jablka: Vyrobte si…
Štrúdl a cheesecake v jednom? Upečte si výborný jablečný koláč podle Viki z Masterchefa
Štrúdl a cheesecake v jednom? Upečte si výborný…
KVÍZ: Jak dobře znáte české houby? Otestujte se!
KVÍZ: Jak dobře znáte české houby? Otestujte se!
Ideální moučník do deštivého počasí? Upečte si Dutch baby!
Ideální moučník do deštivého počasí? Upečte si…
AHA.cz Obrat u Cibulkové a Etzlera: Životní loterie snů!

Obrat u Cibulkové a Etzlera: Životní loterie snů!

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Kdo byl skutečný Igor Hnízdo a koho si měl v Obecné škole zahrát Václav Klaus?

Kdo byl skutečný Igor Hnízdo a koho si měl v Obecné škole zahrát Václav Klaus?

Ženy.cz Microcheating ve vztahu. Jaké chování už je za hranou?

Microcheating ve vztahu. Jaké chování už je za hranou?

Blesk.cz Podruhé těhotná modelka Holíková:  Povolala psycholožku! Strach z poporodní deprese!

Podruhé těhotná modelka Holíková: Povolala psycholožku! Strach z poporodní deprese!

SportRevue.cz FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

Maminka.cz Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Blesk Horoskopy Největší podrazáci horoskopu: Tahle čtyři znamení se nestydí lhát vám do očí

Největší podrazáci horoskopu: Tahle čtyři znamení se nestydí lhát vám do očí

  • Recepty.cz
  • Cuketové čatní II
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact