• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Cuketové čatní II
Napište svůj komentář k receptu

Cuketové čatní II

autor: jatea
0.0
moje hodnoceni
3.9
hodnotilo: 9
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Cuketové čatní II
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      kg cuketa
    • 1
      kg rajčata
    • 1
      kg paprika
    • sůl
    • beraní rohy nemusí být
    • feferonka nemusí být

Postup přípravy receptu

1
Cukety oloupeme a vybereme střed (mladé cukety můžeme použít celé), nastrouháme je na hrubém struhadle, papriky a rajčata nakrájíme nadrobno. Dáme je do hrnce, přidáme sůl a vaříme nepřikryté, dokud všecko nezměkne.
2
Potom je vložíme do sklenic a sterilizujeme 20 minut při 80°C. Vloni sem do toho dávala ješte i nakrájenou brokolici a ačokču, protože se mi jí urodilo hodně.
3
Čatní používam místo kečupu na špagety. Připravuji to tak, že na olej a cibulku dám čatní, nechám převařit a rozmixuji ponorným mixérem nebo roztlačím "mačkadlem" na brambory, nechám zase jen převařit a potom přidám roztlačený česnek, ale ten už nevařím.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jablečné čatní

Jablečné čatní

Jehněčí panenka s višňovým čatní

Jehněčí panenka s višňovým čatní

Rebarborové čatní

Rebarborové čatní

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ladia - | 19. 1. 2010 15:00

    Prosím o upravení v receptu, nejedná se o čočku, ale ačokču. Viz. komentář autorky z 4.8.2009

  • Jana Pátková | 4. 8. 2009 19:48

    Jsou to opravdu takové malé "plody" mezi listem, já kolem toho chodím a studuji to podle pravítka, jsou zatím takové malé plody-2 cm, budou větší,snad se dočkám i u nás doma a potom si budu moci vyzkoušet váš recept.

  • Jarmila P. | 4. 8. 2009 19:24

    Ja už ačokču pestujem asi tretí rok. Keď to začne rodiť, tak neviem čo s toľkým množstvom. Takže to pridávam do všetkého, kam sa dá. Zaváram ako uhorky, pridávam do leča, do čatné, do zeleninových šalátov, k mäsu, ale najviac nám chutí malá así 3 - 4 centimetrová surová. A najlepšie na tom je, že to nechytí pleseň ako uhorky a rodí do mrazov.

  • Jana Pátková | 4. 8. 2009 19:13

    Jarmilko, to jsem ráda, že jste to opravila na ačokču, já už chtěla diskutovat na téma, jak tam tu čočku přidáváte, zda vařenou nebo syrovou, takže je to v pohodě, já už také vidím malé ačokčy, které se mi rodí na listech, máme to poprvé, tak to studuji s lupou., čátní zkusím až se mě urodí ty naše "ačokové"

  • Jarmila P. | 4. 8. 2009 18:56

    Prosím upraviť recept, nepridala som tam "čočku" ale ačokču - http://www.achocha.unas.cz/. Ďakujem.

Vyberte, co chcete vytisknout
Zdravě i chutně Zelenina Zavařování Vegetariáni Vegani Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Beraní rohy Cuketa Feferonka Paprika Rajčata Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ovocný koláč z podmáslí

Ovocný koláč z podmáslí

Volská oka speciál

Volská oka speciál

Mrkvový dort s mandlemi

Mrkvový dort s mandlemi

Halušky podle Martinky

Halušky podle Martinky

Rýžovo-jablečný nákyp

Rýžovo-jablečný nákyp

"Jahoďák" - dort

"Jahoďák" - dort

Halušky se špenátem

Halušky se špenátem

Ovocné smoothie s červenou řepou

Ovocné smoothie s červenou řepou

Vepřová panenka s bylinkovým pestem

Vepřová panenka s bylinkovým pestem

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

130
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
53
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
36
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…
28
Klasické lečo
Klasické lečo
26
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…

Zajímavé články

Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s drobenkou, tvarohové řezy s jahodami a rychlý banánový koláč
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s…
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho připravit, aby byl dokonalý
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho…
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
AHA.cz Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Blesk pro ženy Náročné období v práci? 5 tipů, jak ho přežít a nevyhořet

Náročné období v práci? 5 tipů, jak ho přežít a nevyhořet

Ženy.cz Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Blesk.cz Poprvé od porodu ve společnosti: Lela Vémola to roztočila v casinu!

Poprvé od porodu ve společnosti: Lela Vémola to roztočila v casinu!

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

  • Recepty.cz
  • Cuketové čatní II
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact