• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Cuketové čatní II
Napište svůj komentář k receptu

Cuketové čatní II

autor: jatea
0.0
moje hodnoceni
3.9
hodnotilo: 9
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Cuketové čatní II
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      kg cuketa
    • 1
      kg rajčata
    • 1
      kg paprika
    • sůl
    • beraní rohy nemusí být
    • feferonka nemusí být

Postup přípravy receptu

1
Cukety oloupeme a vybereme střed (mladé cukety můžeme použít celé), nastrouháme je na hrubém struhadle, papriky a rajčata nakrájíme nadrobno. Dáme je do hrnce, přidáme sůl a vaříme nepřikryté, dokud všecko nezměkne.
2
Potom je vložíme do sklenic a sterilizujeme 20 minut při 80°C. Vloni sem do toho dávala ješte i nakrájenou brokolici a ačokču, protože se mi jí urodilo hodně.
3
Čatní používam místo kečupu na špagety. Připravuji to tak, že na olej a cibulku dám čatní, nechám převařit a rozmixuji ponorným mixérem nebo roztlačím "mačkadlem" na brambory, nechám zase jen převařit a potom přidám roztlačený česnek, ale ten už nevařím.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jablečné čatní

Jablečné čatní

Jehněčí panenka s višňovým čatní

Jehněčí panenka s višňovým čatní

Rebarborové čatní

Rebarborové čatní

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ladia - | 19. 1. 2010 15:00

    Prosím o upravení v receptu, nejedná se o čočku, ale ačokču. Viz. komentář autorky z 4.8.2009

  • Jana Pátková | 4. 8. 2009 19:48

    Jsou to opravdu takové malé "plody" mezi listem, já kolem toho chodím a studuji to podle pravítka, jsou zatím takové malé plody-2 cm, budou větší,snad se dočkám i u nás doma a potom si budu moci vyzkoušet váš recept.

  • Jarmila P. | 4. 8. 2009 19:24

    Ja už ačokču pestujem asi tretí rok. Keď to začne rodiť, tak neviem čo s toľkým množstvom. Takže to pridávam do všetkého, kam sa dá. Zaváram ako uhorky, pridávam do leča, do čatné, do zeleninových šalátov, k mäsu, ale najviac nám chutí malá así 3 - 4 centimetrová surová. A najlepšie na tom je, že to nechytí pleseň ako uhorky a rodí do mrazov.

  • Jana Pátková | 4. 8. 2009 19:13

    Jarmilko, to jsem ráda, že jste to opravila na ačokču, já už chtěla diskutovat na téma, jak tam tu čočku přidáváte, zda vařenou nebo syrovou, takže je to v pohodě, já už také vidím malé ačokčy, které se mi rodí na listech, máme to poprvé, tak to studuji s lupou., čátní zkusím až se mě urodí ty naše "ačokové"

  • Jarmila P. | 4. 8. 2009 18:56

    Prosím upraviť recept, nepridala som tam "čočku" ale ačokču - http://www.achocha.unas.cz/. Ďakujem.

Vyberte, co chcete vytisknout
Zdravě i chutně Zelenina Zavařování Vegetariáni Vegani Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Beraní rohy Cuketa Feferonka Paprika Rajčata Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rychlé řezy s mákem

Rychlé řezy s mákem

Zavináče

Zavináče

Bramborák rodeo II.

Bramborák rodeo II.

Tvarohové hvězdičky DIA I NEDIA

Tvarohové hvězdičky DIA I NEDIA

Smažené bramborové placičky

Smažené bramborové placičky

Masové knedlíčky v rajské omáčce

Masové knedlíčky v rajské omáčce

Treska v krustě

Treska v krustě

Vegetariánské karbanátky (rýžovo-zeleninové)

Vegetariánské karbanátky (rýžovo…

Krůtí roláda pečená se švestkami

Krůtí roláda pečená se švestkami

Doporučujeme

110 minut
Boloňské špagety

Boloňské špagety

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

33
Míša řezy
Míša řezy
32
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
28
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
24
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
23
Bramboráky
Bramboráky

Zajímavé články

Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
Mravenci v kuchyni? Než sáhnete po chemii, vytáhněte zbraně ze spíže
Mravenci v kuchyni? Než sáhnete po chemii,…
15 originálních receptů na chalupu: Po těchto jídlech se bude rodina olizovat až za ušima
15 originálních receptů na chalupu: Po těchto…
AHA.cz Katy Perry a Orlando Bloom po rozchodu: Rodinná dovolená!

Katy Perry a Orlando Bloom po rozchodu: Rodinná dovolená!

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Blesk pro ženy Jitka Čvančarová ve Varech: Jaké róby vynesla v minulých letech? Tyhle šokovaly i sklízely obdiv!

Jitka Čvančarová ve Varech: Jaké róby vynesla v minulých letech? Tyhle šokovaly i sklízely obdiv!

Ženy.cz Je vám víc než 40 a nezvedáte činky? Tak zvedněte zadek, než bude pozdě!

Je vám víc než 40 a nezvedáte činky? Tak zvedněte zadek, než bude pozdě!

Blesk.cz Vignerová o boji s alkoholem: Jedna sklenička mi nikdy nestačila!

Vignerová o boji s alkoholem: Jedna sklenička mi nikdy nestačila!

SportRevue.cz Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy 6 znamení zvěrokruhu, která vždy poznají, že lžete! A ještě vás v tom nechají

6 znamení zvěrokruhu, která vždy poznají, že lžete! A ještě vás v tom nechají

  • Recepty.cz
  • Cuketové čatní II
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact