g
uzenina
- klobása, slanina, uzené maso, špekáček...
2
stroužek
česnek
2
ks
kozí rohy
nebo slovenská paprika
olej
1
lžička
čubrica
sůl
Postup přípravy receptu
1
Drobně pokrájenou cibuli osmažíme dosklovata na trošce oleje. přidáme osmažit i pokrájenou uzeninu dle chuti. Po osmažení vmícháme mladou neloupanou cuketu s drobně nasekaným česnekem a dále smažíme do povadnutí cukety.
Oloupaná rajčata pokrájíme na kostičky, kozí rohy zbavíme semínek a též pokrájíme. Množství kozích rohů dle vlastní chuti a podle jejich pikantnosti. Rajčata s kozími rohy vmícháme do směsi, dochutíme čubricou a solí dle chuti a na mírném ohni krátce podusíme pod poklicí.
3
Podáváme s čerstvým chlebem, opečenými tousty nebo topinkami.