• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Cuketová nádivka s uzeným masem
Napište svůj komentář k receptu

Cuketová nádivka s uzeným masem

0.0
moje hodnoceni
3.2
hodnotilo: 11
doba přípravy: 65 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Cuketová nádivka s uzeným masem
Cuketová nádivka s uzeným masem
Cuketová nádivka s uzeným masem
Cuketová nádivka s uzeným masem
Cuketová nádivka s uzeným masem
Cuketová nádivka s uzeným masem
Cuketová nádivka s uzeným masem
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

6 porce
    • 500
      g cuketa
    • 1
      ks cibule
    • 5
      stroužek česnek
    • 50
      g špek
    • 200
      g uzené maso
    • 3
      hrnek hladká mouka
    • 100
      ml mléko
    • 1
      hrnek olej
    • 1
      ks prášek do pečiva
    • 4
      ks vejce
    • 150
      g tvrdý sýr
    • 2
      lžička sůl
    • pažitka
    • bazalka
    • majoránka
    • petržel
    • 6
      plátek máslo
    • sádlo na pekáč
    • strouhanka na pekáč

Postup přípravy receptu

1
Cuketu oloupeme a nastrouháme nahrubo. Nastrouháme i tvrdý sýr. Cibuli, špek a uzené maso nakrájíme na menší kostičky. Přidáme mouku, prášek do pečiva, vejce, olej a mléko. Směs ochutíme solí, majoránkou, bazalkou, pažitkou, petrželkou a prolisovaným česnekem, případně přidáme další bylinky. Suroviny důkladně promícháme a v případě potřeby přidáme další mléko.

RADA: Snadno nastrouhaný sýr

2
Připravíme si pekáč vymazaný sádlem a vysypaný strouhankou. Do něj rovnoměrně rozprostřeme těsto. Povrch poklademe plátky másla, které při pečení pomůžou vytvořit lahodnou krustu. Pečeme dozlatova na 160-180 °C asi 50 minut, dle tloušťky nádivky.

RADA: Máslo bez lednice

3
Upečenou nádivku podáváme s vařenými brambory a salátem. Výborná je i studená.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Brokolicová nádivka

Brokolicová nádivka

Cuketová žemlovka (nádivka)

Cuketová žemlovka (nádivka)

Cuketová nádivka (nákyp) s uzeným masem

Cuketová nádivka (nákyp) s uzeným…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny
Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Česnek Cibule Cuketa Hladká mouka Majoránka Máslo Mléko Olej Pažitka Petržel Prášek do pečiva Sádlo Špek Strouhanka Sůl Tvrdý sýr Uzené maso Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuře na čtvrtek

Kuře na čtvrtek

Tatarka

Tatarka

Španělské „španělské ptáčky“ flamenquín

Španělské „španělské ptáčky“…

Kořeněné škubánky-opečenky

Kořeněné škubánky-opečenky

Bílý smetanovo-tvarohový dort

Bílý smetanovo-tvarohový dort

Vynikající kuře na paprice

Vynikající kuře na paprice

"Párkrole" - párkové kremrole

"Párkrole" - párkové kremrole

Sýrovo-šunková pomazánka

Sýrovo-šunková pomazánka

Vanilkové řezy "POLÁRKA" z remosky

Vanilkové řezy "POLÁRKA" z remosky

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem

Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

53
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
27
Houbové roštěnky
Houbové roštěnky
18
Bramborové šišky / noky (nejen) s mákem
Bramborové šišky / noky …
12
Špecle s játrovo - žapionovou směsí
Špecle s játrovo -…
12
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou

Zajímavé články

Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte se!
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte…
Lžícový švestkový koláč podle Stelly Zázvorkové: Rychlý recept na víkend, který vám zmizí pod rukama
Lžícový švestkový koláč podle Stelly Zázvorkové:…
Dokonalé letní guacamole: Připravte si klasiku nebo variantu s pečenými rajčaty, mangem či slaninou
Dokonalé letní guacamole: Připravte si klasiku…
Salát, který miluje princezna Kate: Je ideální do horkých letních dní
Salát, který miluje princezna Kate: Je ideální do…
AHA.cz Poslední rozloučení s Krampolem (†87): Velké odhalení nad rakví!

Poslední rozloučení s Krampolem (†87): Velké odhalení nad rakví!

Mimibazar Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Jitka Sedláčková inspiruje ženy nejen 60+: Tyhle módní triky radí nejobsazovanější česká herečka

Jitka Sedláčková inspiruje ženy nejen 60+: Tyhle módní triky radí nejobsazovanější česká herečka

Ženy.cz Namísto rovnocennosti válka pohlaví. Kam až zajde moderní feminismus?

Namísto rovnocennosti válka pohlaví. Kam až zajde moderní feminismus?

Blesk.cz Gunčíková ze SuperStar přiznala: Boj se závažnou nemocí! Šest let bolestí

Gunčíková ze SuperStar přiznala: Boj se závažnou nemocí! Šest let bolestí

SportRevue.cz FOTO: Silikonová prsa, plavky a vyrýsované svaly – to je Bikini Olympia

FOTO: Silikonová prsa, plavky a vyrýsované svaly – to je Bikini Olympia

Maminka.cz GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

Blesk Horoskopy Velký horoskop zdraví na srpen: Komu hrozí vyčerpání a psychické problémy?

Velký horoskop zdraví na srpen: Komu hrozí vyčerpání a psychické problémy?

Další doporučené recepty:

Cuketová kostka s čokoládou
Cuketová kostka s čokoládou
Cuketová mléčná omáčka se slaninou a Nivou
Cuketová mléčná omáčka se slaninou a…
Cuketová nádivka (nákyp) s uzeným masem
Cuketová nádivka (nákyp) s uzeným masem
Cuketová omáčka se smetanou a krůtím masem
Cuketová omáčka se smetanou a krůtím…
Cuketová omeleta
Cuketová omeleta
Cuketová pizza
Cuketová pizza
  • Recepty.cz
  • Cuketová nádivka s uzeným masem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact