• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Cuketová musaka
Napište svůj komentář k receptu

Cuketová musaka

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Cuketová musaka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 650
      g cuketa více menších
    • 300
      g rajčata
    • 2
      ks cibule
    • 2
      stroužek česnek
    • 500
      g brambory
    • 1
      hrst petrželová nať
    • 3
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 170
      ml mléko
    • 170
      ml smetana
    • 3
      ks vejce
    • 100
      g sýr
    • 3
      lžíce máslo

Postup přípravy receptu

1
Na oleji opražíme nakrájenou cibuli a česnek, přidáme na kostky nakrájená rajčata, osolíme, opepříme a povaříme.
2
Sýrová omáčka: smícháme mléko, smetanu, vejce a sýr, osolíme, opepříme.
3
Zapékací mísu vymastíme a vrstvíme: plátky brambor, plátky cukety, podušená rajčata a sýrová omáčka. Každou vrstvu osolíme a posypeme sekanou natí. Poslední vrstvou je sýrová omáčka, kterou poklademe vločkami másla. Pečeme pomalu asi 1 hod.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Musaka z lilku - Balkán

Musaka z lilku - Balkán

Musaka z cuket

Musaka z cuket

Bramborová musaka

Bramborová musaka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tereza J. | 3. 8. 2008 16:59

    Pani Evička,zrejme ste použili väčšie cukety, malé cukety ( do 25 cm ) veľa vody nemajú, väčšie už áno.

  • Eva Vaculová | 3. 8. 2008 16:52

    V cuketě bylo dost vody-asi by bylo lepší ji předem vydusit.Jinak to ušlo,ale příště asi zkusím ty lilky.

  • Markéta Valentíková | 25. 8. 2007 10:18

    Mělo to úspěch i u těch, kteří nad cuketou ohrnují nos. Od oběda nám zbyl malý kousíček a ten zblajzla ségra, když přijela na návětěvu :o) Dobré to bylo (i bez toho másla nahoře).

  • Marie Horáková | 17. 1. 2006 15:51

    Místo cukety dávám lilky, taky moc dobré. S fenyklem vyzkouším.

  • Helena | 17. 1. 2006 15:44

    To vypada velmi dobre,urcite vyzkousim.

  • Tereza Jarčušková | 17. 1. 2006 10:23

    Určite vyskúšam aj s tým fenyklom. Ten mám rada. A párku sa poteší zase manžel. Díky.

  • Pavlína Svitáková | 17. 1. 2006 09:58

    Toto dělám v létě ke grilu.Jen všechno pokládám ve vrstvách syrové.A přidávám někdy pariky nebo houby a náš oblíbený fenykl.Ale takto to vyzkouším.Určitě to bude výborné!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Brambory
Pokrmy Z brambor Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Cibule Cuketa Máslo Mléko Pepř mletý Petrželová nať Rajčata Rostlinný olej Smetana Sůl Sýr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ředkvičkový salát

Ředkvičkový salát

Čaj ze sušených šípků

Čaj ze sušených šípků

Smažené masové kuličky-Ča wan-c´

Smažené masové kuličky-Ča wan-c´

Bůčková roláda plněná šlehanou sekanou

Bůčková roláda plněná šlehanou sekanou

Vajíčkový salát se salámem

Vajíčkový salát se salámem

"Třešně v těstě" - vláčný koláč

"Třešně v těstě" - vláčný koláč

Cuketa snadno, rychle a chutně

Cuketa snadno, rychle a chutně

Banánový dortík s kakaem

Banánový dortík s kakaem

Vajíčková pomazánka se sýrem

Vajíčková pomazánka se sýrem

Doporučujeme

25 minut
Topinky s pestem, rajčaty a mozzarellou

Topinky s pestem, rajčaty a…

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

40 minut
Krůtí špízy yakitori

Krůtí špízy yakitori

100 minut
Jahodové nanuky

Jahodové nanuky

20 minut
Cuketovo-brokolicový krém

Cuketovo-brokolicový krém

15 minut
Domácí zázvorovo-citronová limonáda

Domácí zázvorovo-citronová limonáda

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

477
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
167
Fazole (nejen) se slaninou
Fazole (nejen) se…
121
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
66
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem
Chřest s křupavou…
60
Vegetariánské karbanátky (rýžovo-zeleninové)
Vegetariánské karbanátky…

Zajímavé články

Jak zamrazit jahody, aby si zachovaly chuť a vůni? Tyhle 4 způsoby jsou nejlepší
Jak zamrazit jahody, aby si zachovaly chuť a vůni…
Zmrzlina, kterou připravíte jen v sáčku: Geniální vynález na chatu, když udeří letní vedra
Zmrzlina, kterou připravíte jen v sáčku: Geniální…
Jídlo a pití do vedra: Co vás osvěží víc než zmrzlina nebo vychlazené pivo?
Jídlo a pití do vedra: Co vás osvěží víc než…
Od pondělí do pátku: Studené večeře jsou ideální do horkého počasí. Tyto připravíte do 30 minut!
Od pondělí do pátku: Studené večeře jsou ideální…
Co uvařit hladovým dětem o prázdninách? 10 osvědčených receptů, které vytrhnou trn z paty zoufalým maminkám i babičkám
Co uvařit hladovým dětem o prázdninách? 10…
AHA.cz Momenty z Bezosovy svatby století: Usměvavá nevěsta, otrávené služebné

Momenty z Bezosovy svatby století: Usměvavá nevěsta, otrávené služebné

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Blesk pro ženy Léto bez puchýřů? Pořiďte si tyto chytré pomocníky podle rad stylistky!

Léto bez puchýřů? Pořiďte si tyto chytré pomocníky podle rad stylistky!

Ženy.cz Horko snášíte čtyřikrát jinak. Záleží, v jaké fázi cyklu zrovna jste

Horko snášíte čtyřikrát jinak. Záleží, v jaké fázi cyklu zrovna jste

Blesk.cz Zuzana Belohorcová: Kila jdou dolů! ...i bez Ozempicu

Zuzana Belohorcová: Kila jdou dolů! ...i bez Ozempicu

SportRevue.cz VIDEO: 10 nejkrásnějších tenistek všech dob. Světu vládnou slovanské holky

VIDEO: 10 nejkrásnějších tenistek všech dob. Světu vládnou slovanské holky

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Mistrovská čísla 11, 22 a 33: Víme, co prozradí o vašem životě!

Mistrovská čísla 11, 22 a 33: Víme, co prozradí o vašem životě!

  • Recepty.cz
  • Cuketová musaka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact