Vše smícháme dohromady, nalijeme do vyššího pečícího plechu, který vymažeme a moukou vysypeme. Uhladíme po celé ploše a posypeme drobenkou s kokosem (místo mouky je kokos), upečeme.
Buchta je výborná, nám vyhovuje spíše bez žmolenky. Je voňavá, vláčná, chutná..
lukaš tak dlouho se to peče kolik minut na kolik stupnu meil lukas781@seznam.cz
|20. 2. 2011 21:00
:-$
Monika
|11. 10. 2010 17:39
kolik cukru a kolik mouky?
Stáňa V
|26. 7. 2006 21:24
Paní Moniko, místo mouky, kterou dáváte do klasické drobenky dáte strouhaný kokos. Této drobenky se dává na koláč méně než jak jste zvyklá u drobenky z mouky. Případně můžete dát drobenku jen na část koláče. Bez kokosové drobenky má buchta chuť něco jako perník.
monika xxxxxxx
|24. 7. 2006 11:21
Nerozumím té drobence.Ta je z tuku,cukru a kokosové moučky?