Miri,prostě místo krému jste jen rozpustila čoko a smíchala se zakysankou,bez másla a cukru.Chápu to dobře?Díky Věra :-) ;-)
Skvělá buchta! Trochu jsem si to pozměnila, ale je to dle každého co tam chce dát. Avšak mě stačila 1sklenička cukru, dala jsem tam trochu mléka, celý prášek do pečiva bez jedlé sody, a krém jako takový jsem nedělala...jen jsem smíchala 1 tvaroh s cukrem a potřela vychladlou buchtu a nakonec posypala grankem :-)
Cuketové buchty jsou prostě senzační :-) Komu přijde krém sladký, doporučuji rozpustit tabulku hořké čokolády (čím kvalitnější, tím lepší), já kupuji hořkou čokoládu z Lidlu za cca 24,-Kč a je výborná. Do vychladlé čokolády zamíchám 1 až 2 husté zakysané smetany. Krém je výborný!
Úžasná buchta :-) . Velmi všem chutnala,jen jsem přidala od oka trošku mléka a místo hladké mouky jsem použila polohrubou mouku a bylo to vynikající :-) .
Výborná a osvěžující. Do krému jsem dala dva tvarohy, rum a jen kousek másla.
TAK SI NAKASLI KDYZ NEUMYS PECT JINAK BY JSI JI NEMELA TUHOU
U nás také velký úspěch, buchta je hned pryč. Jen jsem si recept trošku upravila, zdálo se mi moc mastné a sladké. Do krému jsem dala méně cukru (100g) a másla (1/2 ks), do buchty 1/2 hrnku oleje místo 3/4. Nahoru se dá posypat Grankem místo čokolády, kdo nemůže kakao, dá se do buchty lžíce karobu a nahoru posypat třeba kokosem, nebo bílou čokoládou. Prostě jak komu vyhovuje a chutná. Místo cukety se dá dělat v období úrody jablek s jablky. Také výborné! doporučuji!!
Vynikající! Nadýchaná, chuťově výborná buchta. Jen škoda, že jsem ji objevila až, když docházejí cukety. Souhlasím, že je krém dost sladký a proto jsem ji raději nakonec hustě posypala samotným kakaem. Je to taková obdoba Míša řezů. Kdo je má rád a má ještě cukety, určitě doporučuji. Díky za výborný receptík. Ivana
Buchta je prostě vynikající! Při mé smůle jsem ji objevila až, když docházejí cukety. Nadýchaná, díky cuketě taková "mokrá". Souhlasím, že krém je sladký, proto jsem povrch posypala hustě samotným kakaem a po odležení (asi 3 hod., délé bych asi nevydržela čekat) jen slastně vychutnávám. Je to taková obdoba Míša řezů. Díky za tuto mňamku. Ivana
Buchtu jsem dělala, sama o sobě mi připadala hodně "tuhá", cuketa se vůbec nerozpekla, krém mi připadal hodně sladký, dala bych míň cukru, vzhledem k tomu, že se posype strouhanou čokoládou. Celkově nic moc, už ji neupeču, nicméně všem ostatním, kterým chutnala, přeji dobrou chuť :-)
Buchta je vynikající už jsem ji pekla asi 3x a stále se po ní jen zapráší. Doporučuju a dávám jednoznačně 1*.