• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Cuketová buchta III.
Napište svůj komentář k receptu

Cuketová buchta III.

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 52
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Cuketová buchta III.
Cuketová buchta III.
Cuketová buchta III.
Cuketová buchta III.
Cuketová buchta III.
Cuketová buchta III.
Cuketová buchta III.
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

20 porce
  • krém
    • 0,75
      ks máslo
    • 150
      g moučkový cukr
    • 1
      tvaroh
    • čokoláda
    • 1
      vanilka
    • 2
      sklenice cuketa nastrouhaná
    • 3
      sklenice hladká mouka
    • 3
      vejce
    • 0,50
      ks prášek do pečiva
    • 1
      lžíce kakao
    • 0,75
      sklenice olej
    • 1
      lžička jedlá soda
    • 1,50
      sklenice cukr

Postup přípravy receptu

1
Celá vejce ušleháme do pěny s cukrem. Potom přidáme hladkou mouku, nastrouhanou cuketu, olej, jedlou sodu, prášek do pečiva a naposledy kakao. Vymícháme v těsto. Pečeme zpočátku asi na 220 °C 1-2 minuty. Potom na 180 °C 40 minut.

RADA: Co jste nevěděli o cuketách

2
Na krém utřeme máslo, cukr, vanilku do pěny a nakonec vmícháme tvaroh. Krém namažeme na upečený piškot a posypeme hustě strouhanou čokoládu.

RADA: Vychytávky pro pečení sladkého i slaného

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hrnečková cuketová buchta

Hrnečková cuketová buchta

Cuketová buchta se skořicí

Cuketová buchta se skořicí

Cuketová buchta ala brownies

Cuketová buchta ala brownies

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Věra | 1. 8. 2016 14:08

    Miri,prostě místo krému jste jen rozpustila čoko a smíchala se zakysankou,bez másla a cukru.Chápu to dobře?Díky Věra :-) ;-)

  • barbarons
    barbarons | 20. 7. 2015 19:59

    Skvělá buchta! Trochu jsem si to pozměnila, ale je to dle každého co tam chce dát. Avšak mě stačila 1sklenička cukru, dala jsem tam trochu mléka, celý prášek do pečiva bez jedlé sody, a krém jako takový jsem nedělala...jen jsem smíchala 1 tvaroh s cukrem a potřela vychladlou buchtu a nakonec posypala grankem :-)

  • Miri | 7. 10. 2014 10:24

    Cuketové buchty jsou prostě senzační :-) Komu přijde krém sladký, doporučuji rozpustit tabulku hořké čokolády (čím kvalitnější, tím lepší), já kupuji hořkou čokoládu z Lidlu za cca 24,-Kč a je výborná. Do vychladlé čokolády zamíchám 1 až 2 husté zakysané smetany. Krém je výborný!

  • Napalsko | 13. 8. 2014 23:09

    Úžasná buchta :-) . Velmi všem chutnala,jen jsem přidala od oka trošku mléka a místo hladké mouky jsem použila polohrubou mouku a bylo to vynikající :-) .

  • allena89
    allena89 | 2. 8. 2014 13:45

    Výborná a osvěžující. Do krému jsem dala dva tvarohy, rum a jen kousek másla.

  • JANA | 11. 10. 2013 09:31

    TAK SI NAKASLI KDYZ NEUMYS PECT JINAK BY JSI JI NEMELA TUHOU

  • Ali Š. | 15. 9. 2013 10:03

    U nás také velký úspěch, buchta je hned pryč. Jen jsem si recept trošku upravila, zdálo se mi moc mastné a sladké. Do krému jsem dala méně cukru (100g) a másla (1/2 ks), do buchty 1/2 hrnku oleje místo 3/4. Nahoru se dá posypat Grankem místo čokolády, kdo nemůže kakao, dá se do buchty lžíce karobu a nahoru posypat třeba kokosem, nebo bílou čokoládou. Prostě jak komu vyhovuje a chutná. Místo cukety se dá dělat v období úrody jablek s jablky. Také výborné! doporučuji!!

  • Ivana Samcová | 21. 11. 2009 16:12

    Vynikající! Nadýchaná, chuťově výborná buchta. Jen škoda, že jsem ji objevila až, když docházejí cukety. Souhlasím, že je krém dost sladký a proto jsem ji raději nakonec hustě posypala samotným kakaem. Je to taková obdoba Míša řezů. Kdo je má rád a má ještě cukety, určitě doporučuji. Díky za výborný receptík. Ivana

  • Ivana Samcová | 21. 11. 2009 15:20

    Buchta je prostě vynikající! Při mé smůle jsem ji objevila až, když docházejí cukety. Nadýchaná, díky cuketě taková "mokrá". Souhlasím, že krém je sladký, proto jsem povrch posypala hustě samotným kakaem a po odležení (asi 3 hod., délé bych asi nevydržela čekat) jen slastně vychutnávám. Je to taková obdoba Míša řezů. Díky za tuto mňamku. Ivana

  • Radmila Volková | 2. 10. 2009 15:10

    Buchtu jsem dělala, sama o sobě mi připadala hodně "tuhá", cuketa se vůbec nerozpekla, krém mi připadal hodně sladký, dala bych míň cukru, vzhledem k tomu, že se posype strouhanou čokoládou. Celkově nic moc, už ji neupeču, nicméně všem ostatním, kterým chutnala, přeji dobrou chuť :-)

  • Věra Opatová | 1. 11. 2008 17:21

    Buchta je vynikající už jsem ji pekla asi 3x a stále se po ní jen zapráší. Doporučuju a dávám jednoznačně 1*.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
Zdravě i chutně Moučníky Zelenina Buchty Dopolední svačina Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda Cuketa Cukr Hladká mouka Jedlá soda Kakao Máslo Moučkový cukr Olej Prášek do pečiva Tvaroh Vanilka Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Oběd z papiňáku

Oběd z papiňáku

Domácí rohlíky plněné šunkou a sýrem

Domácí rohlíky plněné šunkou a sýrem

Brokolicová polévka II.

Brokolicová polévka II.

Penne con polo

Penne con polo

Broskvové řezy

Broskvové řezy

Jednoduchá pomazánka z ricotty se šunkou

Jednoduchá pomazánka z ricotty se…

Čokoládové suflé

Čokoládové suflé

Bramboračka naší babičky

Bramboračka naší babičky

Chia dezert s mangem

Chia dezert s mangem

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

66
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
59
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
52
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
50
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
46
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…

Zajímavé články

Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota, ze které uděláte skvělou snídani, hranolky i sladký koláč
Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota…
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí maggi nebo vegetu
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí…
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak začít nový den
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak…
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
AHA.cz Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Blesk pro ženy Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Ženy.cz Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Blesk.cz Nikol Leitgeb (38): Z pařmenky vesnický balík!

Nikol Leitgeb (38): Z pařmenky vesnický balík!

SportRevue.cz FOTO: Nahota na golfu? Nic zvláštního. Hřiště s jamkami naháče přitahují

FOTO: Nahota na golfu? Nic zvláštního. Hřiště s jamkami naháče přitahují

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Další doporučené recepty:

Cuketová bábovka s ovocem
Cuketová bábovka s ovocem
Cuketová bábovka s vanilkovým krémem
Cuketová bábovka s vanilkovým krémem
Cuketová buchta ala brownies
Cuketová buchta ala brownies
Cuketová buchta se skořicí
Cuketová buchta se skořicí
Cuketová čína 3
Cuketová čína 3
Cuketová hořčice
Cuketová hořčice
  • Recepty.cz
  • Cuketová buchta III.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact