• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Cuketová buchta III.
Napište svůj komentář k receptu

Cuketová buchta III.

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 52
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Cuketová buchta III.
Cuketová buchta III.
Cuketová buchta III.
Cuketová buchta III.
Cuketová buchta III.
Cuketová buchta III.
Cuketová buchta III.
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

20 porce
  • krém
    • 0,75
      ks máslo
    • 150
      g moučkový cukr
    • 1
      tvaroh
    • čokoláda
    • 1
      vanilka
    • 2
      sklenice cuketa nastrouhaná
    • 3
      sklenice hladká mouka
    • 3
      vejce
    • 0,50
      ks prášek do pečiva
    • 1
      lžíce kakao
    • 0,75
      sklenice olej
    • 1
      lžička jedlá soda
    • 1,50
      sklenice cukr

Postup přípravy receptu

1
Celá vejce ušleháme do pěny s cukrem. Potom přidáme hladkou mouku, nastrouhanou cuketu, olej, jedlou sodu, prášek do pečiva a naposledy kakao. Vymícháme v těsto. Pečeme zpočátku asi na 220 °C 1-2 minuty. Potom na 180 °C 40 minut.

RADA: Co jste nevěděli o cuketách

2
Na krém utřeme máslo, cukr, vanilku do pěny a nakonec vmícháme tvaroh. Krém namažeme na upečený piškot a posypeme hustě strouhanou čokoládu.

RADA: Vychytávky pro pečení sladkého i slaného

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hrnečková cuketová buchta

Hrnečková cuketová buchta

Cuketová buchta se skořicí

Cuketová buchta se skořicí

Cuketová buchta ala brownies

Cuketová buchta ala brownies

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Věra | 1. 8. 2016 14:08

    Miri,prostě místo krému jste jen rozpustila čoko a smíchala se zakysankou,bez másla a cukru.Chápu to dobře?Díky Věra :-) ;-)

  • barbarons
    barbarons | 20. 7. 2015 19:59

    Skvělá buchta! Trochu jsem si to pozměnila, ale je to dle každého co tam chce dát. Avšak mě stačila 1sklenička cukru, dala jsem tam trochu mléka, celý prášek do pečiva bez jedlé sody, a krém jako takový jsem nedělala...jen jsem smíchala 1 tvaroh s cukrem a potřela vychladlou buchtu a nakonec posypala grankem :-)

  • Miri | 7. 10. 2014 10:24

    Cuketové buchty jsou prostě senzační :-) Komu přijde krém sladký, doporučuji rozpustit tabulku hořké čokolády (čím kvalitnější, tím lepší), já kupuji hořkou čokoládu z Lidlu za cca 24,-Kč a je výborná. Do vychladlé čokolády zamíchám 1 až 2 husté zakysané smetany. Krém je výborný!

  • Napalsko | 13. 8. 2014 23:09

    Úžasná buchta :-) . Velmi všem chutnala,jen jsem přidala od oka trošku mléka a místo hladké mouky jsem použila polohrubou mouku a bylo to vynikající :-) .

  • allena89
    allena89 | 2. 8. 2014 13:45

    Výborná a osvěžující. Do krému jsem dala dva tvarohy, rum a jen kousek másla.

  • JANA | 11. 10. 2013 09:31

    TAK SI NAKASLI KDYZ NEUMYS PECT JINAK BY JSI JI NEMELA TUHOU

  • Ali Š. | 15. 9. 2013 10:03

    U nás také velký úspěch, buchta je hned pryč. Jen jsem si recept trošku upravila, zdálo se mi moc mastné a sladké. Do krému jsem dala méně cukru (100g) a másla (1/2 ks), do buchty 1/2 hrnku oleje místo 3/4. Nahoru se dá posypat Grankem místo čokolády, kdo nemůže kakao, dá se do buchty lžíce karobu a nahoru posypat třeba kokosem, nebo bílou čokoládou. Prostě jak komu vyhovuje a chutná. Místo cukety se dá dělat v období úrody jablek s jablky. Také výborné! doporučuji!!

  • Ivana Samcová | 21. 11. 2009 16:12

    Vynikající! Nadýchaná, chuťově výborná buchta. Jen škoda, že jsem ji objevila až, když docházejí cukety. Souhlasím, že je krém dost sladký a proto jsem ji raději nakonec hustě posypala samotným kakaem. Je to taková obdoba Míša řezů. Kdo je má rád a má ještě cukety, určitě doporučuji. Díky za výborný receptík. Ivana

  • Ivana Samcová | 21. 11. 2009 15:20

    Buchta je prostě vynikající! Při mé smůle jsem ji objevila až, když docházejí cukety. Nadýchaná, díky cuketě taková "mokrá". Souhlasím, že krém je sladký, proto jsem povrch posypala hustě samotným kakaem a po odležení (asi 3 hod., délé bych asi nevydržela čekat) jen slastně vychutnávám. Je to taková obdoba Míša řezů. Díky za tuto mňamku. Ivana

  • Radmila Volková | 2. 10. 2009 15:10

    Buchtu jsem dělala, sama o sobě mi připadala hodně "tuhá", cuketa se vůbec nerozpekla, krém mi připadal hodně sladký, dala bych míň cukru, vzhledem k tomu, že se posype strouhanou čokoládou. Celkově nic moc, už ji neupeču, nicméně všem ostatním, kterým chutnala, přeji dobrou chuť :-)

  • Věra Opatová | 1. 11. 2008 17:21

    Buchta je vynikající už jsem ji pekla asi 3x a stále se po ní jen zapráší. Doporučuju a dávám jednoznačně 1*.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
Zdravě i chutně Moučníky Zelenina Buchty Dopolední svačina Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda Cuketa Cukr Hladká mouka Jedlá soda Kakao Máslo Moučkový cukr Olej Prášek do pečiva Tvaroh Vanilka Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Šafránová rýže

Šafránová rýže

Dort s ovocem a želatinou

Dort s ovocem a želatinou

Fantastický bramborový chléb

Fantastický bramborový chléb

Cuketová omeleta

Cuketová omeleta

Květák (brokolice) nejen v sýrovém bešamelu

Květák (brokolice) nejen v sýrovém…

Rychlý sváteční perník s náplní - i jako beránek

Rychlý sváteční perník s náplní - i…

Meruňkové clafoutis

Meruňkové clafoutis

Zbojnický salát

Zbojnický salát

Maďarský guláš po našem

Maďarský guláš po našem

Doporučujeme

40 minut
Masové koule zapečené v rajčatech

Masové koule zapečené v rajčatech

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

134
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
75
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
61
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
51
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
44
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s drobenkou, tvarohové řezy s jahodami a rychlý banánový koláč
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s…
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho připravit, aby byl dokonalý
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho…
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
AHA.cz Neskutečná proměna Morávkové: Hubne díky melounům!

Neskutečná proměna Morávkové: Hubne díky melounům!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Na návštěvě u Heidi Janků: Knírač Eda je můj bodyguard do postele!

Na návštěvě u Heidi Janků: Knírač Eda je můj bodyguard do postele!

Ženy.cz Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Blesk.cz Retro Karlos Vémola: Neuvěřitelná podoba se synem!

Retro Karlos Vémola: Neuvěřitelná podoba se synem!

SportRevue.cz 45 let? Žádný věk! Nejslavnější fotbalová manželka světa je stále šik

45 let? Žádný věk! Nejslavnější fotbalová manželka světa je stále šik

Maminka.cz Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Blesk Horoskopy Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Další doporučené recepty:

Cuketová bábovka s ovocem
Cuketová bábovka s ovocem
Cuketová bábovka s vanilkovým krémem
Cuketová bábovka s vanilkovým krémem
Cuketová buchta ala brownies
Cuketová buchta ala brownies
Cuketová buchta se skořicí
Cuketová buchta se skořicí
Cuketová čína 3
Cuketová čína 3
Cuketová hořčice
Cuketová hořčice
  • Recepty.cz
  • Cuketová buchta III.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact