• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Cuketo-kokosový zákusek
Napište svůj komentář k receptu

Cuketo-kokosový zákusek

autor: Ivana Samcová
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 23
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Cuketo-kokosový zákusek
Cuketo-kokosový zákusek
Cuketo-kokosový zákusek
Cuketo-kokosový zákusek
Cuketo-kokosový zákusek
Cuketo-kokosový zákusek
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 3
      dl cuketa
    • 3
      dl polohrubá mouka
    • 2
      dl cukr
    • 2
      dl rostlinný olej
    • 3
      ks vejce
    • 1
      ks vanilkový cukr
    • 1
      ks prášek do pečiva
    • kokos Na vysypání plechu
    • marmeláda
    • čokoládová poleva

Postup přípravy receptu

1
Nastrouháme cuketu, přidáme vejce, cukr + vanilkový cukr, olej a zamícháme. Nakonec přisypeme mouku s práškem do pečiva. Vše promícháme a nalijeme na tukem vymazaný a kokosem vysypaný plech. Pečeme ve středně vyhřáté troubě. Hotový potřeme marmeládou a polijeme (nebo jen pokapeme) čokoládovou polevou.
2
Ráda tuto buchtu peču a zatím všem velmi chutnala.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Cuketo-mrkvové špagety s rajčatovým dipem

Cuketo-mrkvové špagety s rajčatovým…

Kávový zákusek - řezy

Kávový zákusek - řezy

Rychlá a bezkonkurenční buchta/zákusek

Rychlá a bezkonkurenční buchta/zákusek

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • makula2 | 21. 9. 2013 13:52

    dobré s nějakou kyselejší marmeládkou a čok. polevou :)

  • Ivana Samcová | 9. 8. 2013 18:25

    Ano, kokosem jen vysypávám plech (důkladně). Ale nebojte, jeho chuť je v buchtě pěkně cítit. Tak atˇse vydaří a hlavně ať chutná. Zdravím Ivana

  • tryskomys14 | 9. 8. 2013 18:17

    Chci se zeptat, kokos se do koláče dává jenom na vysypání plechu?

  • *Terulka*
    *Terulka* | 4. 8. 2013 07:47

    Jen by asi neuškodilo trošku rozvinout postup, pro ne moc zkušené kuchařky je to španělská vesnice řekla bych. :-\

  • Lenka | 11. 7. 2013 12:44

    Jedno slovo ho naposto vystihuje: Nejlepší. Upekla jsem ho a vydržel nám jeden plech na 1 odpoledne. Prostě se po něm zaprášilo. Akorát jsem dala místo 2 dl oleje jen 1/5 a bylo to tak akorát. Opravdu můžu jen doporučit 1*!! :-)

  • Ivana S. | 19. 8. 2012 10:39

    Paní Jano, dávám cuketu jen tak od oka. Po nastrouhání jí dám do 1/4 l hrnku + něco navíc. Nevadí, když jí dáte trochu víc. Zdravím. Ivana S.

  • Jana Maruskova | 6. 8. 2012 21:48

    Prosím Vás, nemám moc zkušeností s vařením, kolik "g" se dává cca té cukety? Děkuji

  • Jana Habrichová | 19. 7. 2012 14:12

    letos máme dost cuket a tento recept je supr :-!

  • recepty73
    recepty73 | 16. 10. 2010 22:46

    1* a zase chybí foto :-(

  • Ivana Samcová | 20. 9. 2010 14:23

    Ta chvála se moc hezky čte... Jsem ráda, že vám chutná. Díky. Zdravím. Ivana

  • Marta Kropáčová | 20. 9. 2010 12:41

    Take ja se pripojuji ke kladnym ohlasum,hledala jsem neco sladkeho na zpracovani cukety-vyborna.Jelikoz mam vetsi plech,delala jsem hned z 1.5 davky a nemelo to chybu.Samozrejme za 1*

  • recepty 73 | 16. 9. 2010 19:35

    Ubral jsem trochu oleje,protože kokos je sám o sobě tučný dost a 2dcl mi přišlo až,až.Je to výborné,vlastně už skoro není.Hotovou buchtu jsem propíchal špejlí,aby čokoládová poleva zatekla dovnitř-luxus!!!Jedničku i foto jsem už poslal :-)).Díky

  • Kristýna Šmatelková | 15. 9. 2010 11:02

    Buchta je skvělá, mám úrodu patizonů, tak to peču z nich každý týden a pokaždé velice rychle zmizí :-)

  • ivana biskova | 10. 8. 2008 09:54

    S cuketou a kokosem je to moc dobré, ale připojuji se k názoru, že buchta je nízká a příště udělám z 1 a půj dávky. Ta kakaovo rumová poleva se mě moc nepovedla,takže příště zkusím třeba citronovou, nemusela by být k této pochoutce být špatná.

  • Markéta Valentíková | 29. 7. 2008 10:47

    Moc dobrý.Musím pochválit i kakaovo-rumovou polevu. Je příjemně měkká a nebude se Vám lámat při krájení moučníku. Skvělá buchtička :o)

  • rebelka | 13. 9. 2007 12:11

    nemá chybu,v mžiku pryč,děkuji

  • Petka Mozna | 30. 7. 2007 18:51

    Vynikající:-)

  • veronikaa mecirova | 16. 9. 2006 17:13

    snad to bude dobré

  • Adéla Najmanová | 3. 9. 2006 16:02

    Jsem ráda, že vám chutná! My ji máme raději než klasickou polevu z čokolády a tuku...

  • Ivana Samcová | 3. 9. 2006 10:13

    Adélo, zkusila jsem vaši kakaovo-rumovou polevu. Je vynikající! Díky za nápad. Ivana

  • Adéla Najmanová | 27. 8. 2006 19:39

    Pro Romču: Já jsem také pekla na plechu 30x40 z dvojité dávky, ale bylo to zase až moc vysoké. Raději bych vám doporučila za 1,5 dávky.

  • Romana Nováková | 26. 8. 2006 18:12

    Vyzkoušela jsem a bylo to výborné. Pekla jsem to na plechu 30x40 a zdálo se mi to docela nízké, příště budu dělat z 1,5 nebo ze dvou dávek. Děkuji za recept a hodnotím za 1.

  • VHA | 23. 8. 2006 20:54

    buchta byla vynikající, jen do ní dám příště méně oleje.

  • Adéla Najmanová | 21. 8. 2006 20:35

    Výborná buchta! Díky kokosu ale také celkem dost sytá, přesto se u nás snědla během jednoho dne... Potřela jsem naší oblíbenou kakaovo-rumovou polevou (80g másla, 150g moučkového cukru, 3 lžíce kaka a 3 lžíce rumu)

  • Ivana Samcová | 20. 8. 2006 09:18

    Díky za pochvalu, jsem ráda, že vám buchta tak chutnala.Už mám nosánek nahoru. Ivana

  • Gabriela Malik | 17. 8. 2006 12:39

    Ivo,dekuji za vyborny recept!!Namisto kokos na vysypani plechu jsem ho dala do buchty a super!!Bombasticky. Zdravi Gabina

  • kikushe | 10. 8. 2006 08:59

    Moučník vážně nemá chyby....neměla jsem dostatek kokosu tak jsem nechala zapracovat fantazii a pridala slunečnicové semínka a trochu kakaa....vsem chutnal.

  • Věra | 1. 9. 2005 07:36

    Tak jsem to upekla a moučník nemá chybu. Nedávala jsem ani polevu ani marmeládu je krásně vláčný a dobrý jen tak . Dík za vynikající recept

  • Věra | 31. 8. 2005 13:51

    Tak tento recept musím vyzkoušet. Cuket mám dostatek v zimě a až nebudou bude pozdě, Nevíte někdo, zda jsou také cukety nastrouhat jako jablka a zavařit... nezkoušel to někdo ?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Pečení Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoládová poleva Cuketa Cukr Kokos Marmeláda Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Vanilkový cukr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Musaka z lilku - Balkán

Musaka z lilku - Balkán

Tvarohový mřížkový koláč II.

Tvarohový mřížkový koláč II.

Brokolicové těstoviny

Brokolicové těstoviny

Obložená vejce

Obložená vejce

Paprikovo-tvarohová pomazánka

Paprikovo-tvarohová pomazánka

Závin z listového těsta se zelím a slaninou

Závin z listového těsta se zelím a…

Nepečené ovesné placičky s arašídovým máslem

Nepečené ovesné placičky s arašídovým…

Barevný fazolový salát (lečo) - sterilovaný

Barevný fazolový salát (lečo) -…

Karbanátky z brokolice

Karbanátky z brokolice

Doporučujeme

25 minut
Topinky s pestem, rajčaty a mozzarellou

Topinky s pestem, rajčaty a…

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

40 minut
Krůtí špízy yakitori

Krůtí špízy yakitori

100 minut
Jahodové nanuky

Jahodové nanuky

20 minut
Cuketovo-brokolicový krém

Cuketovo-brokolicový krém

15 minut
Domácí zázvorovo-citronová limonáda

Domácí zázvorovo-citronová limonáda

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

474
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
123
Fazole (nejen) se slaninou
Fazole (nejen) se…
106
Smetanové fleky se zelím
Smetanové fleky se zelím
92
Křenové topinky s vejcem
Křenové topinky s vejcem
74
Mediteránská polévka s toasty
Mediteránská polévka s…

Zajímavé články

Jak zamrazit jahody, aby si zachovaly chuť a vůni? Tyhle 4 způsoby jsou nejlepší
Jak zamrazit jahody, aby si zachovaly chuť a vůni…
Zmrzlina, kterou připravíte jen v sáčku: Geniální vynález na chatu, když udeří letní vedra
Zmrzlina, kterou připravíte jen v sáčku: Geniální…
Jídlo a pití do vedra: Co vás osvěží víc než zmrzlina nebo vychlazené pivo?
Jídlo a pití do vedra: Co vás osvěží víc než…
Od pondělí do pátku: Studené večeře jsou ideální do horkého počasí. Tyto připravíte do 30 minut!
Od pondělí do pátku: Studené večeře jsou ideální…
Co uvařit hladovým dětem o prázdninách? 10 osvědčených receptů, které vytrhnou trn z paty zoufalým maminkám i babičkám
Co uvařit hladovým dětem o prázdninách? 10…
AHA.cz Momenty z Bezosovy svatby století: Usměvavá nevěsta, otrávené služebné

Momenty z Bezosovy svatby století: Usměvavá nevěsta, otrávené služebné

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Léto bez puchýřů? Pořiďte si tyto chytré pomocníky podle rad stylistky!

Léto bez puchýřů? Pořiďte si tyto chytré pomocníky podle rad stylistky!

Ženy.cz Horko snášíte čtyřikrát jinak. Záleží, v jaké fázi cyklu zrovna jste

Horko snášíte čtyřikrát jinak. Záleží, v jaké fázi cyklu zrovna jste

Blesk.cz Smrt v kapele Mňága a Žďorp: Co odhalilo parte

Smrt v kapele Mňága a Žďorp: Co odhalilo parte

SportRevue.cz FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

Maminka.cz Princ Harry prozradil pikantnosti z porodů Archieho a Lilibet: Ukradl Meghan rajský plyn a byl u vyvolávaného porodu do vany

Princ Harry prozradil pikantnosti z porodů Archieho a Lilibet: Ukradl Meghan rajský plyn a byl u vyvolávaného porodu do vany

Blesk Horoskopy Mistrovská čísla 11, 22 a 33: Víme, co prozradí o vašem životě!

Mistrovská čísla 11, 22 a 33: Víme, co prozradí o vašem životě!

Další doporučené recepty:

Cuketa zapečená s paprikou a žampiony
Cuketa zapečená s paprikou a žampiony
Cukeťáčky s uzeným masem (bramboráky z cukety)
Cukeťáčky s uzeným masem (bramboráky z…
Cukeťák z trouby
Cukeťák z trouby
Cuketo-mrkvové špagety s rajčatovým dipem
Cuketo-mrkvové špagety s rajčatovým…
Cuketová (dýňová) polévka se sýrem
Cuketová (dýňová) polévka se sýrem
Cuketová bábovka
Cuketová bábovka
  • Recepty.cz
  • Cuketo-kokosový zákusek
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact