• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Cuketa vynikající
Napište svůj komentář k receptu

Cuketa vynikající

autor: Zuzana 33
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 98
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Cuketa vynikající
Cuketa vynikající
Cuketa vynikající
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      ks cuketa střední
    • 8
      ks rajčata
    • 4
      ks kuřecí prsa
    • 150
      g sýr niva či strouhaný eidam
    • 1
      balení tatra
    • 1
      ks cibule
    • 6
      stroužek česnek
    • 1
      lžíce worcestrová omáčka
    • 2
      lžíce olej
    • 1
      špetka bazalka
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Na cibulce osmahneme pokrájené kuřecí řízky a prolisovaný česnek do zlatova, přidáme sůl, pepř a worchestr. Dno zapékací mísy vyložíme pokrájenou oloupanou cuketou na kolečka. Posolíme, přidáme kuřecí směs, poklademe rajčaty pokrájenými na kolečnka, posypeme bazalkou a dle potřeby vrstvy opakujeme. Sýr nebo nivu promícháme s tatra mlékem, popř. vejcem a dáme zapéct.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vynikající zmrzlinový pohár

Vynikající zmrzlinový pohár

Vynikající nepečený ovocný dort

Vynikající nepečený ovocný dort

Kuřecí maso s vynikající kari omáčkou

Kuřecí maso s vynikající kari omáčkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • mirinda25 | 18. 7. 2012 18:58

    Dnes jsem dělala na večeři, a musím říct, že jídlo mě příjemně překvapilo. Hledala jsem něco netradičního z cukíny a tento recept splnil, co jsem očekávala. Kupodivu ani jídlo neplavalo ve vodě, jak jsem se v některých příspěvcích dočetla. Asi to bude tím, že jsem nechala cukínu delší dobu vypotit, pouští totiž docela dost vody. Pokrájela , oloupala a lehce jsem posolila cukínu a nechala ji asi hodinu na sítu. Jinak jsem použila všechno, co je v receptu uvedeno. Maso se dá ale určitě obměnit, příště zkusím s mletým. Recept doporučuji, vyzkoušejte, opravdu chutné jídlo. Dávám velkou 1. :-) <:-)

  • Zuzana | 20. 10. 2011 11:07

    Bohužel asi to nebyl šálek kávy pro mou rodinu

  • girlska
    girlska | 8. 9. 2011 16:39

    Neměla jsem kuře, tak jsem zapekla moravské uzené a nevadilo to. Ale vyteklo ze zeleniny strašně moc vody. Byla ale taky dobrá :)

  • Hanach
    Hanach | 22. 8. 2011 22:29

    chuťově moc dobré, ale bohužel se mi to celé také topilo ve vodě, což mě zrovna dvakrát nenadchlo, ale jinak vynikající

  • Tereza T
    Tereza T | 12. 8. 2011 16:35

    Opraveno, díky.

  • pippiva
    pippiva | 12. 8. 2011 14:04

    Prosim opravit zarazeni, v receptu je i maso. :-)

  • LaNicky
    LaNicky | 12. 8. 2011 13:18

    Tak se právě dopeklo a už jenom ta božská vůně mluví za všechno. Jinak samozřejmě vynikající :o)

  • Majkétka :-) | 31. 7. 2011 13:09

    výborný

  • Kamila Ch | 26. 7. 2011 14:47

    Super!!! Místo tatry jsem dala polotučné mléko a bylo to krásně lehké

  • Pavla 23 | 30. 4. 2011 17:09

    Opravdu výborné, včera jsem recept vyzkoušela a přítel mě vychvaloval až do nebe, takže za 1 :-)

  • betuleee | 27. 11. 2010 20:44

  • Zita Matejkova
    Zita Matejkova | 18. 11. 2010 14:26

    Tohle mám velice ráda :-) za 1

  • Mirka Kostková | 10. 7. 2010 13:27

    Bylo to vážně výborné, určitě budu opakovat.

  • Lucie Hrabáková | 12. 3. 2010 11:47

    Přemýšlela jsem jak bych upravila mleté vepřové, co jsem měla v ledničce. Tak jsem zkusila tento recept, i když ten je koncipovaný s kuřecím. Během pečení se mi vypeklo hafec vody z cukety a rajčat, takže jsem to musela slít, aby se to vůbec upeklo. Směs jsem si při servírování dochutila ještě směsí strouhaných sýrů a bylo to moc dobré. Jen by mě zajímalo, kde jsem udělala chybu, že se mi to celé topilo ve vodě. ;)

  • Soňa Šedivcová | 9. 11. 2009 14:57

    Dobrý den, dnes jsem dělala a je to super....manžel nemusí ani cuketu ani nivu a tohle mu moc chutnalo. Opravdu výborné :-)

  • šárka hrubá | 13. 10. 2009 16:39

    Tak bohužel u nás to nikomu nechutnalo,skončilo to v koši.

  • Iveta Bílková | 2. 10. 2009 07:37

    Je to BOMBA. Vynikající. Jedli jsme s bramborovou kaší. Za jedna!

  • ema kessnerová | 28. 9. 2009 17:39

    Je to dobré, ale cuketa se nemá loupat, jsou tam důležité vitamíny.

  • Ljubov Šimonová | 22. 9. 2009 09:29

    Vážně bezvadné!!! Cuketa se urodila, pokud jeden neví, co s ní, tohle je perfektní recept! Mňam!!!

  • Dana Sobotová | 18. 9. 2009 19:02

    Výborné! Moc jsme si pochutnali, dávám za 1 a do oblíbených.

  • Šárka - | 8. 9. 2009 14:29

    Dělal jsem již několikrát a všem vždy moc chutnalo.Je opravdu vynikající.Díky za recept

  • Romana Zárubová | 8. 9. 2009 12:39

    Bylo to opravdu výborné.Maso jsem ještě dochutila sojovkou a kořením česnek a bylinky.Dala jsem nivu i eidam.Místo tatra mléka jsem zalila smetanou.

  • Jana Hejdukova | 18. 1. 2009 00:33

    Dala jsem pul na pul smetanu sladkou a kysanou, jako prilohu ryzi a bylo to skvele, davam 1!

  • Ňulinka - | 13. 8. 2008 17:25

    Vynikající!!!!!Dala jsem dle komentářů šlehačku,ale jinak vše stejné a Nivu i eidam.Jasná 1 a tento týden chce rodina zase.

  • ivana biskova | 12. 8. 2008 15:39

    Dnes jsem tuto dobrůtku udělala k obědu a chutnalo. Jak už tady někdo psal, tak první a poslední vrstvu mi tvořily brambory a bylo to s nimi moc dobré, ale i bez nich by to bylo super. Rozhodně zkusím i s těstovinami, jak psal Sidonius :-).

  • Ňulinka - | 12. 8. 2008 12:55

    Holky,přikrývá se to?

  • Jana Remková | 26. 7. 2008 18:15

    Gabino,já pochopila,že prsíčka mají být pokrájená asi na nudličky a to je myslím jedna dvě,nepíše se "řízky"ale pokrájené kuřecí řízky,já si myslím,že 30 minut by stačilo,ale když to má Petule.B.vyzkošeno,tak vyzkoušejte.Myslím,že to uvidíte,jak to vypadá v troubě a sama poznáte,že to už stačí.Určitě se nenusíte bát,že by to bylo tvrdé.

  • Kristýna Šípková | 26. 7. 2008 13:44

    Tak tento recept vřele doporučuji. Uvařila jsem to včera a mohli sme se po té mňamce všici utlouct. Jen jsem toho dělala trochu víc, tak mi přišla jedna šlehačka málo, tudíž jsem přidala ještě trochu zakysané smetany a s tou nivou to bylo moooc dobré. Lepší zeleninu jsem nikdy nejedla. Moc děkuji za inspiraci =)

  • Jana Fabiánová | 9. 7. 2008 13:19

    Vyzkoušela jsem Cuketu s bramborami a s masem, byla fajn, ale tento recept na cuketu je vážně, ale vážně super. Autor asi drží dietu, což bych také potřebovala, ale nemohla jsem si pomoct a místo tatry jsem použila šlehačku. Mňam, musím dát jedničku a to jsem masová :o))

  • Ondřej Tlustý | 8. 4. 2008 14:28

    Musím dát 1, moc jsem si pochutnal a to jsem na maso.

  • Petule B. | 15. 3. 2008 12:12

    Gabino, ja to zapekala tak 40 min, aby byla cuketa hotova a vsechno se krasne spolu propeklo. Misto bazalky muzes klidne dat to oregano, pazitku nebo i spetku majoranky, nebo jen posolit treba vegetou, zkratka se da pouzit koreni co komu chutna. Ale oregano bude prima. Vajicko klidne muzes vynechat, ja nemela ani tatra mleko, tak jsem rozmichala trochu zakysane smetany s mlekem a syrem. Klidne muzes pouzit i slehacku. Jidlo je opravdu vyborne, vicemene se na nem neda nic zkazit, vrele ho doporucuji.

  • Gabina | 15. 3. 2008 10:26

    Dobry den chci delat dnes k obedu ale jsem zacatecnik tak se musim zeptat jak dlouho se to ma pect? Nemam ani tuseni, ale kdyz ty rizky jsou uz osmahle, staci tak deset minut? Dale nemam bazalku, cim se to da nahradit, myslite ze treba pazitkou nebo oreganem? A zkousel nekdo verzi s vajickem, jestli je taky dobra? Dekuji

  • Sidonius | 15. 1. 2008 15:09

    Vynikající, rovněž jsem použil místo Tatra mléka zakysanou smetanu a místo přílohy jsem prolo- žil zapékanou směs vařenými italskými semolinovými těstovinami /použil jsem asi 200 gr nudlí "Pasta riscossa"/. I tato kombinace nemá chybu, tak tak, že na mě také něco zbylo!

  • Sára | 30. 11. 2007 11:33

    Tenhle recept jsem dělala včera. Bylo to moc dobré a manžel byl nadšený. Zařazuji do svých oblíbených receptů.

  • eva,eva | 7. 10. 2007 17:54

    Báječný recept, moc jsem si pochutnala, jedla jsem to sama, protože manžel měl segedín, který já nejím. Trochu jsem si to udělala podle sebe, vynechala jsem pod maso tu cibulku. Jinak jsem na kuřecí maso přidala koření Zlaté kuře. Jedla jsem to s chlebem Dávam 1

  • Irča | 3. 10. 2007 21:21

    Moc jsme si pochutnali. Nejvíce nám to chutnalo s čerstvým chlebem. Díky

  • Světlana | 19. 9. 2007 23:05

    Vynechala jsem sýr, a pořád moc dobré.

  • Světlana | 19. 9. 2007 23:03

    Vynechala jsem sýr, a pořád moc dobré.

  • Ivana Samcová | 16. 9. 2007 20:05

    Výborné! S cuketou jsem smíchala i pokrájené syrové brambory, jinak podle receptu. Všichni jsme si moc pochutnali. Díky za recept.

  • beba | 1. 9. 2007 22:09

    Robila som dnes na obed a bolo to neskutočne dobré. Použila som smotanu na šľahanie, ale bolo to trocha mokré. Nabudúce skusím cukinu osoliť a daľ asi "vypotiť". Skutočne super recept!!!!!

  • Dana Křížová | 29. 8. 2007 18:43

    Tak to je opravdu jedlé!!!!!!!! Nejen že to báječně vypadá... ono to i nádherně voní... a především chutná!!!!! Také jsem použila místo mléka smetanu. Velká dobrota!

  • Majka Rončáková | 27. 8. 2007 09:12

    Výborné! První a poslední vrstvu jsem dala brambory. Na jednotlivé vrstvy jsem strouhala sýr /balkán,niva/ a nahoru eidam,ale nezalívala jsem to mlékem. dávám 1.

  • Majka Rončáková | 24. 8. 2007 12:52

    Chystám se to dělat o víkendu, ale přidám tam ještě brambory nakrájené na kolečka.

  • Zita Matejkova | 24. 8. 2007 09:57

    Místo Tatry dávám smetanu,více česneku i koření.

  • Zita Matejkova | 24. 8. 2007 09:55

    Takto ji také dělám a je moc dobrá Za 1

  • Nada Provsovska | 24. 8. 2007 08:37

    Dávám za jedna, je to vážně vynikající!!! Recept mi udělal radost a moje rodina, která cuketu normálně vůbec nejí, se olizovala až za ušima :o) Díky

  • Miroslava Marková | 20. 8. 2007 09:36

    Po tolika pochvalných komentářů jsem dělala k sobotní večeři.Od přítele jsem dostala pochvalu, takže zařazuji do našeho jídelníčku. Jen příště musím přidat více česneku a koření.

  • Eva Staňková | 28. 7. 2007 14:40

    Je to fantastický, cuketa je prostě geniální věc. Ta šťáva, která se vypeče z cukety a rajčat, okořeněná bazalkou, worchestrem a v mém případě trochou kari, ta je prostě senzační, ostatně celé je to nesmírná bašta.

  • Tereza J. | 25. 7. 2007 17:40

    Zuzka, váš recept ozaj urobil radosť:))) Taký ešte nemám. Vyskúšam, ale určite je to dobré.

  • Jana | 25. 7. 2007 10:33

    Nic lepšího jsem v životě nejedla. Opravdu božské jídlo. Dala jsem víc česneku. Všechny chutě se krásně doplňují. Prostě úúúžasné!!! Vřele doporučuji.

  • Eli | 6. 3. 2007 12:02

    Tak tuhle dobrotu musim brzo vyzkouset! Jsem milovnice jakychkoli kombinaci cuketa+cesnek..

  • Petra | 6. 3. 2007 11:46

    Zrovna zkouším tento recept, zatím žiji ve Švýcarsku a dneska k nám přijdou na oběd známí, kteří jsou vegetariáni, tak jsem zvědavá, snad to bude chutnat. přidala jsem ještě papriku a na kolečka nakrájenou mozzarellu. Jinak prosím o radu, jak dlouho a na kolik stupňů se to má zapéct. děkuji

  • Barbora Polakova | 4. 2. 2007 21:23

    Tak mozem povedat, ze na takyto sposob cuketa je prudko jedla, tatra mlieko som zamenila slahackou a jedli sme to bez prilohy.

  • Ivana Pavlíková | 11. 12. 2006 18:39

    tento recept jsem také vyzkoušela a musím potvrdit, že se rodinka jen oblizovalal! Tatra mléko jsem vynechala, resp. použila šlehačku a taky to nemělo chybu. Dávám za 1!

  • Alena | 26. 9. 2006 15:31

    Je to fakt super recept, díky. Rodinka si moc pochutnala a ještě chválila, že je to dietní.

  • Martin Fischer | 19. 9. 2006 14:01

    Nemohu nenapsat, jak je to výborný recept!!!! Dávám 1. Měli jsme s pečivem.

  • Pavla Hejralova | 2. 9. 2006 16:40

    Uvarila jsem tento recept nasim znamym, kdyz prisli na navstevu a vsem to naramne chutnalo. Bylo to opravdu vyborne. Pridala jsem jeste platky lilku. Priloha byly cerstve brambory. Moc dobry recept.

  • Zdeňka | 1. 9. 2006 19:29

    Včera vyzkoušeno,moc celé rodině chutnalo,kuřecí maso jsem ochutila kořením 7 pepřů a místo tatra mléko použila šlehačku.Dávám za 1.Jo a dali jsme si to s čerstvým chlebem.

  • Michal | 31. 8. 2006 22:14

    Jídlo je vynikající, akorát manželka neumí uvařit na jeden den, tak dnes to bylo bez přílohy, zítra bude rýže a v sobotu asi brambory. Jo a použili jsme smetanu, protože mi tatramléko nechutnalo.

  • Martina S. | 22. 8. 2006 13:11

    Velice chutné, jako přílohu jsem udělala brambory, ale i bez nich by to bylo výtečné jídlo. Dávám za jedna.

  • Lenka N | 21. 8. 2006 15:18

    Cuketa vynikající je opravdu vynikající. Je to moc zajímavá kombinace, která musí chutnat i tomu, kdo cuketu běžně nemá rád. Taky jsem jí jedla samotnou.

  • Ester | 28. 7. 2006 16:46

    Dělala jsem se smetanou a nivou + příloha rýže. Opravdu mňamka !!

  • Zuzana Korbová | 27. 7. 2006 11:56

    No, s přílohou jste mě zaskočily :o)) Manžel si dává rozpečené bagetky a já jím samotné, dietka. Myslím si, že se hodí rýže i brambory. Jsem ráda, že Vám chutnalo.

  • Jana Z | 18. 7. 2006 19:20

    Děkuji za výborný recept, zrovna jsme dojedli. Chci se jen zeptat, jaká je nejlepší příloha. Neměla jsem tatra mléko, a tak jsem použila smetanu, myslím, že jsem tím nic nezkazila.

  • lenka Schneiderova | 18. 7. 2006 09:48

    Jakou k tomu podáváte přílohu.Děkuji za odpověd

  • Zuzana Korbová | 25. 6. 2006 10:10

    Dávám cca půl krabičky, ale to je dle uvážení, uvidíte sama. Zaleží na velikosti rajských a cukety. Zkrátka aby to nebylo na suchu, ale zase aby to neplavalo :o))

  • Anina | 23. 6. 2006 22:42

    Určitě ne celou plechovku, stačí 200ml smetany,nebo mléka, zelenina pustí dost vody. A do vydlabaných cuket používám i mleté maso,předem ještě ochutím a upravím.

  • Ivana Samcová | 23. 6. 2006 16:25

    Kolik dáváte toho tatra mléka. Celou plechovku? Díky za odpověď. Ivana

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Večeře Pozdní večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Česnek Cibule Cuketa Kuřecí prsa Olej Pepř mletý Rajčata Sůl Sýr Niva Tatra Worcestrová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kynuté lívance mojí babičky

Kynuté lívance mojí babičky

Turecká pomazánka z lilku

Turecká pomazánka z lilku

Zapečený rýžový nákyp s meruňkami

Zapečený rýžový nákyp s meruňkami

Nádivka do kuřete, kachny, husy a vepřové kapsy

Nádivka do kuřete, kachny, husy a…

Brokolicová žemlovka

Brokolicová žemlovka

Filety po italsku

Filety po italsku

Jednoduché sýrové řízky (karbanátky, krokety)

Jednoduché sýrové řízky (karbanátky,…

Kuře (králík) v pikantní omáčce

Kuře (králík) v pikantní omáčce

Italské uzly ala focaccia "fokáča"

Italské uzly ala focaccia "fokáča"

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

65
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
47
Žloutkové řezy jako vánek
Žloutkové řezy jako vánek
36
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
36
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
23
Šťáva z malin, jahod apod.
Šťáva z malin, jahod…

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

Maminka.cz Máma, jejíž syn nedávno spáchal sebevraždu, vzkazuje: Nekřičte a netrestejte. Vyjadřujte dětem lásku, podporu, ale i obavy

Máma, jejíž syn nedávno spáchal sebevraždu, vzkazuje: Nekřičte a netrestejte. Vyjadřujte dětem lásku, podporu, ale i obavy

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Další doporučené recepty:

Cuketa v sýrové omáčce
Cuketa v sýrové omáčce
Cuketa v sýrovém těstíčku
Cuketa v sýrovém těstíčku
Cuketa v šunce a sýrovém bešamelu
Cuketa v šunce a sýrovém bešamelu
Cuketa z trouby
Cuketa z trouby
Cuketa zapečená s Nivou
Cuketa zapečená s Nivou
Cuketa zapečená s paprikou a žampiony
Cuketa zapečená s paprikou a žampiony
  • Recepty.cz
  • Cuketa vynikající
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact