• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Cuketa s bramborem a masem
Napište svůj komentář k receptu

Cuketa s bramborem a masem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 16
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Cuketa s bramborem a masem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks cuketa Menší
    • 1
      kg brambory
    • 300
      g kuřecí maso
    • 200
      g šunka
    • 1
      kelímek smetana ke šlehání
    • 2
      ks vejce

Postup přípravy receptu

1
Cuketu oloupeme a nastouháme na hrubším struhadle, já dávám i s vnitřkem, osolíme a opepříme. Maso nakrájíme na tenké nudličky, šunku také a dobře vzájemně promícháme. Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. Do vymazaného pekáče poklademe vrstvu brambor, na to cuketu, na to maso, na to cuketu a nakonec brambory. Polovinu smetany rošleháme s vejci a zalijeme.
2
Přikryté pečeme cca 45 minut, poté odkryjeme, dolijeme zbývající smetanu a ještě 15 minut pečeme odkryté. Jako alternativa je dobré i mleté maso ochucené jako na sekanou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Dušená cuketa/patizon s uzeným masem a bramborem

Dušená cuketa/patizon s uzeným masem…

Zeleninový salát s kuřecím masem a americkým bramborem

Zeleninový salát s kuřecím masem a…

Kapustová polévka s bramborem a mletým masem

Kapustová polévka s bramborem a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Hana Krupková | 5. 10. 2008 21:39

    Moc chválím. Měla jsem málo cukety, tak jsem nastrouhala zbytek patyzonu. I tak to bylo výborné. Vůbec nic nezbylo a manžel se olyzoval. Udělám častěji.Díky za výborný nápad.

  • Iveta Bílková | 17. 9. 2008 07:19

    Vynikajícíííííí!!! Díky cuketě a smetaně to bylo krásně šťavňaťoučké. Brambory jsem okořenila kořením "Americké brambory". Rodinka se jenom olizovala. Toto bude naše oblíbené jídlo. Dávám za 1.Děkuji za skvělou inspiraci..

  • Lucie Sobotková | 16. 9. 2008 12:47

    nevěřila bych, že to bude tak moc dobré. jen jsem ještě trošku osolila brambory. Mňamka

  • Jana Remková | 9. 7. 2008 20:31

    Vynikající recept,nemyslím,že by tady byl z cukety lepší.Za jedna,autore receptu.

  • Jana Fabiánová | 9. 7. 2008 13:15

    Je to dobré, vyzkoušela jsem, ale bez šunky, ta je v jídle jaksi bez chuti, jak píše Lenka problém s bramborami, tak to jsem neměla, asi nemá horkovzdušnou troubu :o))

  • Martina Bíbová | 30. 9. 2007 12:23

    super kombinace, jak uprostřed vrstev, tak navrch před koncem dopékání jsem přidala sýr :-) vonělo to po celé kuchyni a výsledek byl lahodný chutný oběd.

  • Katka | 4. 9. 2007 15:59

    Mělo to u nás úspěch. Díky smetaně a vajíčkům nebyly brambory vysušené. Maso nasálo překvapivě chuť šunky.

  • Lenka | 26. 7. 2007 09:48

    velice vydařené! trochu problém je, že vrchní brambory jsou méně upečené než ty dolní, ale jinak vyloženě lahůdka. navíc vajíčko udělá navrchu moc pěknou krustičku, takže zapečená mísa je lákavá už jen na pohled.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí Uzeniny & mleté maso
Maso Drůbeží Uzeniny Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cuketa Kuřecí maso Smetana ke šlehání Šunka Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Podvodnice

Podvodnice

Vepřové nudličky na žampionech

Vepřové nudličky na žampionech

Krůtí kostky se žampiony

Krůtí kostky se žampiony

Bábovka ze zbylých bílků

Bábovka ze zbylých bílků

Špagety se špenátovým pestem

Špagety se špenátovým pestem

Asijský kuskus

Asijský kuskus

Sladko-pálivé kuřecí kousky obalené ve slanině

Sladko-pálivé kuřecí kousky obalené…

Coca-Cola řezy

Coca-Cola řezy

Knedlíky s borůvkovým žahourem

Knedlíky s borůvkovým žahourem

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

132
Ledové matcha latté
Ledové matcha latté
48
Kynutá skořicová bábovka
Kynutá skořicová bábovka
36
Klasické lečo
Klasické lečo
26
Domácí kečup
Domácí kečup
26
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…

Zajímavé články

Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
AHA.cz Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy 5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Alena Sehnalová (76), Růžena z Hoří, má panenko přiznává: Milovala jsem Formana!

Alena Sehnalová (76), Růžena z Hoří, má panenko přiznává: Milovala jsem Formana!

SportRevue.cz FOTO: Pamatujete? 37 sexy partnerek fotbalistů, které jsme mohli vidět v roce 2018 na šampionátu v Rusku

FOTO: Pamatujete? 37 sexy partnerek fotbalistů, které jsme mohli vidět v roce 2018 na šampionátu v Rusku

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • Cuketa s bramborem a masem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact