Moc chválím. Měla jsem málo cukety, tak jsem nastrouhala zbytek patyzonu. I tak to bylo výborné. Vůbec nic nezbylo a manžel se olyzoval. Udělám častěji.Díky za výborný nápad.
Vynikajícíííííí!!! Díky cuketě a smetaně to bylo krásně šťavňaťoučké. Brambory jsem okořenila kořením "Americké brambory". Rodinka se jenom olizovala. Toto bude naše oblíbené jídlo. Dávám za 1.Děkuji za skvělou inspiraci..
nevěřila bych, že to bude tak moc dobré. jen jsem ještě trošku osolila brambory. Mňamka
Vynikající recept,nemyslím,že by tady byl z cukety lepší.Za jedna,autore receptu.
Je to dobré, vyzkoušela jsem, ale bez šunky, ta je v jídle jaksi bez chuti, jak píše Lenka problém s bramborami, tak to jsem neměla, asi nemá horkovzdušnou troubu :o))
super kombinace, jak uprostřed vrstev, tak navrch před koncem dopékání jsem přidala sýr :-) vonělo to po celé kuchyni a výsledek byl lahodný chutný oběd.
Mělo to u nás úspěch. Díky smetaně a vajíčkům nebyly brambory vysušené. Maso nasálo překvapivě chuť šunky.
velice vydařené! trochu problém je, že vrchní brambory jsou méně upečené než ty dolní, ale jinak vyloženě lahůdka. navíc vajíčko udělá navrchu moc pěknou krustičku, takže zapečená mísa je lákavá už jen na pohled.