• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Cuketa s bramborami
Napište svůj komentář k receptu

Cuketa s bramborami

autor: Hana Lorencová
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 11
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Cuketa s bramborami
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks cuketa
    • 6
      ks brambory
    • 1
      kelímek šlehačka
    • 1
      lžička grilovací koření
    • 100
      g eidam sýr

Postup přípravy receptu

1
Cuketu oloupeme, vydlabeme a nakrájíme na plátky. Vložíme do zapékací misky, přidáme na kostky nakrájené brambory, posypeme kořením, zalijeme šlehačkou a vrch posypeme strouhaným eidamem. Pečeme asi 45 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bylinkové řízky s česnekem - pečené s bramborami

Bylinkové řízky s česnekem - pečené s…

Pečené vepřové ocásky (nejen) s bramborami

Pečené vepřové ocásky (nejen) s…

Staročeské zelníky s bramborami

Staročeské zelníky s bramborami

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • bolina33 | 21. 7. 2011 13:36

    Dobrý den, recept jsem vyzkoušela. Na radu ostatních jsem přidala prolisovaný česnek, do aidamu jsem přidala i nivu, cuketu jsem měla velikosti 25cm, pro jistotu jsem ji nechala ještě vypotit a přesto mi jídlo "plavalo". Jedna smetana byla asi opravdu hodně. Recept dostane ještě jednu šanci a ostatním dám poté vědět, jak to dopadlo. Za recept děkuji, ale protentokrát dávám za 2.

  • Radek Pšerer | 5. 9. 2008 10:06

    Zdravím všechny, roky děláme cuketu všemožnými způsoby (nejčastěji s mletým masem), ale musím tento jednoduchý recept pochválit, moc nám to chutnalo, je to dobře stravitelné a výborné jídlo. Je dobré nechat cuketu trochu odvodnit (osolením v misce a asi za hodinu odlít vodu) a brambory také nakrájet na kolečka (počesnekovat) a protože máme rádi nivu, děláme to s nivou. Vynikající!!!

  • Tereza J. | 27. 8. 2008 15:22

    Pani Petra, recept je dobrý. Chyba je v tom, že sa používajú cukety nesprávnej veľkosti. Cuketa sa má zberať a používať do veľkosti max 25 cm, vtedy neobsahuje veľa vody a dá sa používať aj surová, nelúpaná, napr. do šalátov. Prerastená cuketa, ktorá sa nechá narásť do veľkosti tekvice, obsahuje veľa vody. U nás je zvykom nechávať cukety prerastať, aby boli veľké. Každé prerastené ovocie a zelenina má nevábnu chuť, pretože už dozrieva na semená. Použite cukety správnej veľkosti a uvidíte ten rozdiel. Alebo použite tekvicu, tá neobsahuje toľko vody.

  • petra kolarova | 27. 8. 2008 15:03

    Tak toto jídlo nám bohužel nechutnalo:-(. Cuketa mi pustila moc vody a i když jsem přidala klobásku, chuť cukety byla mdlá. Snažím se najít další recept, v kterém bych mohla využít tak hojně od babiček dodávanou cuketu a nedaří se mi. Asi se o to pokoušet už nebudu. Prostě cuketa není naše krevní skupina. I tak děkuji za nápad.

  • elyzabeth b. | 24. 7. 2008 14:10

    musim rict, ze to bylo vyborne!! davam 1 bez rozmysleni.. ve dvou jsme snedli pekac:-)

  • Dana Křížová | 18. 10. 2007 16:01

    Opravdu skvělé! Také jsem přidala česnek ;o) Akorát ... nevšimla jsem si, že v receptu není uveden olej :o( Pokapala jsem to na závěr olivovým olejem a bylo to celkem mastné...ale mě to chutnalo. Příště nicméně bez oleje. Dávám za 1!

  • Ňulinka - | 24. 8. 2007 12:33

    Dělali jsme již opakovaně,vynikající,jen dáváme brambory na kolečka jako cuketu,koření grilovací,česnek na brambory a na cuketu koření na grilovanou zeleninu.1.

  • Jarka Mastilová | 31. 7. 2007 17:46

    Dneska jsem dělala na oběd,bylo to skvělé.S manželem jsme si moc pochutnali a proto dávám 1.Podle rady předchozího komentáře jsem také přidala česnek,zelenou cibulku a místo šunkověho salámu jsem dala šunkovou klobásku.Jen na množství které jsem mněla musím příště dát méně šlehačky.Všem dalším kteří budou tento recept zkoušet přejí dobrou chuť.

  • Kamila Hobzová | 5. 7. 2007 14:58

    Děkuji ta tip,je to výborné a rychle připravené,což na mateřské ocením:-).Přidala jsem ještě šunkový salám,česnek a zelenou cibulku a bylo to mňam:-))))

  • Vejik Pilchova | 28. 9. 2006 20:29

    vypada a zni to skvěla..už mam tip na zitřejši oběd.....bude to dobreee

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Brambory Zelenina
Pokrmy Z brambor Ze zeleniny Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cuketa Eidam sýr Grilovací koření Šlehačka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Oravská kulaša

Oravská kulaša

Šlehačková roláda II.

Šlehačková roláda II.

Francouzské palačinky

Francouzské palačinky

Bramborová polévka s houbami a uzeninou

Bramborová polévka s houbami a…

Naložený hermelín s olivami

Naložený hermelín s olivami

Whiskey Sour - koktejl

Whiskey Sour - koktejl

Nádivkový beránek

Nádivkový beránek

Gnocchi se slaninou, sušenými rajčaty a parmazánem

Gnocchi se slaninou, sušenými rajčaty…

Vepřové se zelím v minutkové verzi

Vepřové se zelím v minutkové verzi

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

51
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
42
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
40
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
38
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
30
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota, ze které uděláte skvělou snídani, hranolky i sladký koláč
Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota…
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí maggi nebo vegetu
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí…
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak začít nový den
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak…
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
AHA.cz Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Ženy.cz Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Blesk.cz Nikol Leitgeb (38): Z pařmenky vesnický balík!

Nikol Leitgeb (38): Z pařmenky vesnický balík!

SportRevue.cz FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

  • Recepty.cz
  • Cuketa s bramborami
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact