• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Cuketa s bramborami
Napište svůj komentář k receptu

Cuketa s bramborami

autor: Hana Lorencová
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 11
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Cuketa s bramborami
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks cuketa
    • 6
      ks brambory
    • 1
      kelímek šlehačka
    • 1
      lžička grilovací koření
    • 100
      g eidam sýr

Postup přípravy receptu

1
Cuketu oloupeme, vydlabeme a nakrájíme na plátky. Vložíme do zapékací misky, přidáme na kostky nakrájené brambory, posypeme kořením, zalijeme šlehačkou a vrch posypeme strouhaným eidamem. Pečeme asi 45 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bylinkové řízky s česnekem - pečené s bramborami

Bylinkové řízky s česnekem - pečené s…

Staročeské zelníky s bramborami

Staročeské zelníky s bramborami

Pečené vepřové ocásky (nejen) s bramborami

Pečené vepřové ocásky (nejen) s…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • bolina33 | 21. 7. 2011 13:36

    Dobrý den, recept jsem vyzkoušela. Na radu ostatních jsem přidala prolisovaný česnek, do aidamu jsem přidala i nivu, cuketu jsem měla velikosti 25cm, pro jistotu jsem ji nechala ještě vypotit a přesto mi jídlo "plavalo". Jedna smetana byla asi opravdu hodně. Recept dostane ještě jednu šanci a ostatním dám poté vědět, jak to dopadlo. Za recept děkuji, ale protentokrát dávám za 2.

  • Radek Pšerer | 5. 9. 2008 10:06

    Zdravím všechny, roky děláme cuketu všemožnými způsoby (nejčastěji s mletým masem), ale musím tento jednoduchý recept pochválit, moc nám to chutnalo, je to dobře stravitelné a výborné jídlo. Je dobré nechat cuketu trochu odvodnit (osolením v misce a asi za hodinu odlít vodu) a brambory také nakrájet na kolečka (počesnekovat) a protože máme rádi nivu, děláme to s nivou. Vynikající!!!

  • Tereza J. | 27. 8. 2008 15:22

    Pani Petra, recept je dobrý. Chyba je v tom, že sa používajú cukety nesprávnej veľkosti. Cuketa sa má zberať a používať do veľkosti max 25 cm, vtedy neobsahuje veľa vody a dá sa používať aj surová, nelúpaná, napr. do šalátov. Prerastená cuketa, ktorá sa nechá narásť do veľkosti tekvice, obsahuje veľa vody. U nás je zvykom nechávať cukety prerastať, aby boli veľké. Každé prerastené ovocie a zelenina má nevábnu chuť, pretože už dozrieva na semená. Použite cukety správnej veľkosti a uvidíte ten rozdiel. Alebo použite tekvicu, tá neobsahuje toľko vody.

  • petra kolarova | 27. 8. 2008 15:03

    Tak toto jídlo nám bohužel nechutnalo:-(. Cuketa mi pustila moc vody a i když jsem přidala klobásku, chuť cukety byla mdlá. Snažím se najít další recept, v kterém bych mohla využít tak hojně od babiček dodávanou cuketu a nedaří se mi. Asi se o to pokoušet už nebudu. Prostě cuketa není naše krevní skupina. I tak děkuji za nápad.

  • elyzabeth b. | 24. 7. 2008 14:10

    musim rict, ze to bylo vyborne!! davam 1 bez rozmysleni.. ve dvou jsme snedli pekac:-)

  • Dana Křížová | 18. 10. 2007 16:01

    Opravdu skvělé! Také jsem přidala česnek ;o) Akorát ... nevšimla jsem si, že v receptu není uveden olej :o( Pokapala jsem to na závěr olivovým olejem a bylo to celkem mastné...ale mě to chutnalo. Příště nicméně bez oleje. Dávám za 1!

  • Ňulinka - | 24. 8. 2007 12:33

    Dělali jsme již opakovaně,vynikající,jen dáváme brambory na kolečka jako cuketu,koření grilovací,česnek na brambory a na cuketu koření na grilovanou zeleninu.1.

  • Jarka Mastilová | 31. 7. 2007 17:46

    Dneska jsem dělala na oběd,bylo to skvělé.S manželem jsme si moc pochutnali a proto dávám 1.Podle rady předchozího komentáře jsem také přidala česnek,zelenou cibulku a místo šunkověho salámu jsem dala šunkovou klobásku.Jen na množství které jsem mněla musím příště dát méně šlehačky.Všem dalším kteří budou tento recept zkoušet přejí dobrou chuť.

  • Kamila Hobzová | 5. 7. 2007 14:58

    Děkuji ta tip,je to výborné a rychle připravené,což na mateřské ocením:-).Přidala jsem ještě šunkový salám,česnek a zelenou cibulku a bylo to mňam:-))))

  • Vejik Pilchova | 28. 9. 2006 20:29

    vypada a zni to skvěla..už mam tip na zitřejši oběd.....bude to dobreee

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Brambory Zelenina
Pokrmy Z brambor Ze zeleniny Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cuketa Eidam sýr Grilovací koření Šlehačka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Italské kuře II.

Italské kuře II.

Vývar s rýžovými knedlíčky

Vývar s rýžovými knedlíčky

Houbové kroupy se zelím

Houbové kroupy se zelím

Kuřecí stehna na medu s jablky

Kuřecí stehna na medu s jablky

Dip z tvarohu a máty

Dip z tvarohu a máty

Dušený králík (nejen) se zeleninou

Dušený králík (nejen) se zeleninou

Smažené špagety se sýrem

Smažené špagety se sýrem

Bůčková roláda s nádivkou

Bůčková roláda s nádivkou

Krůtí prsa s karotkou a fazolkami

Krůtí prsa s karotkou a fazolkami

Doporučujeme

35 minut
Těstovinový salát z grilu

Těstovinový salát z grilu

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

40 minut
Krůtí špízy yakitori

Krůtí špízy yakitori

100 minut
Jahodové nanuky

Jahodové nanuky

20 minut
Cuketovo-brokolicový krém

Cuketovo-brokolicový krém

15 minut
Domácí zázvorovo-citronová limonáda

Domácí zázvorovo-citronová limonáda

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

39
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
32
Domácí rybízová marmeláda
Domácí rybízová marmeláda
32
Dýňová tortila
Dýňová tortila
31
TZATZIKI - originální řecký recept
TZATZIKI - originální…
27
Meruňková marmeláda (džem)
Meruňková marmeláda …

Zajímavé články

Zdravý, lehký a jednoduchý na přípravu. Bulgur si jednoduše zamilujete!
Zdravý, lehký a jednoduchý na přípravu. Bulgur si…
Nepečený dort 3x jinak: Oslaďte si víkend ideálním dezertem do vedra
Nepečený dort 3x jinak: Oslaďte si víkend…
Kam na samosběr meruněk? Na těchto místech si je ještě můžete natrhat
Kam na samosběr meruněk? Na těchto místech si je…
Grilovaný sýr, který chutná famózně. Recept a osvědčený postup!
Grilovaný sýr, který chutná famózně. Recept a…
Jak zamrazit jahody, aby si zachovaly chuť a vůni? Tyhle 4 způsoby jsou nejlepší
Jak zamrazit jahody, aby si zachovaly chuť a vůni…
AHA.cz Kuchařová po tahanicích s Brzobohatým: Dramatická změna vzhledu

Kuchařová po tahanicích s Brzobohatým: Dramatická změna vzhledu

Mimibazar Oblíbené evropské destinace: Připravte se na nová pravidla

Oblíbené evropské destinace: Připravte se na nová pravidla

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Módní souboj z Varů: Které hvězdy se utkaly ve výběru nejkrásnějších šatů?

Módní souboj z Varů: Které hvězdy se utkaly ve výběru nejkrásnějších šatů?

Ženy.cz Jak zvládnout nezávaznou konverzaci? Small talk láme ledy

Jak zvládnout nezávaznou konverzaci? Small talk láme ledy

Blesk.cz Tajemství zásnub Kamily Nývltové (36): Jedna velmi drahá tradice!

Tajemství zásnub Kamily Nývltové (36): Jedna velmi drahá tradice!

SportRevue.cz FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Nejlepší léčivé rituály pro každé znamení zvěrokruhu. Co pomůže právě vám?

Nejlepší léčivé rituály pro každé znamení zvěrokruhu. Co pomůže právě vám?

  • Recepty.cz
  • Cuketa s bramborami
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact